Toimitilahuoltaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto | Työvoimakoulutus

Careeria, paikassa Porvoo
Kesto
7 kuukautta
Seuraava toteutus
30 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 27.9.2024
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
7 kuukautta
Seuraava toteutus
30 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 27.9.2024
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Toimitilahuoltaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto | Työvoimakoulutus

naissiivooja pyyhkii seinää

Puhtausalalla työskentelet siivoojana erilaisissa asiakaskohteissa. Toimitilahuoltaja huolehtii siitä, että toimitilat ovat käyttäjille puhtaita ja siistejä. Toimitilahuoltajien kysyntä on suuri ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada työtä koulutuksen jälkeen.

Siivoustyö on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat hyvät valmiudet toimia puhtausalan monipuolisissa työtehtävissä ja työskentelet esimerkiksi päiväkodissa, koulussa, toimistossa tai hotellissa.

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan päiväopiskeluna ajalla 30.10.2024 – 4.6.2025. Koulutus on päätoimista ja se koostuu lähiopetuksesta, etäopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta sekä työssäoppimisesta. Opetuspäivät pidetään pääsääntöisesti klo 9:00 – 15:00 arkipäivisin Careerian toimipisteessä (Ammattitie 1, 06450 Porvoo).

Koulutuksesta noin puolet on työssäoppimista, jonka aikana suoritetaan näytöt. Työssäoppimisjaksot suoritetaan erilaisissa työkohteissa ja työtehtävissä henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Työssäoppimisjaksojen päiväkohtaiset työajat sovitaan erikseen työnantajan kanssa.

Koulutuksen sisältö

Tässä koulutuksessa opiskellaan siivousteknologiaa, asiakaspalvelua, työturvallisuutta, ympäristönhuoltoa, viestintää, tietotekniikkaa ja työelämätietoa. Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella myös ammatillista suomen kieltä ja muita oppimisvalmiuksia tukevia opintoja. Koulutukseen sisältyy myös opintojen ohjausta.

Koulutus on osatutkintoon johtava koulutus. Opetus ja tutkintokieli on suomi.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa valitaan suoritettavat tutkinnonosat. Tavoitteena on, että opiskelijat suorittavat kaksi pakollista ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa tämän koulutuksen aikana. Tämän koulutuksen aikana suoritetaan myös hätäensiapukoulutus.

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalveluiden tuottaminen 15 osp
  • Ylläpitosiivouspalvelut 30 osp
  • Suomalaisessa työelämässä toimiminen 15 osp

Kielitaito sekä työssäoppimisjakson työkohde vaikuttavat opiskelijan tutkinnon muodostumiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimitilahuoltaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto | Työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

30 lokakuuta, 2024

  • Hybriditoteutus
  • Porvoo
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 27.9.2024

Kohderyhmä

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti puhtausalasta kiinnostuneille työttömille, työttömyysuhan alaisille sekä alan vaihtajille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa ja jotka ovat täyttäneet 20 vuotta

Koulutukseen valittavalta odotetaan asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä fyysiseen, itsenäiseen ja täsmälliseen työskentelyyn sekä riittävää suomen kielen taitoa.

Tutkinto / todistus

Toimitilahuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto

Koulutuspaikka

Porvoo, Ammattitie 1

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimitilahuoltaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto | Työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu