Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotantotekniikan ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
450 EUR (arvonlisäverotonta)
10.2.2020
suomi
   
Porvoo
Avoin koulutus

Tuotantotekniikan ammattitutkinto

Edupoli koulutukset
Koulutusaika

Tuotantotekniikan ammattitutkinto


Koulutusaika

Ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Oletko kiinnostunut metallialasta? Hitsaavan konepajateollisuuden ammattilaisena olet mukana valmistamassa esimerkiksi laivoja, rakennusten teräsrunkoja, öljynporauslauttoja, öljynjalostamoja, siltoja ja voimalaitoksia. Tehtäviisi kuuluvat erilaisten teräs- ja levyrakenteiden sekä putkistojen ja paineastioiden hitsaukset. Kone- ja metallialalla työskentelee lisäksi koneistajia, koneenasentajia, kunnossapitoasentajia, muotinvalmistajia, pneumatiikan ja hydrauliikan ammattilaisia jne. Ala tarjoaa mahdollisuuden kehittää niin kädentaitoja kuin tietoteknisiäkin taitoja CNC-koneistamisen, 3D-tulostamisen ja muiden käden- sekä ohjelmointitaitoja edellyttävien työtehtävien myötä.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa tavoitteena on suorittaa tuotantotekniikan ammattitutkinto, levy- ja hitsaustekniikan osaamisala. Voit tulla myös täydentämään jo aiemmin suorittamaasi osatutkintoa tai suorittaa vain osan tutkinnon osista. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinnon perusteet löytyvät Opetushallituksen ePerusteista: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/4540520.


Käytännön toteutus

Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta ja työpaikalla oppimisesta. Koulutukseen kuuluu olennaisena osana myös työelämäjakso, jonka kesto on noin 3 kuukautta. Tämän jakson aikana pystyy parhaiten suorittamaan tutkinnon valinnaisia osia.

Koulutuksen voi aloittaa joustavasti ja kesto voi vaihdella. henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan. Keskimääräinen kesto on ½ – 1 vuotta.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutukseen haetaan näiden Careerian kotisivujen kautta.

Hakemuksen perusteella hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun. Haastattelun perusteella tehdään lopullinen valinta alalle soveltuvuuden, motivaation sekä aiemmissa opinnoissa ja työtehtävissä menestymisen arvioinnin perusteella.

Valinnoista ilmoitetaan hakijalle kuukauden sisällä haastattelusta. Kirjallinen tieto valintapäätöksestä lähetetään postitse.


Koulutusaika

450


Koulutusaika

Kone- ja tuotantotekniikka


Koulutusaika

842 VOS, Ammatillinen lisäkoulutus


Koulutusaika

seppo.kallinen@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

PMT-55031/001


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutukseen otetaan alan perustutkinnon suorittaneita ammattialalle soveltuvia henkilöitä, joilla ei ole terveydellisiä esteitä (tutkinnon suorituksen edellytyksenä on jakso alan tehtävissä aidossa työympäristössä). Suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon tulee olla hyvä, vähintään tasoa B2.

Tutkinto / todistus

Tuotantotekniikan ammattitutkinto

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: