Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Jatkuva haku
suomi
   
Lähiopetus
Vantaa
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Kehittämällä uusia palveluja ja elämyksellisyyttä varmistat paikkasi kehityksen kärjessä! Hae uutta potkua toimintaan kehittämällä osaamistasi mm. tuotteistamisessa, palvelumuotoilussa tai brändin rakentamisessa. Tule kehittämään omaa organisaatiotasi innovatiivisessa joukossa ja verkostoidu muiden kehittäjien kanssa. Hae koulutukseen nyt ja vahvista osaamistasi oman alasi innovatiivisena toimijana!

Koulutus alkaa keväällä 2020.


Koulutuksen sisältö

Koulutuskokonaisuus tarjoaa oivan mahdollisuuden tuotekehittämiseen ja palveluinnovaatioiden luomiseen juuri sinun työssäsi. Lähtökohtana on oman organisaation toiminnan kehittäminen yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa.

Hakeutujan on mahdollisuus hakea oppisopimusrahoitusta. Ota yhteyttä alueesi oppisopimustoimistoon ja kysy oppisopimuspaikkaa.


Käytännön toteutus

Opinnot toteutetaan joustavasti monimuoto-opiskeluna, jossa vuorotttelevat verkko-opiskelu, valmennuspäivät ja työpaikalla tapahtuva oppiminen. Tuotekehitystyön asiantuntijoiden avulla kehität osaamistasi ja ryhmässä tuette toisianne kehittämisponnistusten suunnittelussa ja toteuttamisessa. kehittämistöitä eteenpäin. Vastuukouluttaja valmentaa ja tukee sinua koko opintojen ajan kaikissa opintoihin liittyvissä asioissa. Opiskelet oppisopimuksella, joka on joustava ja käytännönläheinen tapa kehittää osaamista omassa työssä. Opit ja hyödyt saat käyttöösi heti!

Opintojen sisältöjä ovat mm.

Palvelumuotoilu, digitalisaatio tuotekehitystyössä, projektinhallinta, asiakaskokemuksen johtaminen, tuotteistaminen ja palvelupolut.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Opiskelijat valitaan työtehtävien ja haastattelujen perusteella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä toimintaympäristö haastaa kehittämään, monipuolistamaan ja uudistamaan tarjontaa eri asiakasryhmien tarpeet huomioon ottaen. Careerian suunnittelemassa koulutuksessa saat hyvät valmiudet erilaisten innovatiivisten ratkaisujen ja palveluiden luomiseen. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto soveltuu hyvin organisaation tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä toimiville henkilöille, alan esimiehille ja projektipäälliköille, tai uutta liiketoimintaa käynnistäville yrittäjille.

Tutkinto / todistus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: