Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
550 EUR (arvonlisäverotonta)
Jatkuva haku
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto


Koulutuksen sisältö

  • Turvallisuuslainsäädäntö
  • Turvallisuussuunnittelu
  • Turvallisuustekninen suunnittelu ja projektinhallinta
  • Turvallisuusauditointi ja sisäinen valvonta

Käytännön toteutus

Koulutus on ilta- ja monimuoto-opiskelua, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta. Lähiopintoja on noin 2-4 iltana kuukaudessa lukujärjestyksen mukaisesti. Koulutuksen kesto voi vaihdella henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan. Mikäli olet aloittanut turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittamisen ennen 1.6.2017 ja suorittaminen on kesken, tutkinnon suorittaminen voidaan toteuttaa vanhojen tutkinnon perusteiden (21/011/2003) mukaisesti 31.5.2020 mennessä. Jos olet uusi tutkinnon suorittaja, tutkinto toteutetaan uusien tutkinnon perusteiden (OPH-2656-2017) mukaisesti.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutukseen on jatkuva haku, joten pääset mukaan milloin vain! Seuraava osio, johon ehdit joustavasti mukaan on Turvallisuuslainsäädäntö. Aloitus 27.8.2020.

Erikoisammattitutkinnon hyväksytysti suorittaneet voivat hakea Työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä 400 € (edellytyksenä vähintään 5 vuoden työhistoria). Lisätietoa osoitteesta: www.tyollisyysrahasto.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Turvallisuusvalvojan koulutus sopii sinulle, joka toimit yrityksen tai laitoksen turvallisuudesta vastaavana henkilönä, suojelujohtajana tai turvallisuuspäällikkönä tai aiot hakeutua kyseisiin tehtäviin. Koulutuksen tavoitteena on kehittää turvallisuusalan osaamistasi niin, että voit toimia turvallisuusalan esimiestehtävissä tai esimerkiksi vartioimisliikkeen vastaavana hoitajana. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, rehellinen ja luotettava sekä mielellään turvallisuusalan koulutusta ja kokemusta omaava henkilö. Hakijalta edellytetään nuhteetonta taustaa.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Koulutuspaikka

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: