Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vammaisten Yrittäjän ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
14.1.2021
suomi
   
Oppisopimus
Vantaa
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Vammaisten Yrittäjän ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala TAI suunnittelemisen ja käynnistämisen osaamisala

Yrittäjä, haluatko saada lisää liikevaihtoa, kannattavuutta, palkkaa tai kasvua? Haluatko kehittää osaamistasi markkinoinnissa, myynnissä, sähköisessä kaupankäynnissä tai some-markkinoinnissa? Tule mukaan suosittuun koulutukseen kehittämään yrittäjäosaamistasi ja omaa yritystäsi.

Yritystoiminta vaatii jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja siihen saat konkreettisia keinoja yrittäjän ammattitutkinnolla. Koulutus auttaa sinua yrittäjälle tyypillisten kipupisteiden tunnistamisessa ja hallitsemisessa. Tehtävät ja työvälineet auttavat sinua hallinnoimaan ja suunnittelemaan paremmin yritystoimintaasi. Opit suunnittelemaan ja tekemään korjausliikkeitä tuloksen parantamiseksi.

Koulutus sisältää koulutuspäivien lisäksi klinikkatyöskentelyä erilaisten haasteiden ratkaisemiseksi, henkilökohtaista yritysneuvontaa sekä pienryhmämentoroinnin. Mentoreina toimii kokeneita yrittäjiä, joilla kaikilla on erittäin vahva liiketoiminnan kehittämisen osaaminen. Mentorointiryhmät ovat kolmen hengen ryhmiä.

Koulutuspäiviin on mahdollisuus osallistua etäyhteydellä.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen pääteemat

 • Tuotteistaminen
 • Hinnoittelu ja kaupallistaminen
 • Yritystalouden johtaminen, verotus, tulos
 • Markkinoinnin ja myynnin toteuttaminen ja tehostaminen
 • Sopimukset ja lakiasiat
 • Sähköinen liiketoiminta ja some-markkinointi

Yrittäjän ammattitutkinnon osat

Pakollinen osa - toimivat yrittäjät:

 • Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen
 • Lisäksi toimivat yrittäjät valitsevat valinnaisista tutkinnon osista kaksi valinnaista

Pakollinen osa - yritystoimintaa suunnittelevat:

 • Yritystoiminnan suunnittelemisen ja käynnistämisen osaamisala
 • Lisäksi yritystoimintaa suunnittelevat valitsevat valinnaisista tutkinnon osista yhden valinnaisen

Valinnaiset osat, joista valitset kaksi:

 • Tuotteistaminen
 • Taloushallinto
 • Myynti ja markkinointi
 • Sähköinen liiketoiminta

Käytännön toteutus

Koulutus johtaa valtakunnalliseen Yrittäjän ammattitutkintoon. Koulutus toteutetaan päätoimisille yrittäjille oppisopimuskoulutuksena (maksuton). Sivutoimisille yrittäjille tai suunnitteleville omaehtoisena, jolloin hinta on opiskelijalle 200 euroa.

Koulutuksessa on 11 lähipäivää noin kerran kuussa arkisin klo 10-17 ajanjaksolla 14.1.2021-30.3.2022. Lähipäiviin liittyvät oppimistehtävät tehdään omaan yritykseen ja yritystoiminnan kehittämiseen tai yritystoiminnan suunnittelemiseen ja käynnistämiseen. Koulutuskokonaisuuteen kuuluu myös henkilökohtaista yritysneuvontaa oman yritystoiminnan kehittämiseen tai yritystoiminnan suunnitteluun ja aloittamiseen sekä yksilö- ja ryhmäohjauksia tutkinnon suorittamiseksi. Koulutuksessa tukenasi ovat kokeneet yrittäjämentorit, joilta saat neuvoja yritystoimintasi kehittämiseen.

Kouluttajana ryhmässä toimii Tarja Pursiainen. Tarja Pursiainen on kokenut yrittäjä itsekin ja Activeworking Oy:n perustaja. Hän on tavoitteellisen menestyksen, jaksamisen, vuorovaikutuksen ja oman onnistumisen organisoinnin puolestapuhuja.

Lähipäivät toteutamme Näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä, os. Marjaniementie 74, Helsinki.

Esteettömyys ja saavutettavuus Toteutamme koulutuksen Näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiriksen esteettömissä tiloissa, jossa on helppo liikkua apuvälineillä (esim. pyörätuoli, opaskoira) ja luentotiloissa on kuulovammaisille induktiosilmukka. Lisäksi näkö- ja liikuntavammaisilla on mahdollisuus saada apua Antell-ravintolassa. Kauempaakin tuleville on mahdollisuus majoittua Hostel Iiriksen majoituspalveluissa, jonne varaukset Seijalle seija.viitanen@nkl.fi tai p. 09 3960 4431. Koulutusmateriaalit on saatavilla tarpeen mukaan pistekirjoituksella, isokirjoituksella tai sähköisesti tietokoneen apuvälineillä saavutettavassa muodossa.

Opiskeluapurahoja näkövammaisille Näkövammaisten on mahdollista hakea avustusta koulutuskustannuksiin ja ammattitutkintostipendiin apurahatahoilta, joista listan löydät tämän linkin kautta https://www.nkl.fi/fi/etusivu/palvelut_nakovammaisille/opiskelu/apurahoja-opiskelijalle


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Jokainen hakija haastatellaan ja opiskelijavalinnat tehdään näiden perusteella. Hae sivun oikeassa ylälaidassa olevan "hae koulutukseen" hakulomakkeen kautta 31.12.2020 mennessä.

Jos hakemuksen täyttämisessä tulee tietokoneen apuvälineillä ongelmia, ota yhteyttä NKL:n digitalisaatioasiantuntijaan ville.lamminen@nkl.fi tai p. p. 050 400 2313.

Lisätietoja koulutuksesta voit kysyä:

Tarja Pursiainen, 040 773 6234 tai tarja.pursiainen@activeworking.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vammaisten Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit päätoimisena tai sivutoimisena yrittäjänä ja haluat kehittää yritystoimintaasi, lisätä kannattavuutta ja kasvua. Yritystoimintaa suunnittelevalle, joka on aloittamassa ja käynnistämässä liiketoimintaa lähitulevaisuudessa.

Tutkinto / todistus

Vammaisten Yrittäjän ammattitutkinto

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vammaisten Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vammaisten Yrittäjän ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: