Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Yrittäjän ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
15.9.2020
suomi
   
Lähiopetus
Porvoo
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Yrittäjän ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Yritystoiminnan kehittämisen tai käynnistämisen osaamisala!

Yrittäjä tai yrittäjäksi suuntaava, haluatko suunnitella ja kehittää liiketoimintaasi ja asiakaskokemusta palvelumuotoilun keinoin? Oletko toiminut kevytyrittäjänä ja kaipaat lisää työkaluja toimintasi vakiinnuttamiseksi? Entä kiinnostaako sinua lisätä ymmärrystäsi yrityksesi tilinpäätöksen ja siihen liittyvien keskeisten tunnuslukujen näkökulmasta? Kenties pohdit miten voisit hyödyntää sähköistä kaupankäyntiä tai some-markkinointia yhä paremmin yritystoiminnassasi?

Careeriassa alkaa syyskuussa koulutus, joka auttaa sinua joko käynnistämään yritystoiminnan tai luotsaa sinua eteenpäin yritystoimintasi kehittämisessä. Samalla suoritat yrittäjän ammattitutkinnon. Opintojesi aikana sinua sparraa oma mentori. Careeria auttaa tarvittaessa mentorin etsimisessä.


Koulutuksen sisältö

Pääteemat ovat

  • Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
  • Talouden analysointi tilinpäätöksen näkökulmasta
  • Markkinoinnin ja myynnin toteuttaminen ja tehostaminen
  • Sähköinen kaupankäynti
  • Some-markkinointi

Käytännön toteutus

Yrittäjän ammattitutkinto suoritetaan näyttötutkintona, omaa työtä ja yritystä tukevin näytöin. Vastuukouluttaja ohjaa tutkinnon suorittamista.

Koulutusaika on 15.9.2020-13.4.2021. Koulutuksessa on keskimäärin yhteensä 10 koulutuspäivää, jotka ovat noin kerran kuussa. Koulutuspäivät sijoittuvat arkipäiville. Opiskelija voi itse valita tuleeko hän koulutuspäivinä paikanpäälle Careerian Hevosenkengänkadun toimipisteeseen vai osallistuuko hän verkon yli etänä.

Koulutus voidaan suorittaa

  • maksuttomana oppisopimuskoulutuksena
  • valtionosuusrahoitteisena koulutuksena, jolloin opiskelumaksu on 200€. Opiskelumaksu on opiskelijan itse maksettava.

Yrittäjän osaamiskartoitus

Careeria tarjoaa yrittäjälle maksutonta tarve-/ja osaamiskartoitusta. 30 minuutin keskustelun aikana käydään yrityksesi tilanne ja kartoitetaan minkälaisiin asioihin voimme sinulle saada apuja opintojen avulla.

Varaa aika oheisen linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/AAF6B1070511E036

Lisätietoja: Maria Kantola, maria.kantola@careeria.fi, gsm 040 656 3913

Teija Rantanen, teija.rantanen@careeria.fi, gsm 040 184 7565


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Jokainen hakija haastatellaan ja opiskelijavalinnat tehdään näiden perusteella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus sopii sekä yrityksen perustamista suunnitteleville henkilöille että jo pidempään yrittäjänä päätoimisesti toimineille, jotka haluavat kehittää yritystoimintaansa, lisätä kannattavuutta ja kasvua. Niin ikään jos toimit sivutoimisena yrittäjänä palkkatyön ohella, antaa koulutus sinulle näkökulmaa ja tukea ryhtyä päätoimiseksi yrittäjäksi.

Suunnittelun ja käynnistämisen osaamisalalta, saat yritystoiminnan käynnistämisessä tarvittavat tiedot ja taidot. Koulutuksen aikana kirkastat ja kehität liikeideaasi asiantuntijoidemme johdolla.

Jos nykyinen yritystoimintasi tarvitsee liikeidean täsmentämistä, tai sinua kiinnostavat uudet tavat johtaa taloutta ja markkinointia, saat tutkinnosta osaamista siirtää liiketoimintasi uudelle tasolle. Saat onnistumisen avaimet yritystoiminnan kehittämisen osaamisalan opintojen avulla. Koulutuksessa päivität yrityksesi tämän päivän vaatimuksiin ja kirkastat liiketoimintasi perusteita.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: