C.C. Communicationin kielikoulutus

Kaikki kurssimme pohjautuvat opiskelijoiden tason, tarpeiden ja tavoitteiden analysointiin. Useimmat kurssimme keskittyvät suulliseen ilmaisuun, mutta myös ymmärtäminen, lukeminen ja kirjoittaminen otetaan huomioon. Kurssin sisältöä voidaan myös muuttaa opiskelijoiden toiveiden mukaan, esimerkiksi keskittymällä kirjoitettuun kieleen.

Asiakkaamme ovat pääasiassa yrityksiä, joten olemme erikoistuneet työelämässä tarvittavaan kielitaitoon, mutta kurssi voi kohdistua myös yleiskielitaitoon, akateemiseen kieleen tai yleisiin kielitutkintoihin valmistautumiseen (Cambridge, IELTS jne.).

Tarjoamme kielikoulutusta useisiin aloihin tai teemoihin keskittyen

Meillä on myös useita teemakursseja, joiden pääpaino on tiettyjen kielenkäyttötilanteiden harjoittelemisessa kuten puhelinkeskustelut ja sähköpostiviestintä, esitelmät, tai tiettyjen ammattialojen tarvitsemassa kielessä kuten laadunvalvonta, energia, myynti ja markkinointi, talousala, IT-ala jne., sekä toimialat kuten muotiala, automaatio, energia jne. Ilmoittakaa vain meille, minkätyyppistä sisältöä tarvitsette.

Syntyperäisiä kouluttajia tarjolla ympäri Suomen – myös verkon välityksellä

Opettajamme ovat pääasiassa kohdekielen syntyperäisiä puhujia, joilla on kielen opettamiseen tarvittava kokemus ja koulutus. Voimme järjestää myös ei-natiiveja opettajia tapauksissa, joissa asiakas toivoo opettajan puhuvan oppilaiden äidinkieltä (yleensä suomea). Useimmat syntyperäiset opettajamme puhuvat jonkin verran suomea ja tuntevat kielten eroja sekä niitä erityisiä haasteita, joita juuri suomenkielisillä on kohdekielen oppimisessa.

Toimimme maanlaajuisesti ja käytämme kullakin paikkakunnalla paikallisia opettajia joko opiskelijoiden toimitiloissa tai kotona, tai joskus opettajan kotitoimistossa. Järjestämme kursseja myös Internetin välityksellä tarvittaessa.

Kielikoulutuksen lisäksi tarjoamme myös kulttuurikoulutusta, käännös- ja oikolukupalveluita, tulkkauspalveluita jne.

C.C. Communication tarjoaa opetusta mm. seuraavissa kielissä:

• arabia

Koulutukset - C.C. Communication Oy

Kielet
Englanti Kesto Hinta Paikka Alkaa
Englanti: kielikoulutus räätälöitynä Sopimuksen mukaan Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Englantia asiakaspalveluun Sopimuksen mukaan Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Kiina
Kiina: kielikurssi räätälöitynä Sopimuksen mukaan Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Ruotsi
Ruotsi: kielikurssi räätälöitynä Sopimuksen mukaan Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Suomi / Finnish
Suomi: kielikurssi räätälöitynä Sopimuksen mukaan Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Venäjä
Venäjä: kielikurssi räätälöitynä Sopimuksen mukaan Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan

Tarjouspyyntö

Haluatko lisätietoa C.C. Communicationin koulutuksista? Täytä lomake ja kerro myös, oletko kiinnostunut opiskelemaan yksityisasiakkaana vai kustantaako työnantajasi koulutuksen (ja jos, niin lisää myös yrityksen nimi). C.C. Communication vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Yhteystiedot : C.C. Communication Oy

C.C. Communication Oy

Juhannuskatu 36 B
20100 Turku

www.cc-communication.fi

äMäM   |   26.6.2017
On tärkeää, että opettajaksi saa valita halutessaan alkuperäisen ruotsalaisen opettajan, eikä suomenruotsalaista, sanasto ja varsinkin puhuttu kieli kun on niissä erilaista. Tunnit ja sisältö on saatu sovittua joustavasti, perustuen omiin tarpeisiini ja toiveisiini.
          (5)
jussi   |   15.2.2017
Opettaja onnistui luomaan mukavan oppimisilmapiirin.
          (4)
Marja   |   3.2.2017
Ryhmät olivat sopivan kokoisia, joten keskustelulle sekä kysymyksille oli tiaa. Itse jouduin sairastamisien kautta keskeyttämään kurssin. Ainoa miinus oli siinä että en saanut jatkoajoista tietoa koska en ollut paikalla. Joten ne viimeiset kerrat joihin periaatteessa jo olisin päässyt menivät ohi. Mutta kaikki muut kerrat olivat hyviä, keskustel...
C.C. Communication  |   21.2.2017  |   Vastaus:
Kiitos palautteestasi. Mukava kuulla, että pidit kurssista, ja olemme pahoillamme, että et kuullut kurssin jatkoaikataulusta sairauslomasi jälkeen opettajaltasi tai kollegoiltasi.
Näytä kokonaan
          (4)