Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Arvioinnit aiheesta C.C. Communication Oy

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 13 arviointiin

äMäM
(5)
On tärkeää, että opettajaksi saa valita halutessaan alkuperäisen ruotsalaisen opettajan, eikä suomenruotsalaista, sanasto ja varsinkin puhuttu kieli kun on niissä erilaista. Tunnit ja sisältö on saatu sovittua joustavasti, perustuen omiin tarpeisiini ja toiveisiini.
jussi
(4)
Opettaja onnistui luomaan mukavan oppimisilmapiirin.
Marja
(4)
Ryhmät olivat sopivan kokoisia, joten keskustelulle sekä kysymyksille oli tiaa. Itse jouduin sairastamisien kautta keskeyttämään kurssin. Ainoa miinus oli siinä että en saanut jatkoajoista tietoa koska en ollut paikalla. Joten ne viimeiset kerrat joihin periaatteessa jo olisin päässyt menivät ohi. Mutta kaikki muut kerrat olivat hyviä, keskustel...
C.C. Communication Vastaus:
Kiitos palautteestasi. Mukava kuulla, että pidit kurssista, ja olemme pahoillamme, että et kuullut kurssin jatkoaikataulusta sairauslomasi jälkeen opettajaltasi tai kollegoiltasi.
Näytä kokonaan
jussi
(4)
Rento ja oppilasystävällinen ilmapiiri
tdk
(5)
I’ve now also been through a C.C. Communication Finnish course, for the purpose of preparing for the language test required for Finnish citizenship. I’m very happy to report I passed the test!! Thank you C.C. Communication and especially my teacher Anita! You diagnosed well what kind of help I needed. В компании "C.C. Communication" я прошла ку...
Näytä kokonaan
Mikko
(4)
Kannustava opettaja joka ei koskaan "mollannut" oppilaita, vaikka ainakin lausumisessamme ja kielimuodoissa oli usein parannettavaa. Mukava oli muutenkin jo pelkästään puhua britin kanssa. Myös hänen puhetyylinsä tms. oli helposti ymmärrettävää ja mikäli jotakin ei ymmärtänyt, hän myöskin osasi suomea!
Aliisa
(4)
Opin paljon teknistäsanastoa kurssilla, sekä opin huomaamaan tyypillisiä virheitä, joita suomalaiset englanninkielessä tekee.
Janne
(4)
Koulutus oli perusteellista ja opetus nousi hyvin ryhmän tason mukana. Itse koin oppineeni hyvin koulutuksen aikana. Erityiskiitos hyvälle opettajalle, joka jaksoi kannustaa ja opettaa kerta toisensa jälkeen iloisesti ryhmää eteenpäin. Kirjat eivät olleet parhaat mahdolliset. Yksi hyvä opus olisi riittänyt jossa olisi ollut riittävästi laajuutta.
C.C. Communication Vastaus:
Kiitos palautteestasi Janne. Hienoa kuulla, että kurssi sujui osaltasi hyvin. Pahoittelemme, ettet ollut täysin tyytyväinen kirjoihin. Olimme kuitenkin pyrkineet valitsemaan ne suoraan opettajan ja oppilaiden kesken.
Minna
(4)
Opettaja tietää mitkä ovat heikkoja alueita ja keskittyy niihin. Hyvin on mennyt.
Ari
(4)
Saan tarpeeksi haastavaa ja tarpeisiini sopivaa opetusta
tdk
(5)
Я русская, проживающая в Финляндии, и изучала английский язык в «C.C.Communication» на индивидуальном курсе. Курс был очень интересным и эффективным, и я планирую продолжать занятия после лета. Курс был очень гибкими, под мой график. Мой учитель очень хороший, у него были хорошие идеи для каждого урока, но он также принимал во внимание мои потр...
Näytä kokonaan
PR
(4)
Ranskan yksityisopetus oppilaan työpaikalla oli tehokasta ja miellyttävää. Opettaja oli erinomainen. Kurssista ja tunneista sopiminen sujui aina hyvin.
Heli
(4)
C.C. Communicationin ruotsin kielen kouluttaja oli tosi kiva ja helposti lähestyttävä tyyppi ja mielestäni kehityin jonkin verran 6 session aikana keskustelussa ja kuuntelussa (olin ihan ruosteessa). Olisin kyllä halunnut käydä läpi nimenomaan oman alani (talous) sanastoa ja tilanteita. Mutta ilmeisesti koska ryhmä oli ammatillisesti niin kirjav...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.