Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Kiina: kielikurssi räätälöitynä

C.C. Communication Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Kiina: kielikurssi räätälöitynä

Opi kiinan kieltä räätälöidyllä kielikurssillaOpi kiinan kieltä räätälöidyllä kielikurssilla

C.C. Communication tarjoaa korkealaatuisia räätälöityjä kiinan kielikursseja sekä yksityisoppilaille että pienryhmille. Kurssit suunnitellaan vastaamaan oppilaan tai oppilaiden tarpeita ja tasoa ja auttamaan heitä saavuttamaan kohdekielen taidolleen asettamansa tavoitteet.

Aikataulutus järjestetään myös sopimaan asiakkaan aikatauluihin sekä kellonajan että vuodenajan suhteen; kurssit voivat alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Tavallisesti kursseissa on oppitunnit kerran tai kahdesti viikossa, mutta C.C. Communication tarjoaa myös intensiivisempää koulutusta.

Lähes kaikki kiinan kielen kouluttajamme puhuvat äidinkielenään kiinaa ja useimmilla heistä on myös hyvä tai erinomainen suomen kielen taito.

Kiinan kielikurssin toteutus

Tavallisesti kiinan kurssit keskittyvät suullisen kielitaidon sekä kirjoituksen opiskeluun, aivan asiakkaan toivomien painotusten mukaisesti. Mukana on myös kulttuurin opiskelua. Tarjoamme myös erillistä Kiinan kulttuurikoulutusta, joka voidaan pitää suomeksi tai englanniksi. Kielikoulutus voi keskittyä joko kantonin- tai mandariinikiinaan ja kirjoitusjärjestelmänä voi olla joko perinteinen tai yksinkertaistettu kirjoitusjärjestelmä.

Kiinan koulutus voi olla joko alkeista lähtevää tai edistyneemmille opiskelijoille. Useimmat C.C. Communicationin asiakkaat ovat yrityksiä ja olemmekin erikoistuneet liike-elämän kielikoulutustarpeisiin. Palvelut kattavat kuitenkin myös yksityisasiakkaat.

C.C. Communication tarjoaa myös mahdollisuuden kiinan kielen opiskeluun Kiinassa, Hong Kongissa, Taiwanissa ja Singaporessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiina: kielikurssi räätälöitynä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kiinan kielikurssit soveltuvat alkeista lähteville tai edistyneemmille henkilöille.

Kustannukset

Pyydä tarjous kiinan kielikurssin järjestämisestä C.C. Communicationilta.

C.C. Communication Oy

C.C. Communication

C.C. Communicationin kielikoulutus

Kaikki kurssimme pohjautuvat opiskelijoiden tason, tarpeiden ja tavoitteiden analysointiin. Useimmat kurssimme keskittyvät suulliseen ilmaisuun, mutta myös ymmärtäminen, lukeminen ja kirjoittaminen otetaan huomioon. Kurssin sisältöä voidaan myös muuttaa opiskelijoiden toiveiden mukaan, esimerkiksi keskittymällä kirjoitettuun kieleen.  Asiakkaamme ovat pääasiassa yrityksiä, joten olemme...


Lue lisää kouluttajasta C.C. Communication Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Tarjouspyyntö

Haluatko lisätietoa C.C. Communicationin koulutuksista? Täytä lomake ja kerro myös, oletko kiinnostunut opiskelemaan yksityisasiakkaana vai kustantaako työnantajasi koulutuksen (ja jos, niin lisää myös yrityksen nimi). C.C. Communication vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Yhteystiedot : C.C. Communication Oy

C.C. Communication Oy

Juhannuskatu 36 B
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.cc-communication.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa C.C. Communicationin koulutuksista? Täytä lomake ja kerro myös, oletko kiinnostunut opiskelemaan yksityisasiakkaana vai kustantaako työnantajasi koulutuksen (ja jos, niin lisää myös yrityksen nimi). C.C. Communication vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kieliavaimen koulutukset verkossa

Kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille – nyt kaikki koulutukset saatavina myös verkossa. Tutustu vaihtoehtoihin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: