Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SHL

Miksi ryhtyä SHL:n kumppaniksi?

Koulutuspalvelumme antavat arviointitaidot, joista on todellista hyötyä liiketoiminnalle. Opetamme, kuinka maailman parhaita persoonallisuus- ja kykyarviointeja sovelletaan, ja tarjoamme ne taidot, joita tarvitset kykyjen hallintaan liittyvien parhaiden käytäntöjen toteuttamiseen organisaatiossanne.

Tarjoamme yli 10 000 organisaatiolle kyvykkyyksien hallintaratkaisuja ja toimitamme vuosittain yli 40 miljoonaa arviointia oikeiden kyvykkyyksien tunnistamiseksi ja kehittämiseksi. Kokeneet henkilöstöasiantuntijat pitävät kurssejamme, joissa on vuosittain yli 8 000 osallistujaa 26 eri maassa. Useilla kursseillamme hyödynnetään laajasti sekä verkko- että luokkahuoneopiskelua ja kurssit voidaan räätälöidä omissa toimitiloissanne toimiviksi ja juuri teidän tarpeitanne vastaaviksi. Kurssin suoritettuaan osallistujat saavat pääsyn koulutusportaaliimme, missä he voivat hyödyntää resursseja ja ohjeita parhaista käytännöistä. 

Sertifiointikoulutus - Rekrytoi ja ylennä aina oikeat henkilöt

  • Mittaa objektiivisesti sitä, mikä vaikutuspotentiaali työntekijän tai hakijan persoonallisuudella, kyvyillä ja motivaatiolla on suoriutumiseen.
  • Varmista reilu ja objektiivinen valintaprosessi.
  • Yhdistä arviointien tulokset kompetensseihin.

Henkilöstötaitojen koulutus - Sulauta objektiivinen arviointi organisaatioonne

  • Auttaa suunnittelemaan ja tulkitsemaan arviointeja, hyödyntämään arviointien käyttöä valinnassa ja kehittämisessä, hallitsemaan arviointikeskuksia sekä hyödyntämään suoriutumisesta saadun palautteen soveltamista tehokkaasti.
  • Tunnista organisaation menestyksen kannalta keskeiset kompetenssit ja yhdistä ne tehtävävaatimuksiin.
  • Tee haastattelut reilusti ja objektiivisesti ja puutu kehitystarpeisiin suunnitelmilla, jotka ovat tehokkaita, helppoja toteuttaa ja mitattavissa.

Haluatko saada lisätietoa SHL:n koulutuksista?

Löydät lisätietoa SHL:n koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan SHL:ltä täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilöstöhallinto / HR Kesto Hinta Paikka Alkaa
MQ - Motivaationarviointikoulutus – Motivaatiokyselyn (MQ) sertifiointi 1 päivä 1 000 EUR + alv 24 % Helsinki
OPQ Master Class 0,5 päivää 300 EUR + alv 24 % Helsinki
OPQ/Verify - Persoonallisuus- ja kykyarviointikoulutus – Työpersoonallisuuskyselyn (OPQ) ja Verify-kykytestauksen sertifiointi 3 päivää 3 000 EUR + alv 24 % Helsinki

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta SHL? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

SHL

Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.cebglobal.com

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.