Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

  

Positive Solutions - coaching, kehitys, koulutus

Positive Solutions kouluttaa ja kehittää yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä sekä coachauksessa että konfliktienhallinassa. Järjestämme monenlaista koulutusta kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin. Räätälöimme myös konsepteja ja koulutuksia asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tiedämme mitä voimakas coaching ja ammattimainen konfliktienkäsittely voi saada aikaan ihmisten elämässä ja yritysten toiminnassa. Koulutamme, kehitämme ja coachaamme henkilöitä ja organisaatioita pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Käytämme omia ainutlaatuisia malleja ja konsepteja. Ammattimaisella coachingilla saavutamme yhdessä näkyviä muutoksia ja tuloksia. Koulutamme ja teemme työtämme intohimolla.  Ilmapiiri on koulutuksissamme on avoin, salliva ja inspiroiva.

Christine ja Tom Suvanto perusti Positive Solutionsin vuonna 2012 .

CoachCompanion

CoachCompanion on yksi Pohjoismaiden vanhimmista coachingyrityksistä ja on yksi niistä harvoista yrityksistä, jotka saavat diplomoida ja sertifioida coacheja International Coach Federation (ICF) ACC- ja PCC- tasolla ns Accredited Coach Training Program (ACTP). 

Suomessa CoachComapnionia edustaa Positive Solutions ja coachkoulutuksissamme käytämme CoachComapnionin omia ainutlaatuisia malleja ja konsepteja.

TotalSDI - Have a Nice Conflict

Käytämme johtajuus- ja konfliktien hallinnan koulutuksissa Strenght Deployment Inventory® – eli TotalSDI-työkalua. Stressin, jatkuvan ärtyneisyyden ja ratkaisemattomien konfliktien vuoksi huonosti voivat työntekijät aiheuttavat yleensä tulonmenetyksiä, koska heidän työtehonsa heikkenee ja tuottavuutensa laskee. TotalSDI auttaa sinua kehittämään suhteita, rakentamaan tehokkaita ja toimivia tiimejä, hallitsemaan konflikteja ja viestimään vastaanottaja keskipisteessä. Meidän menetelmillämme voit kääntää vastoinkäymiset menestykseksi.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
CoachCompanion: Coachaava Johtajuus - Potkurimalli 2 päivää 790 EUR + alv 24 % Helsinki Useita (4)
Kasvatus / Ohjaus
Coaching
CoachCompanion: ACC sertifiointikoulutus (ACTP) 8 päivää 2 350 EUR + alv 24 % Helsinki Useita (2)
CoachCompanion: Coaching Peruskurssi 2 päivää 230 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (8)
CoachCompanion: Diplomikoulutus Professional Coach (ACTP) 8 päivää 2 900 EUR + alv 24 % Helsinki Useita (4)
Kommunikointi
TotalSDI: Have a Nice Conflict 2 päivää 890 EUR + alv 24 % Helsinki Useita (3)

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta CoachCompanion / PositiveLifeSolution ? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

CoachCompanion / PositiveLifeSolution

Arabiankatu 12
00560 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.positivesolutions.fi


Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.