Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen 2.12. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Positive Solutions

Positive Solutions / CoachCompanion / SDI 2.0

– coaching, kehitys, koulutus

Positive Solutions kouluttaa ja kehittää yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä sekä coachauksessa että konfliktienhallinassa. Positive Solutions järjestää monenlaista koulutusta kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin. Lisäksi tarjolla on myös räätälöityjä konsepteja ja koulutuksia asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Positive Solutionsin kouluttajat tietävät, mitä voimakas coaching ja ammattimainen konfliktienkäsittely voi saada aikaan ihmisten elämässä ja yritysten toiminnassa. Positive Solutions kouluttaa, kehittää ja coachaa henkilöitä ja organisaatioita pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Koulutuksissa käytetään ainutlaatuisia malleja ja konsepteja. Ammattimaisella coachingilla saavutetaan yhdessä näkyviä muutoksia ja tuloksia. Positive Solutions kouluttaa ja tekee työtään intohimolla. Ilmapiiri koulutuksissa on avoin, salliva ja inspiroiva.

CoachCompanion

Vuonna 2005 Ruotsissa perustettu CoachCompanion on Pohjoismaiden vanhimpia coaching koulutusyrityksiä. CoachCompanion on International Coaching Federation (ICF) akkreditoima, eli saame itse diplomoida ja sertifioida coacheja ACC- ja PCC- tasolla ns Accredited Coach Training Program (ACTP). 

Suomessa CoachCompanionia edustaa Positive Solutions ja coachkoulutuksissa käytetään CoachCompanionin omia ainutlaatuisia malleja ja konsepteja.

SDI 2.0 - Have a Nice Conflict

Johtajuus- ja konfliktien hallinnan koulutuksissa käytetään Strenght Deployment Inventory® – eli SDI-työkalua. Stressin, jatkuvan ärtyneisyyden ja ratkaisemattomien konfliktien vuoksi huonosti voivat työntekijät aiheuttavat yleensä tulonmenetyksiä, koska heidän työtehonsa heikkenee ja tuottavuutensa laskee. 

TotalSDI auttaa sinua kehittämään suhteita, rakentamaan tehokkaita ja toimivia tiimejä, hallitsemaan konflikteja ja viestimään vastaanottaja keskipisteessä. Positive Solutionsin menetelmillä voit kääntää vastoinkäymiset menestykseksi.

Haluatko lisätietoa Positive Solutionsin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa koulutustarjonnasta alta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksista tai voit pyytää tarjousta.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Kasvatus / Ohjaus
Coaching Kesto Hinta Paikka Alkaa
ACTP Certification Program for Professional Coaches and Leaders, Diploma (Step 1) 8 päivää Alkaen 2 900 EUR + alv 24 % Verkossa 20.1.2022
ACTP Certification Program for Professional Coaches and Leaders, Step 2 8 päivää Alkaen 2 900 EUR + alv 24 % Verkossa 14.9.2022
Coaching Peruskurssi / Coaching Grundkurs - Online 2 päivää Alkaen 230 EUR + alv 24 % Verkossa Useita (4)
Koulukoutsi 10 päivää Alkaen 3 150 EUR + alv 24 % Verkossa 20.1.2022

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta CoachCompanion / Positive Solutions? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

CoachCompanion / Positive Solutions

Arabiankatu 12
00560 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.positivesolutions.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,9

Perustuu 65 arviointiin

Päivi Nummi
Erinomainen koulutus, joka oli lopulta paljon enemmän kuin odotin! Ammattitaitoinen opetus ja toimivat menetelmät - suosittelen lämmöllä! <3
Koulutukseen osallistunut
Lämminhenkinen, kaikki huomioon ottava hyvä vertaistuki.
Koulutukseen osallistunut
Tämä koulutus on todella muuttanut käsitykseni itsestäni sekä ihmiskohtaamisista. Kuuntelusta on tullut uusi tervetullut haaste, joka ei olekaan niin helppoa kuin ennen luulin. Porukka on ollut aivan ihana ja tulen aina muistamaan tätä aikaa yhtenä parhaista elämässäni. 💓 Kiitos!
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 65 arviointiin
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan CoachCompanion / Positive Solutions täytä seuraavat tiedot: