Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Positive Solutions

Positive Solutions / CoachCompanion / TotalSDI

– coaching, kehitys, koulutus

Positive Solutions kouluttaa ja kehittää yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä sekä coachauksessa että konfliktienhallinassa. Positive Solutions järjestää monenlaista koulutusta kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin. Lisäksi tarjolla on myös räätälöityjä konsepteja ja koulutuksia asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Positive Solutionsin kouluttajat tietävät, mitä voimakas coaching ja ammattimainen konfliktienkäsittely voi saada aikaan ihmisten elämässä ja yritysten toiminnassa. Positive Solutions kouluttaa, kehittää ja coachaa henkilöitä ja organisaatioita pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Koulutuksissa käytetään ainutlaatuisia malleja ja konsepteja. Ammattimaisella coachingilla saavutetaan yhdessä näkyviä muutoksia ja tuloksia. Positive Solutions kouluttaa ja tekee työtään intohimolla. Ilmapiiri koulutuksissa on avoin, salliva ja inspiroiva.

CoachCompanion

Vuonna 2005 Ruotsissa perustettu CoachCompanion on Pohjoismaiden vanhimpia coaching koulutusyrityksiä. CoachCompanion on International Coach Federation (ICF) akkreditoima, eli saame itse diplomoida ja sertifioida coacheja ACC- ja PCC- tasolla ns Accredited Coach Training Program (ACTP). 

Suomessa CoachCompanionia edustaa Positive Solutions ja coachkoulutuksissa käytetään CoachCompanionin omia ainutlaatuisia malleja ja konsepteja.

TotalSDI – Have a Nice Conflict

Johtajuus- ja konfliktien hallinnan koulutuksissa käytetään Strenght Deployment Inventory® – eli TotalSDI-työkalua. Stressin, jatkuvan ärtyneisyyden ja ratkaisemattomien konfliktien vuoksi huonosti voivat työntekijät aiheuttavat yleensä tulonmenetyksiä, koska heidän työtehonsa heikkenee ja tuottavuutensa laskee. 

TotalSDI auttaa sinua kehittämään suhteita, rakentamaan tehokkaita ja toimivia tiimejä, hallitsemaan konflikteja ja viestimään vastaanottaja keskipisteessä. Positive Solutionsin menetelmillä voit kääntää vastoinkäymiset menestykseksi.

Haluatko lisätietoa Positive Solutionsin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa koulutustarjonnasta alta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksista tai voit pyytää tarjousta.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Kasvatus / Ohjaus
Coaching Kesto Hinta Paikka Alkaa
CC: ACC sertifiointikoulutus / certifieringsutbildning (ACTP) 8 päivää 2 350 EUR + alv 24 % Helsinki 16.9.2020
CC: Coaching Diplomikoulutus / Diplomutbildning i coaching (ACTP) 8 päivää 2 900 EUR + alv 24 % Helsinki Useita (3)
CC: Coaching Peruskurssi / Coaching Grundkurs 2 päivää 230 EUR + alv 24 % Helsinki Useita (8)
Kommunikointi
TotalSDI: Have a Nice Conflict 2 päivää 890 EUR + alv 24 % Helsinki Useita (2)

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta CoachCompanion / Positive Solutions? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

CoachCompanion / Positive Solutions

Arabiankatu 12
00560 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.positivesolutions.fi


Arvioinnit

Koulutukseen osallistunut
(5)
Lämminhenkinen, kaikki huomioon ottava hyvä vertaistuki.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Tämä koulutus on todella muuttanut käsitykseni itsestäni sekä ihmiskohtaamisista. Kuuntelusta on tullut uusi tervetullut haaste, joka ei olekaan niin helppoa kuin ennen luulin. Porukka on ollut aivan ihana ja tulen aina muistamaan tätä aikaa yhtenä parhaista elämässäni. 💓 Kiitos!
Koulutukseen osallistunut
(5)
Heti tuli lämpöinen & tervetullut olo. Täysin “mun juttu”. Matka tietenkin vasta alussa, mutta tuskin maltan odottaa, mitä seuraavan mutkan takana odottaa 💓
Arvioinnit
CoachCompanion / Positive Solutions
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 64 arviointiin