Arvioinnit aiheesta CoachCompanion / Positive Solutions

Keskiarvo: 4,9

Päivi Nummi
Erinomainen koulutus, joka oli lopulta paljon enemmän kuin odotin! Ammattitaitoinen opetus ja toimivat menetelmät - suosittelen lämmöllä! <3
Koulutukseen osallistunut
Lämminhenkinen, kaikki huomioon ottava hyvä vertaistuki.
Koulutukseen osallistunut
Tämä koulutus on todella muuttanut käsitykseni itsestäni sekä ihmiskohtaamisista. Kuuntelusta on tullut uusi tervetullut haaste, joka ei olekaan niin helppoa kuin ennen luulin. Porukka on ollut aivan ihana ja tulen aina muistamaan tätä aikaa yhtenä parhaista elämässäni. 💓 Kiitos!
Koulutukseen osallistunut
Heti tuli lämpöinen & tervetullut olo. Täysin “mun juttu”. Matka tietenkin vasta alussa, mutta tuskin maltan odottaa, mitä seuraavan mutkan takana odottaa 💓
Amanda Salenius
Mötte mina förväntningar! Tusen tack för kursen, hoppas vi snabbt ses igen! :)
Mimmi
Jag såg väldigt mycket fram emot kursen & hade rätt höga förväntningar. Efter två dagar kan jag säga att kursen verkligen överträffat mina förväntningar & givit mig mycket mera än vad jag förväntat mig! Tusen tack!! Det här var fantastiskt <3
Anonym
Ett givande veckoslut, med nya insikter och plats och tid för djup diskussion -> uppskattar <3
Koulutukseen osallistunut
Hyvä ja hyödyllinen niin henkilökohtaiseen kuin työelämäänkin.
Satu Tukiainen
Ihana innovatiivinen 2 päivää, opin paljon itsestäni ja sain ajatuksia tulevaisuuden kohtaamiseen
Annika Snellman
Jeanina Enberg
“Bra uppstrukturerat på bra nivå. Fina och användbara råd och tips som man alltid har användning av, både privat och i arbetet.
Mikaela
Öppen och glad atmosfär var alla vågar tala och utvecklas till bättre lyssnare.
Tina
Var rolig. Skrattade högt otaliga gånger. Även lärorik och blev nu intresserad av diplomkursen.
Annika Snellman
Jeanina Enberg
Fortsätt jobba som ni gör så får vi mer positiva tankar ut på arbetsplatserna.
Pamela Lindholm
Massor av insikter, vilket jag gillar. Ljuvlig stämning och perfekt för personlig utveckling.
Pamela Lindholm
Jag är väldigt glad att ha deltagit. Många viktiga insikter under vägens gång. Blivit betydligt mermedveten om egna invanda ”mönster”, som är bra att bryta :)
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.