Arvioinnit aiheesta CoachCompanion / Positive Solutions

Keskiarvo: 4,9

(5)
Lämminhenkinen, kaikki huomioon ottava hyvä vertaistuki.
(5)
Tämä koulutus on todella muuttanut käsitykseni itsestäni sekä ihmiskohtaamisista. Kuuntelusta on tullut uusi tervetullut haaste, joka ei olekaan niin helppoa kuin ennen luulin. Porukka on ollut aivan ihana ja tulen aina muistamaan tätä aikaa yhtenä parhaista elämässäni. 💓 Kiitos!
(5)
Heti tuli lämpöinen & tervetullut olo. Täysin “mun juttu”. Matka tietenkin vasta alussa, mutta tuskin maltan odottaa, mitä seuraavan mutkan takana odottaa 💓
(4)
Väldigt tankeväckande dagar som jag tar med mig.
Tack! Money well spent!
Amanda Salenius
(5)
Mötte mina förväntningar! Tusen tack för kursen, hoppas vi snabbt ses igen! :)
Mimmi
(5)
Jag såg väldigt mycket fram emot kursen & hade rätt höga förväntningar. Efter två dagar kan jag säga att kursen verkligen överträffat mina förväntningar & givit mig mycket mera än vad jag förväntat mig! Tusen tack!! Det här var fantastiskt <3
(4)
Ett givande veckoslut, med nya insikter och plats och tid för djup diskussion -> uppskattar <3
(5)
Hyvä ja hyödyllinen niin henkilökohtaiseen kuin työelämäänkin.
Satu Tukiainen
(5)
Ihana innovatiivinen 2 päivää, opin paljon itsestäni ja sain ajatuksia tulevaisuuden kohtaamiseen
Merja Silván
Kompakti, hyvä, selkeä
(5)
Hieno kurssi, josta sai paljon eväitä elämään
Annika Snellman
(5)
Bra kurs, det finns många delar som jag kommer att ta med mig.
Petra
(5)
Jag är så glad att jag vågade
Jeanina Enberg
(5)
“Bra uppstrukturerat på bra nivå. Fina och användbara råd och tips som man alltid har användning av, både privat och i arbetet.
Mikaela
(5)
Öppen och glad atmosfär var alla vågar tala och utvecklas till bättre lyssnare.
Tina
(5)
Var rolig. Skrattade högt otaliga gånger. Även lärorik och blev nu intresserad av diplomkursen.
Annika Snellman
(5)
Jättebra nu, fast jag först var fundersam.
Jeanina Enberg
(5)
Fortsätt jobba som ni gör så får vi mer positiva tankar ut på arbetsplatserna.
Pamela Lindholm
(5)
Massor av insikter, vilket jag gillar. Ljuvlig stämning och perfekt för personlig utveckling.
Anki Slotte
Verkligen nyttig
Evelin Stjernberg
Jätte lärorikt, framåtbärande.
(5)
Mycket bra och utvecklande, nyttiga verktyg. Bästa jag hittills varit med om!!
Pamela Lindholm
(5)
Jag är väldigt glad att ha deltagit. Många viktiga insikter under vägens gång. Blivit betydligt mermedveten om egna invanda ”mönster”, som är bra att bryta :)
Anki Slotte
(5)
En enorm utveckling av sig själv och förändring av ens synsätt och beteende. Genuinitet.
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.