Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

CC: ACC sertifiointikoulutus / certifieringsutbildning (ACTP)

CoachCompanion / Positive Solutions
Yhteenveto
8 päivää
2 500 EUR + alv 24 % (yht. 3 100 EUR)
suomi, ruotsi
Koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
2 500 EUR
16.9.2020

Helsinki
2 500 EUR
21.9.2020

CC: ACC sertifiointikoulutus / certifieringsutbildning (ACTP)

ACC sertifiointiohjelma (ACTP)

CoachCompanionin on International Coach Federationin (ICF) akkreditoima ja meillä on heidän lupa sertifioida itse osanottajat. Konseptimme on hyväksi todettu ja monen vuoden kehityksen tulos.

Haluatko kohottaa professional coaching -osaamisesi uudelle tasolle? Haluatko saada kansainvälisen sertifioinnin, löytää omat voimasi ja potentiaalisi itsetuntemuksesi kasvaessa? Silloin sertifiointiohjelmamme on juuri sinua varten. Koulutuksen aikana keskitymme ICF: n 11 ydinosaamiseen ja poraudumme vielä syvemmälle kuin Diplomikoulutuksessa.

Miksi CoachCompanion?

CoachCompanion on yksi harvoista coachingyrityksistä Suomessa ja Ruotsissa, jolla on ICF:n (International Coach Federation) lupa sertifioida osanottajat itse, sekä ACC (Associated Certified Coach) että PCC (Professional Certified Coach) tasolla. Konseptimme on hyväksi todettu ja monen vuoden kehityksen tulos.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on tehdä sinusta tähti coachien keskuudessa. Riippumatta siitä haluatko käyttää coachaustasi ammattilaisena tai coachaavana johtajana tai täysin eri yhteyksissä. Koska olemme itse tärkein väline coachingissä, painottuu koulutus merkittävästi henkilökohtaiseen kehitykseen. Tämä johtaa parempaan itsetuntemukseen ja henkiseen kasvuun. Koko ohjelma teema on Self Mastery.

Sisältö

  • 8 koulutuspäivää, 1 päivä/kuukausi
  • 5 mentorcoaching tuntia
  • Aamu- ja iltapäiväkahvit
  • Ohjausta tarvittaessa
  • Osallistujia kannustetaan coachaamaan toisiaan koulutuspäivien välillä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta CC: ACC sertifiointikoulutus / certifieringsutbildning (ACTP), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Diplomicoachit (ICF akreditoitu), jotka haluavat tulla ACC tai PCC sertifioiduiksi tai sertifioidut coachit, jotka sertifioinnin säilyttääkseen tarvitsevat koulutustunteja. Koulutus on sama riippumatta sertifiointitasosta. ACC ja PCC tason erottaa vaadittava asiakastuntimäärä – vähintään 100t ACC varten ja vähintään 500h / 750h PCC varten.

Aikataulu

Ohjelma toteutetaan kahdeksan koulutuspäivän aikana, noin 1 päivä/kuukausi.

Kouluttaja

Christine Suvanto

Christine Suvanto

ICF Professional Certified Coach (PCC), CoachTrainer, Mentor Coach, SDI Certified Partner, Master Trainer TotalSDI, NLP Master Practitioner, Mental Trainer

Kustannukset

ACC: 2.350€, Alumni: 2.150€
PCC: 2.350€, Alumni: 2.150€
(sis alv yksityishenkilöille, plus alv yrityksille)

Erillinen lisäkustannus tulee sertifioinnista koulutuspäivien jälkeen. Noin 180 € (ALV 0%) ACC sertifioinnista ja noin 310€ (ALV 0%) PCC sertifioinnista. Hyväksytty ns. ACTP toimitetaan sen jälkeen ICF:lle rekisteröintiä varten edullisemmalla hinnalla. Osamaksu on mahdollinen.

Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osallistujien määrä on liian alhainen. Sellaisessa tapauksessa jokaiselle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta CC: ACC sertifiointikoulutus / certifieringsutbildning (ACTP)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

CoachCompanion / Positive Solutions

CoachCompanion / Positive Solutions

Positive Solutions / CoachCompanion / TotalSDI

Positive Solutions kouluttaa ja kehittää yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä sekä coachauksessa että konfliktienhallinassa. Positive Solutions järjestää monenlaista koulutusta kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin. Lisäksi tarjolla on myös räätälöityjä konsepteja ja koulutuksia asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Positive Solutionsin kouluttajat tietävät, mitä...


Lue lisää kouluttajasta CoachCompanion / Positive Solutions ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

CoachCompanion / Positive Solutions

Arabiankatu 12
00560 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.positivesolutions.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 64 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta CC: ACC sertifiointikoulutus / certifieringsutbildning (ACTP) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Vinkit lähi- ja etäjohtamiseen

Miten esimiestyö onnistuu etänä? Lue artikkelista vinkit, miten esihenkilö voi vapauttaa oman ja johdettaviensa täyden potentiaalin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: