Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

CC: Coachaava Johtajuus / Det Coachande Ledarskapet

CoachCompanion / Positive Solutions
Yhteenveto
2 päivää
790 EUR + alv 24 %
suomi, ruotsi
Avoin koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
15.5.2019   (suomi)
790 EUR
14.10.2019   (ruotsi)
790 EUR
26.11.2019   (suomi)
790 EUR

CC: Coachaava Johtajuus / Det Coachande Ledarskapet

Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada koulutusta Coachaava Johtajuus – Potkurimalliin. Koulutus sopii sinulle hyvin jos haluat kehittää itseäsi, johtajuuttasi tai haluat käyttää coachausta ammatissasi ja/tai henkilökohtaisessa elämässäsi.

Koulutuspäivien aikana osallistuja saa hyvän käsityksen itsestään harjoitusten kautta, joka on edellytys hyvälle johtajuudelle.

Tutkimukset osoittavat, että coachaava johtajuus parantaa tuloksia, suorituskykyä, luovuutta, kehittää vuorovaikutustaitoja ja vahvistaa joukkuehenkeä. Coachaavalla johtajalla on paljon voitettavaa!

Miksi CoachCompanion

CoachCompanion on työskennellyt coachaava johtajuus koulutuksen kanssa jo vuosia. Tänään koulutuksemme perustuu omaan ainutlaatuiseen ns. Propelleri ™ malliin, joka ryhmittää coachingin rooleihin joissa manager, leader ja coach ovat toisistaan riippuvaisia ja täydentävät toisiaan hyvään tulokseen.

”Yksinkertaisin ja paras johtamismalli jonka olen nähnyt” on kommentti, jonka kuulee osallistujilta.

Tavoite

Näiden kahden päivän aikana osallistujat ymmärtävät, miten coaching voidaan yhdistää muihin rooleihin eli johtaja, asiantuntijatehtävä sekä valmentaja rooleissa – miten coaching voidaan mukauttaa omaan johtajuuteen tai rooliin oman elämänsä johtajana.

Ohjelma

Potkuri ™ mallin roolit manager, leader ja coach esitellään ja koulutetaan. Tarkistetaan keskeiset osaamisen edellytykset coachaavaan johtajuuteen. Koulutuksessa käydään läpi miten sovitetaan managerin, leaderin ja coahin rooli erilaisissa tilanteissa, esimerkiksi palautteen antamiseen sekä suunnittelemattomat ja vaikeat keskustelut, konfliktit ja ryhmäcoaching, ryhmän tarpeista ja painopisteistä riippuen.

Voimme myös järjestää tämän kurssin muissa kaupungeissa tai yrityskohtaisesti, ota yhteyttä niin suunnittelemme yhdessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta CC: Coachaava Johtajuus / Det Coachande Ledarskapet , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Luonnollinen osallistuja koulutukseen on henkilö, jolla on muodollinen johtava asema. Mutta myös henkilöit, joilla on tarve yhdistää coachingin osaksi asiantuntijarooliansa, esimerkiksi, konsultti, neuvonantaja, valmentaja. Toiset osallistuvat, koska haluavat kehittää yrittäjyyttään tai haluavat kehittää itseään ja näin pystyä paremmin johtamaan toisia. Ohjelma sopii myös myyjille, opettajille, valmentajille, vanhemmille, HR, henkilöstölle terveydenhuollon alalla. Osallistujien erilaiset taustat antaa lisäarvoa ryhmälle.

Kouluttaja

Christine Suvanto

ICF Professional Certified Coach (PCC), CoachTrainer, Mentor Coach, SDI Certified Partner, Master Trainer TotalSDI, NLP Master Practitioner, Mental Trainer

Kustannukset

Alumni 525 € plus alv
Muille 790 € plus alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta CC: Coachaava Johtajuus / Det Coachande Ledarskapet ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

CoachCompanion / Positive Solutions

CoachCompanion / Positive Solutions

Positive Solutions / CoachCompanion / TotalSDI

Positive Solutions kouluttaa ja kehittää yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä sekä coachauksessa että konfliktienhallinassa. Positive Solutions järjestää monenlaista koulutusta kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin. Lisäksi tarjolla on myös räätälöityjä konsepteja ja koulutuksia asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Positive Solutionsin kouluttajat tietävät, mitä...


Lue lisää kouluttajasta CoachCompanion / Positive Solutions ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

CoachCompanion / Positive Solutions

Arabiankatu 12
00560 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.positivesolutions.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 64 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta CC: Coachaava Johtajuus / Det Coachande Ledarskapet täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 26.3.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.