Arvioinnit aiheesta CC: Coaching Peruskurssi / Coaching Grundkurs

Keskiarvo: 4,9

(4)
Väldigt tankeväckande dagar som jag tar med mig.
Tack! Money well spent!
Amanda Salenius
(5)
Mötte mina förväntningar! Tusen tack för kursen, hoppas vi snabbt ses igen! :)
Mimmi
(5)
Jag såg väldigt mycket fram emot kursen & hade rätt höga förväntningar. Efter två dagar kan jag säga att kursen verkligen överträffat mina förväntningar & givit mig mycket mera än vad jag förväntat mig! Tusen tack!! Det här var fantastiskt <3
(4)
Ett givande veckoslut, med nya insikter och plats och tid för djup diskussion -> uppskattar <3
Koulutukseen osallistunut
(5)
Hyvä ja hyödyllinen niin henkilökohtaiseen kuin työelämäänkin.
Satu Tukiainen
(5)
Ihana innovatiivinen 2 päivää, opin paljon itsestäni ja sain ajatuksia tulevaisuuden kohtaamiseen
Merja Silván
Kompakti, hyvä, selkeä
Koulutukseen osallistunut
(5)
Hieno kurssi, josta sai paljon eväitä elämään
Annika Snellman
(5)
Bra kurs, det finns många delar som jag kommer att ta med mig.
Petra
(5)
Jag är så glad att jag vågade
Jeanina Enberg
(5)
“Bra uppstrukturerat på bra nivå. Fina och användbara råd och tips som man alltid har användning av, både privat och i arbetet.
Mikaela
(5)
Öppen och glad atmosfär var alla vågar tala och utvecklas till bättre lyssnare.
Tina
(5)
Var rolig. Skrattade högt otaliga gånger. Även lärorik och blev nu intresserad av diplomkursen.
Annika Snellman
(5)
Jättebra nu, fast jag först var fundersam.
Jeanina Enberg
(5)
Fortsätt jobba som ni gör så får vi mer positiva tankar ut på arbetsplatserna.
Mikaela Silván
(5)
“Pää räjähti :)” Aivan uudenlainen näkökulma omiin tavoitteisiin, vahvuuksiin ja elämään. Todella hyvät ja helpot työkalut, joilla kuitenkin valtavan voimakas merkitys oikein käytettynä. Suurkiitos! Olen ikuisesti kiitollinen, että elämä johdatti minut tänne.
Samuli Jokinen
(5)
Mielenkiintoista asiaa erittäin positiivisessa hengessä
Pirjo Talma
(5)
Sain mitä halusin, KIITOS :) Oli ihan huippua, että täällä ei käytetty tietokoneita (dioja, kalvosulkeisia). Aitoa läsnäoloa :)
Marika Helenius
(5)
Ymmärrän nyt mitä coaching on ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää. Ymmärrykseni on laajentunut. Kiitos paljon. Tästä on varmaan enemmän hyötyä itselleni ja työpaikalle kun kuvittelin.”
Anna Lokki
(5)
Plussaa, että tiimiytetään porukka heti alussa ja rikotaan jää. Ihana tasapaino asian & harjoittelun välillä. Päivissä hyvin mietty rakenne.
Nina Stark
(5)
För att få nya tankar och inspiration i arbetet, ökad självkännedom och verktyg att sparra sig själv och utmana sig själv lite mer. Hitta sina resurser. Våga mera och ställa olika mål för sig själv. Nå dem steg för steg. Bli mer kreativ att finna lösningar, se på saker och ting på olika sätt. Bli tryggare i sin arbetsroll och ta mindre stress fö...
Näytä kokonaan
Annika Floman-von Bonsdorff
(5)
“Kände mig trygg i gruppen så jag fick mera ut av kursen än jag förväntat mig. Givande
Annika Bergkvist
(5)
En mycket givande kurs som överträffade mina förväntningar. Känner att jag fått verktyg som jag kan använda mig av både i jobbet och privatlivet. Har dessutom lärt känna mig själv en aningen bättre :)
Marina Ljungqvist
(5)
Coachkunskap varvat med berättelser som har gett kött på benen. Ger mersmak för Diplomutbildningen!
Studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.