Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Moderni Coachaava Johtaja - ACTP Diplomikoulutus

CoachCompanion / Positive Solutions
Yhteenveto
2 päivää
2 900 EUR + alv 24 % (yht. 3 596 EUR)
ruotsi, suomi
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
2 900 EUR
1.7.2021

Verkossa
2 900 EUR
13.9.2021

Verkossa
2 900 EUR
20.9.2021
Online-Diplomikoulutus | CoachCompanion / Positive Solutions

Moderni Coachaava Johtaja - ACTP Diplomikoulutus

Hei moderni johtaja

– lisää toimivia käytännön coaching-työkaluja johtamiseen! Johtamisen kehittäminen on erityisen tärkeää näinä vaihtelevina ja haasteellisina aikoina.

Sinä, joka johdat yrityksessä, koulussa tai tiimissä – ota itsellesi aikaa ja tule heti lisäämään jokapäiväiseen taitokirjoosi monta käytännönläheistä coaching-työkalua!

Coachaava johtaminen osallistaa, sitouttaa, tehostaa ja yhdistää henkilöstöä ja tiimejä, jotka näin etenevät nopeammin kohti yhteistä tavoitetta. Toimiva johtajuus on erityisen tärkeää näissä ennalta arvaamattomissa olosuhteissa, jotka asettavat haasteita kaikille.

Diplomikoulutuksemme laadun takaa International Coaching Federationin (ICF) akkreditointi ja koulutus on ensimmäinen askeleesi sertifiointipolullasi coachina.

CoachCompanionin koulutus erottuu muista kokonaisvaltaisella näkemyksellään – käsittelemme johtajuutta kokonaisuutena virallisesta nimityksestäsi riippumatta ja tarkastelemme ainutlaatuisen mallimme kolmea roolia: manager, leader ja coach. Niin kutsuttu Potkurimalli (Propellermodellen™) on CoachCompanionin suojattu tavaramerkki.

Yksinkertaisin ja paras johtamismalli, jonka olen nähnyt.” – Coachaava johtajuus -kurssin Osallistuja

Potkurimalli kuvaa kolmen roolin – Manager, Leader ja Coach – välistä riippuvuutta ja tasapainoa, jossa henkilöllä on kyky toimia selkeänä esimiehenä (manager), inspiroivana johtajana (leader) ja kaikki huomioivana coachina (coach). Koulutuksesta saat konkreettisia työkaluja, joita voit käyttää ja soveltaa arjessasi välittömästi. Koulutus sisältää paljon harjoituksia ja vähän teoriaa. Tätä on Coachaava johtajuus käytännössä!

Koulutuksen sisältö

  • Kymmenen online-koulutuspäivää + Bonus

Diplomin suorittaminen edellyttää kaikkiin koulutuspäiviin osallistumista, enintään neljän tunnin poissaolo sallitaan. Pidemmät poissaolot voi korvata osallistumalla toisen ryhmän toteutukseen.

  • Diplomipäivä

Diplomipäivä on erillinen päivä koulutuspäivien jälkeen. Diplomipäivänä jaetaan diplomit.

  • Viisi yksilöllistä mentorcoach-tuntia

Jotta olet hyvin valmistautunut diplomipäivääsi, koulutukseen sisältyy viisi tunnin pituista tapaamista oman mentorcoachisi kanssa – kaikki mentorcoachimme ovat kokeneita ja korkeaa laatustandardia noudattavia ammattilaisia.

  • 15 coaching-tuntia harjoitusasiakkaiden kanssa

Koulutuspäivien välillä tapaat kolmea harjoitusasiakasta (yhteensä 15 harjoitusasiakastuntia). Kaikki harjoitusasiakastunnit on pidettävä ennen diplomipäivää.

  • BONUS! SDI-kartoitus + 3 tunnin läpikäynti ryhmässä

Bonuksena saat mahdollisuuden täyttää oman SDI-kartoituksesi ja oppia SDI:n perusperiaatteet ilmaiseksi. SDI:n avulla tutustut omiisi ja kollegoittesi vahvuuksiin ja ymmärrät käyttäytymisten taustalla olevat motivaattorit. Tämä ymmärrys johtaa toimiviin tiimisuhteisiin, eli Relationship Intelligence (RI) voimistuu, mikä puolestaan tehostaa työskentelyä ja kasvattaa tulosta.

”Jokaisen tiimin vahvuus on sen yksittäinen jäsen. Jokaisen jäsenen vahvuus on koko tiimi.” – Phil Jackson

Koulutuksen toteutus ja tavoite

Koulutus koostuu 10 päivästä sekä yhdestä diplomipäivästä. Koulutuksen ensimmäiset 8 päivää koostuvat coachingin diplomikoulutuksesta, johon sisältyy 5 keskustelua oman mentorcoachisi kanssa. Lisäksi koulutuksen aikana tapaat 3 harjoitusasiakasta 5 kertaa (yhteensä 15 harjoitusasiakastuntia). Diplomikoulutuksen osuuden jälkeen keskitymme 2 päivän ajan coachaamiseen johtajaroolissa käyttäen Potkurimallia ja kykyä yhdistää coaching selkeään esimiestyöhön ja inspiroivaan johtajuuteen.

Bonus! Saat lisäksi ilmaisen mahdollisuuden oman SDI-kartoituksesi täyttämiseen ja läpikäyntiin – opit lisää itsestäsi ja saat perustiedot SDI-kartoituksista sekä sen hyödyistä organisaatioissa (Relationship Intelligence).

Coachaava johtajuus hyödyttää jokaista. Se lisää asiakastyytyväisyyttä, henkilöstön hyvinvointia sekä taloudellista kasvua ja tuloksia. Työympäristössä coachaavasta johtajuudesta hyötyvät sekä esimiehet että työntekijät: johtajat toimivat tehokkaammin ja työntekijät osallistetaan ja he ottavat enemmän vastuuta omasta työstään. Tämä puolestaan näkyy positiivisesti sekä asiakkaille että tuloslaskelmiin asti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Moderni Coachaava Johtaja - ACTP Diplomikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kouluttaja

Christine Suvanto & Tom Suvanto

Kustannukset

Hinta: 3.400 € + alv

Koulutusmateriaali ja -kirjallisuus

CoachCompanionin oma materiaali sekä monet käytännön coaching-työkalut, jotka saat heti käyttöösi.

Paricoaching

Paricoaching toisen koulutukseen osallistuvan henkilön kanssa (vapaaehtoinen, kuitenkin suositeltava).

BONUS! Alennus täydennyskoulutuksista

Saat alennuksen täydennyskoulutuksista, jotka järjestää CoachCompanion/PositiveSolutions/SDI.

Liityt ALUMNIverkostoomme

ALUMNIverkostomme koostuu diplomin suorittaneista sekä sertifioiduista coacheista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Moderni Coachaava Johtaja - ACTP Diplomikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

CoachCompanion / Positive Solutions

Positive Solutions / CoachCompanion / SDI 2.0

Positive Solutions kouluttaa ja kehittää yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä sekä coachauksessa että konfliktienhallinassa. Positive Solutions järjestää monenlaista koulutusta kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin. Lisäksi tarjolla on myös räätälöityjä konsepteja ja koulutuksia asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Positive Solutionsin kouluttajat tietävät, mitä...


Lue lisää kouluttajasta CoachCompanion / Positive Solutions ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

CoachCompanion / Positive Solutions

Arabiankatu 12
00560 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.positivesolutions.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 65 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Moderni Coachaava Johtaja - ACTP Diplomikoulutus täytä seuraavat tiedot: