Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Funktionaalinen hengitys (3 aamua)

Completo Consulting Oy
Yhteenveto
3 tuntia
450 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
450 EUR
3.2.2022

Verkossa
450 EUR
6.4.2022

Videoesittely

Funktionaalinen hengitys (3 aamua)

Jo kauan on tiedetty, millaista on hyvä luonnollinen hengitys, mutta sen harjoittelu on unohtunut. Nykyään hyvää hengitystekniikkaa on tutkittu myös tieteellisesti. Hyvällä hengitystekniikalla lisäät voimavarojasi, nukut paremmin ja vahvistat keuhkojasi. Lisäksi hyvällä hengityksellä vahvistetaan kykyä fokusoituneesti ja keskittyneesti paneutua työhön ja suoriutua työtehtävistä paremmin.

Hengityskurssin sisältö perustuu tieteellisiin tutkimuksiin hyvästä ja luonnollisesta, funktionaalista hengittämisestä. Hengityskurssilla vastaan myös osallistujien kysymyksiin hengittämisestä ja sen haasteista. Puhun myös hyvästä unesta ja kuinka parantaa unenlaatua hengitystekniikoin.

Opettelemme tärkeimmät hengitystekniikat niin aktiiviseen työpäivään kuin rentouttavaan lepoon. Harjoittelun voi käynnistää saman tien ensimmäistä kurssipäivästä alkaen. Hengityskurssille voi osallistua kuka tahansa riippumatta työtehtävistä tai henkilökohtaisesta hyvinvoinnin tasosta.

Kurssi pohjautuu Oxygen Advantage -menetelmään. OA-menetelmästä on kirjoitettu lukuisia kirjoja, joita on käännetty jo kymmenelle kielelle. OA-menetelmä on nopeasti kasvava funktionaalisen hengityksen menetelmä, jolla ihmiset valmentautuvat niin työelämää ja urheilua varten, kuin omaa hyvinvointia tukemaan.

Kurssi toteutetaan virtuaalisesti Zoomilla kolmena aamuna klo 8-9. Sessioissa on noin 20 minuuttia teoriaa 20 minuuttia kysymyksiä ja vastauksia ja 20 minuuttia hengitysharjoitteita. Kurssin nauhoite (vain valmentaja näkyy) on katsottavissa vuoden ajan.

Hyödyt pähkinänkuoressa

  • Vahvistat hengitystäsi kokonaisvaltaisesti
  • Opit tietoisesti havainnoimaan miten hengität ja kuinka se vaikuttaa itseesi
  • Osaat purkaa kuormittavia tilanteita nopeilla hengitysharjoitteilla
  • Opit palautumaan työstä tai urheilusta hengityksen avulla

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Funktionaalinen hengitys (3 aamua), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hyvää hengitystekniikkaa harjoitetaan nykyään maailmalla hyvinkin laajasti, mukana on yritysjohtajia, urheilijoita, joogaohjaajia, monenlaisissa asiantuntijatehtävissä toimivia tai hoitotyössä toimivia henkilöitä. Tervetuloa mukaan!

Aikataulu

  • 17.11., 24.11. ja 1.12.2021: Virtuaalikurssi
  • 3., 10. ja 17.2.2022: Virtuaalikurssi
  • 6., 13. ja 20.4.2022: Virtuaalikurssi

Kouluttaja

Hengitysopettajana Satu Pitkämäki, Oxygen Advantage -hengitysmenetelmän Master Instructor (yksi muutamasta kymmenestä pääopettajasta maailmalla). Satu on sertifioitunut myös Oxygen Advantage for Yoga -menetelmään.

Kustannukset

Yksityisen sektorin asiakkaille 450 € + alv 24 %.
Julkisen sektorin asiakkaille 410 € + alv 24 %.

Sähköisen valmennusmateriaalin saat käyttöösi päivää ennen valmennusta.

Valmennuksen hinnan laskutamme ilmoittautumisen saatuamme.

Hyödynnä etusi!
Jos samasta organisaatiosta tulee useita osallistujia, saa kukin alennusta 15 %.

Peruutusehdot
Osallistumisen peruutus viimeistään 14 vrk ennen tapahtumaa kuluitta, viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa peritään 50 % hinnasta ja sitä myöhemmin koko hinta. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö organisaatiostanne.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Funktionaalinen hengitys (3 aamua)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Completo Consulting Oy

Kehity arjen työssä Completon avulla!

Juuri nyt kehittyminen, uuden työskentelytavan rakentaminen ja muutoksen mukana kasvaminen on tärkeintä. Kasvata osaamistasi tehokkailla virtuaalivalmennuksillamme!  Katso lista Completon koulutuksista Intohimomme on tuoda asiakkaillemme onnistumisia, uutta osaamista ja eteenpäin vievää muutosta. Vahvuutemme on yhdistää ihmisten paras osaaminen loogiseen liiketoimintaan. Tehtävämme...


Lue lisää kouluttajasta Completo Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Completo Consulting Oy

Tähdenlennonkuja 1
02240 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.completo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 99 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Funktionaalinen hengitys (3 aamua) täytä seuraavat tiedot: