Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vältä muutosansat – muutosjohtamisen valmennus

Completo Consulting Oy
Yhteenveto
1 päivä
590 EUR + alv 24 %
30.11.2021 09.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Vältä muutosansat – muutosjohtamisen valmennus

Inhimilliset tekijät muutoksessa ovat toisaalta mahdollisuuksien suurin hidastaja sekä myös muutoksen paras voimavara. Kun muutosta jalkautetaan, yleensä tiedotetaan asiat, mutta niitä ei konkretisoida henkilön työtehtävien tai arjen tekemisen tasolle. Tämä ei herätä muutoksen onnistumisen kannalta kriittistä henkilökohtaista oppimista.

Muutosjohtamisen valmennuksesta saat keinot muutoksen hallitsemiseen, ohjaamiseen, läpivientiin ja jalkautukseen. Valmennuksessa keskitymme erityisesti muutosviestinnän keinoihin: osallistaminen, osallistumisen kynnyksen madaltaminen, muutokseen sitouttaminen, vanhoista tavoista irtipäästämisen edesauttaminen, sekä kuinka saada ihmiset itse viemään muutosta omassa tehtävässään ja roolissaan.

Muutosjohtamisen koulutuksessa valmennamme tunnistamaan ja purkamaan muutosprosessiin kuuluvia kielteisiä ilmiöitä, muutosansoja. Harvoin huomioidut muutosansat pahimmillaan jumiuttavat koko organisaation. Usein muutos yritetään puskea sokealla voimalla läpi kuuntelematta vastakaikua. Kuitenkin paneutumalla kielteisten ilmiöiden purkamiseen pysytään lopulta paremmin aikataulussa ja selvitään paljon vähemmin haavoin isostakin muutoksesta.

Muutosjohtamisen valmennuksessa opitaan myös hyödyntämään muutosagentteja muutoksen hallinnassa ja läpiviennissä. He ovat muutoksen avainhenkilöitä, motivoituneita muutokseen ja vievät sitä läpi eri organisaation portailla. Heidän työnsä niin asioiden selkeyttämisessä kuin asenteen muuttamisessa on kultaakin kalliimpaa.

Hyödyt pähkinänkuoressa

 • Muutoksen läpivienti nopeutuu
 • Muutoksen aiheuttama tehottomuus vähenee
 • Muutoksen aiheuttama uhan tunne vähenee
 • Opitaan ymmärtämään distressikäyttäytymistä
 • Muutosviestintä toimivaksi
 • Saadaan kaikki mukaan ja muutoksen onnistuminen varmistuu
 • Opitaan muuttumaan nopeasti, seuraavaa muutosta silmälläpitäen

Vie valmennuksen opit käytäntöön tiimiisi ja organisaatioosi, ja lisää kollektiivista vastuunottamista. Jatkossa ei tarvita erillistä muutosjohtamista, vaan se on osa arjen työtä ja yhteisiä tavoitteita!

Ilmoittaudu mukaan tai pyydä tarjousta yrityskohtaisesta valmennuksesta täyttämällä oheinen lomake.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vältä muutosansat – muutosjohtamisen valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennuksesta on erityisesti hyötyä johtajille, esimiehille, HR-päälliköille, projektipäälliköille – kaikille, joiden työhön liittyy muutosten läpivienti ja sujuva edistäminen ihmisiä motivoiden ja vahvistaen kohti tavoitteita.

 • Johtajat, esimiehet, tiimipäälliköt
 • Projektipäälliköt, tuotepäälliköt, asiantuntijat
 • Myynti- ja asiakaspalvelupäälliköt
 • HR-johtajat ja HR-päälliköt

Aikataulu

Katso tarkempi ohjelma ilmoittautumissivulta.

Koulutuspaikka

 • Virtuaalivalmennus

Varmistathan vielä koulutuspaikan ja päivämäärän ilmoittautumisen yhteydessä.

Kouluttaja

Tuija AroTuijalla on laaja-alainen ja pitkä kokemus erilaisten organisaatioiden liikevoiman vahvistamisesta muutostilanteissa. Valmennusten tavoite on lähes aina saada aikaan muutosta tekemisessä tai käyttäytymisessä, oppia jotain uutta, joka vie yksilöä, tiimiä ja koko yritystä haluttuun suuntaan. Halutaan olla tänään siellä, missä asiakas on huomenna. Muutoksen ilmiöiden ja motivaatiotarpeiden ymmärtämisen kautta tuloksen varmistaminen on ollut Tuijan vahvaa valmentamistaitoa vuosien ajan – kokemus on hionut monipuolista liiketoimintaosaamista, joka yhdistyy laajaan tietoon psykologiasta. Tuija valmentaa esimerkeillä, selkästi ja silti vauhdikkaan mukaansatempaavasti varmistaen, että jokainen osallistuja saa työkaluja oman osaamisensa kehittämiseen.

Kustannukset

Yksityisen sektorin asiakkaille 590 € + alv 24 %.
Julkisen sektorin asiakkaille 500 € + alv 24 %.

Sähköisen valmennusmateriaalin saat käyttöösi päivää ennen valmennusta.

Valmennuksen hinnan laskutamme ilmoittautumisen saatuamme.

Hyödynnä etusi!
Jos samasta organisaatiosta tulee useita osallistujia, saa kukin alennusta 15 %.

Peruutusehdot
Osallistumisen peruutus viimeistään 14 vrk ennen tapahtumaa kuluitta, viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa peritään 50 % hinnasta ja sitä myöhemmin koko hinta. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö organisaatiostanne.

Valmennus voidaan järjestää myös räätälöitynä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vältä muutosansat – muutosjohtamisen valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Completo Consulting Oy

Kehity arjen työssä Completon avulla!

Juuri nyt kehittyminen, uuden työskentelytavan rakentaminen ja muutoksen mukana kasvaminen on tärkeintä. Kasvata osaamistasi tehokkailla virtuaalivalmennuksillamme!  Katso lista Completon koulutuksista Intohimomme on tuoda asiakkaillemme onnistumisia, uutta osaamista ja eteenpäin vievää muutosta. Vahvuutemme on yhdistää ihmisten paras osaaminen loogiseen liiketoimintaan. Tehtävämme...


Lue lisää kouluttajasta Completo Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Completo Consulting Oy

Tähdenlennonkuja 1
02240 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.completo.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 4 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
Käsiteltiin vaikeita asioita positiivisesta näkökulmasta, oli mukava saada vertaistukea muilta osallistujilta haastavien tilanteiden ratkaisuun.
Koulutukseen osallistunut
Valmennus antoi enemmän kuin odotin, käytännön esimerkit olivat parasta.
Koulutukseen osallistunut
Tuija piti mielenkiinnon yllä koko päivän, sain paljon uutta ajateltavaa.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 99 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Miten sinä johdat?

Osallistu Palvelevan johtamisen kehittymisohjelmaan (ESLC™) tai käy ohjelman osa SLII®-valmennus erikseen verkossa. Tutustu valmennuksiin!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vältä muutosansat – muutosjohtamisen valmennus täytä seuraavat tiedot: