Arvioinnit aiheesta Adobe Photoshop -peruskurssi

Keskiarvo: 4,9

(5)
Kiitos jälleen mahtavasta koulutuksesta - olette huippuja!
(5)
Järjestelyt ja kurssin sisältö erinomaiset, ei kehitettävää.
(5)
Koulutus oli onnistunut kaikin puolin.
(5)
Todella hyvä ja napakka kurssi! Asiantunteva kouluttaja ja hyvät tarjoilut. Sijainti erinomainen. Kiitos! :)
(4)
Pienryhmä oli hyvä ja keskustelua syntyi. Ystävällinen henkilökunta. Hyvä sijainti. Lounas maistui!
(5)
Todella hyvin järjestetty ja hintansa värtti! Kouluttaja ja aulahenkilö todella palvelualttiita ja opetus ja tarjoilu ensiluokkaista. Ainoastaan olisin toivonut kouluttajan suhtautuvan positiivisesti koulutettavan tiedonnälkään ja kertovan mielellään edes lyhyesti asioista, jotka eivät välttämättä olisi kuuluneet tämän kurssin sisältöön. On hyvä...
Näytä kokonaan
(5)
Koulutus oli kaikinpuolin erinomainen ja Corellia oli järjestänyt kaiken moitteettomasti. Tiloista ja tarjoiluista pelkkää plussaa. Juha oli asiantunteva, rauhallinen ja rento kouluttaja, joka huomioi kaikki kurssilaiset osaamistasomme mukaan. Voin lämpimästi suositella kursseja Corellialla kaikille !
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.