Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

DAX perusteet

Corellia Helsinki Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 290 EUR + alv 24 % (yht. 1 599,60 EUR)
suomi
Koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
1 290 EUR
23.6.2021

Helsinki
1 290 EUR
24.8.2021

Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
1 290 EUR
23.6.2021
DAX perusteet

DAX perusteet

Tämä 2-päiväinen kurssi sopii henkilöille, jotka laativat Power BI:llä tietomalleja ja haluavat oppia ymmärtämään DAX-kaavojen logiikkaasekä saada hyödyllisiä ratkaisumalleja tyypillisiin laskentatilanteisiin. DAX-kielen oppiminen poikkeaa esimerkiksi Excel-kaavoista, sillä kieltä ei opi pelkkiä funktioita opiskelemalla. Soveltava osaaminen edellyttää funktioiden lisäksi myös ns. rivi- ja kontekstiajattelun perusperiaatteiden ymmärtämisen. Kurssilla tutustutaan sekä funktioihin että opetellaan ajattelemaan DAX:in tavoin.  

Heidi Enho on kokenut ja innostava kouluttaja ja hänellä on taito huomioida erilaisia osallistujia ja opettaaDAX-kielentoimintaperiaatteet käytännönläheisesti esimerkiksi sellaisille osallistujille, jotka ovat aiemmin käyttäneet Exceliä laskennassa. Heidi on ollut sekä Power BI MVPettä Excel MVP vuosina 2015 – 2020.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta DAX perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on suunniteltu esimerkiksi kontrollereille tai vastaavissa tehtävissä työskenteleville, jotka tarvitsevat raporteissa monipuolisesti erilaista laskentalogiikkaa. Kurssin ensisijaisena kohderyhmänä eivät ole tekniset ja erilaisia kieliä hallitsevat sovelluskehittäjät.

MieluustiPower BI jatkokurssia vastaavat tiedot, tietokantojen peruskäsitteiden tuntemusta sekä soveltavaa osaamista funktioihin perustuvasta laskennasta esimerkiksi Excelissä. Osallistujilla on hyvä olla hieman käytännön kokemusta myös DAX-kaavatyypeistä, kuten lasketuista sarakkeista (calculated columns) ja mittareista (measures).

Koulutuksen aikataulu

2 pv, klo 9.00-16.00

Kouluttaja

Heidi Enho, Microsoft Certified Trainer, Microsoft Data Analyst Associate

Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti. Viimevuosina hän on työskennellyt pääasiassa Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien. Kouluttamisen lisäksi hän on toteuttanut raportointiratkaisuita monipuolisesti eri toimialoille.

Heidi kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi -blogia ja on ollut mukana käynnistämässä suomalaista Microsoft BI & Power BI -käyttäjäkerhoa. Löytyypä Heidin cv:stä niinkin erikoinen Microsoftin luottamustehtävä kuin Excelin suomenmestaruuskisojen päätuomarina toimiminen.

Asiakkaat korostavat Heidin koulutuspalautteissa innostavuutta, opetustaitoa, käytännönläheisyyttä ja asiantuntemusta.

Kustannukset

1 290,00 EUR (+ALV 24.00%)

Corellia Helsinki Oy

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-,   ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin kultakumppani ja Adoben sertifioima koulutuskumppani, jonka lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin sekä viimeisimpänä verkkopalveluiden...


Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta DAX perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Corellia Helsinki Oy

Corellia Helsinki Oy

Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
corellia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 394 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta DAX perusteet täytä seuraavat tiedot: