🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Koulutus
5,0 (3 Arvioinnit)

DAX perusteet

Corellia Helsinki Oy, paikassa Helsinki (+2 sijaintia)
Kesto
2 päivää
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
2 päivää
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kysy lisää koulutuksen kustannuksista

DAX perusteet

DAX perusteet

Tämä 2-päiväinen kurssi sopii henkilöille, jotka laativat Power BI:llä tietomalleja ja haluavat oppia ymmärtämään DAX-kaavojen logiikkaasekä saadahyödyllisiäratkaisumallejatyypillisiinlaskentatilanteisiin.

DAX-kieli poikkeaa esimerkiksi Excel-kaavoista, eikä kielen toimintaperiaatteitaopi ymmärtämään pelkkiä funktioita opiskelemalla tai kopioimalla valmiita kaavoja netistä. Soveltava osaaminen ja ymmärrys edellyttävät funktioiden lisäksi myös ns. rivi- ja suodatuskontekstin perusperiaatteiden sisäistämisen. Tällä kurssilla tutustutaan sekä funktioihin että opetellaan ajattelemaan kaavoja DAX:in tavoin ja uudenlaisen ajattelumallin vahvistaminen onkin yksi kurssin tärkeimmistä tavoitteista. Lisäksi kurssilla otetaan kantaa suorituskykyyn ja hyviin käytäntöihin. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Kurssi on suunniteltu esimerkiksikontrollereille, BI-asiantijoille tai vastaaville henkilöille, jotka tarvitsevat raportien taustallamonipuolisesti erilaista laskentalogiikkaa. 

Kurssin ensisijaisena kohderyhmänä eivät ole satunnaisesti hyvin yksinkertaista itsepalveluraportointia tekevät henkilöt eivätkä toisaalta teknisimmät ja monipuolisesti erilaisiakieliä hallitsevat sovelluskehittäjät.

Kurssin esitietovaatimukset

Mieluusti Corellian Power BI jatkokurssia vastaavat tiedot,tietokantojenperuskäsitteidentuntemusta sekä ymmärrystä relaatiomallin rakenteesta Power BI:ssä.Kurssi edellyttää soveltavaa osaamista erilaisista funktioista jollakin välineellä (esim. Excelin IF-logiikka sekä VLOOKUP-tyyppiset hakufunktiot).

Kurssista on eniten hyötyä osallistujille, joilla on jo hiemankäytännönkokemustaDAX-kaavoista, kuten lasketuista sarakkeista (calculated columns) ja mittareista (measures).

Koulutuksen aikataulu

2 pv, klo 9.00-16.00

Kouluttaja

Heidi Enho, Microsoft Certified Trainer, Microsoft Data Analyst Associate

Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti. Viimevuosina hän on työskennellyt pääasiassa Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien. Kouluttamisen lisäksi hän on toteuttanut raportointiratkaisuita monipuolisesti eri toimialoille.

Heidi kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi -blogia ja on ollut mukana käynnistämässä suomalaista Microsoft BI & Power BI -käyttäjäkerhoa. Löytyypä Heidin cv:stä niinkin erikoinen Microsoftin luottamustehtävä kuin Excelin suomenmestaruuskisojen päätuomarina toimiminen.

Asiakkaat korostavat Heidin koulutuspalautteissa innostavuutta, opetustaitoa, käytännönläheisyyttä ja asiantuntemusta.

Kustannukset

1 290,00 EUR (+ALV 24.00%)

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta DAX perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 3 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Osallistuja
13 loka 2023

Opetusta oli helppo seurata ja kysymyksiä sai esittää vapaasti, jos jokin jäi epäselväksi ja tällöin tilanteita purettiin läpikohtaisesti läpi. Paikanpäällä oli myös mukavasti v...

Näytä lisätiedot
5/5
Osallistuja
13 loka 2023

Kouluttajan, sisällön ja oppimiseni perusteella.

5/5
Osallistuja
05 kesä 2023

Koulutus oli erittäin hyvä ja kouluttaja asiantunteva. Koulutus myös mukautui läsnäolevien taustojen mukaiseksi, kuitenkin tarjoten jokaiselle keskeiset tiedot DAXista

Corellia Helsinki Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-, ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin ja Adoben tuotteiden sekä teknologioiden koulutuskumppani kaiken kokoisille yrityksille. Lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin...

Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu