Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Google Optimize

Corellia Helsinki Oy
Yhteenveto
0,5 päivää
490 EUR + alv 24 % (yht. 607,60 EUR)
Koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
490 EUR
17.3.2021

Helsinki
490 EUR
19.5.2021

Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
490 EUR
17.3.2021
Google Optimize

Google Optimize

Google Marketing Platform sisältää neljä analytiikkatyökalua: Google Tag Manager, Google Analytics sekä Data Studio ja Optimize. Tässä koulutuksessa käydään läpi Google Optimizen ominaisuuksia sekä konversio-optimoinnin ja personoinnin periaatteita. Koulutuksen alussa käydään läpi mitä kaikkea Google Marketing Platformiin sisältyy ja kuinka nämä työkalut linkittyvät toisiinsa? Tässä koulutuksessa oppiminen tapahtuu kouluttajan luennon sekä käytännön esimerkkien ja tehtävien avulla. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus seurata kouluttajan esimerkkejä, ja tehdä perässä toimenpiteitä omaan Google Optimize tiliä hyödyntäen. 

Koulutuksessa käydään ensin läpi Google Data Studion käyttöliittymää, valmiita raporttipohjia ja datalähteiden jakamista. Osallistujat voivat tehdä tässä vaiheessa oman Google Data Studio dashboardin ja käyttää organisaation Google Analytics (GA) tiliä tai koulutukseen tarkoitettua demo-tiliä. Koulutuksen aikana käydään myös organisaatioiden erilaisia datalähteitä ja datan siiloutumiseen liittyvää haastetta. Lisäksi opitaan kuinka Data Studio ja erilaiset datalähteet otetaan käyttöön. Koulutuksen aikana keskitytään pääasiassa datan visualisointiin ja Data Studion erilaisiin toimintoihin.   

Miksi osallistua?

  1. Ymmärrät Google Optimizen roolin ja mahdollisuudet
  2. Ymmärrät kuinka voit tehdä personointia ja konversio-optimointia testaamisen avulla
  3. Osaat luoda personointeja ja erilaisia testejä Google Optimizen avulla

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Google Optimize, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä koulutus on ehdoton jokaiselle personointia ja konversio-optimointia tekevälle. Koulutus on tarkoitettu kaikille organisaation datan parissa työskenteleville. Koulutus on tarkoitettu kaikille organisaation digitaalisen mainonnan tai verkkopalveluiden kehityksen parissa työskenteleville. Koulutus on jatkotasoinen ja sopii kaikille markkinoinnin parissa toimiville henkilöille. Koulutus soveltuu myös organisaation tai markkinoinnin ylimmälle johdolle yleissivistävänä, ja kumppanivalintoja tukevana tietoiskuna. On hyvä, että osallistujat ovat käyttäneet aiemmin Google Analyticsia rutiininomaisesti tai olet käynyt Google Analytics ja mahdollisesti Google Tag Manager -perusteet kurssin.

Mitä koulutukseen osallistuminen vaatii?

Tulet saamaan koulutuksesta kaikkein parhaimman hyödyn irti, mikäli sinulla on käytettävissäsi etäkoulutuskertojen aikana:

  1. kaksi näyttöä (toiselta seuraat koulutusta ja toiselta teet kouluttajan mukaan toimenpiteitä Google Optimizen avulla)
  2. vähintään kannettava tietokone
  3. riittävät oikeudet (mielellään organisaation Google Analytics tilille, voit myös vaihtoehtoisesti käyttää koulutukseen tarkoitettua demo-tiliä)

Kouluttaja

Petri Mertanen,

Certified Analytics Consultant Google Tag Manager Fundamentals-, Google Ads Fundamentals- ja Google Analytics Qualification -sertifikaatit

Kustannukset

490€ + alv 24%

Corellia Helsinki Oy

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-,   ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin kultakumppani ja Adoben sertifioima koulutuskumppani, jonka lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin sekä viimeisimpänä verkkopalveluiden...


Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Google Optimize? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Corellia Helsinki Oy

Corellia Helsinki Oy

Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
corellia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 394 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Rennosti kevättä kohti!

Tutustu kurssivalikoimaan ja löydä organisaatiosi tarpeisiin sopivat ajankohtaiset ICT-verkkokoulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Google Optimize täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: