Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Power BI perusteet

Corellia Helsinki Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 290 EUR + alv 24 % (yht. 1 599,60 EUR)
Koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
1 290 EUR
14.6.2021

Helsinki
1 290 EUR
12.8.2021

Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
1 290 EUR
14.6.2021
Power BI perusteet

Power BI perusteet

Power BI on hieno ja hyvin monipuolinen raportointi- ja analysointiväline. Monipuolisuudesta johtuenoleellisimpien toimintojen ja hyvin käytäntöjen hahmottaminen saattaa viedä aikaa, sillä raporttien luontiin liittyy useita työvaiheita.

Tämän kurssin jälkeen hallitset Power BI:n perustoiminnot, osaatluoda ja jakaa raportteja ja tunnet hyviä käytäntöjä ja helppoja työtapoja.

Aiheita opiskellaan kiinnostavien esimerkkien avulla jasaat kurssilta mukaasi myös lisämateriaalia sekä –harjoituksia, joiden avulla voit helposti kerrata kurssin aiheita ja syventää oppimistasi.

Heidi Enho on kokenut ja innostava kouluttaja ja hänellä on taito huomioida erilaisia osallistujia ja Power BI -käyttötilanteita. Heidi on yksi harvoista suomalaisista asiantuntijoista, jotka ovat saavuttaneet Microsoftin Most Valuable Professional -tunnustuksen. Heidi on ollut sekä Power BI MVPettä Excel MVP vuosina 2015 – 2020.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Power BI perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka ryhtyvät laatimaan raportteja ja analyysejä Power BI:llä. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa Power BI -kokemusta. 

Koulutuksen aikataulu

2 pv, klo 09.00-16.00

Kouluttaja

Heidi Enho, Microsoft Certified Trainer, Microsoft Data Analyst Associate

Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti. Viimevuosina hän on työskennellyt pääasiassa Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien. Kouluttamisen lisäksi hän on toteuttanut raportointiratkaisuita monipuolisesti eri toimialoille.

Heidi kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi -blogia ja on ollut mukana käynnistämässä suomalaista Microsoft BI & Power BI -käyttäjäkerhoa. Löytyypä Heidin cv:stä niinkin erikoinen Microsoftin luottamustehtävä kuin Excelin suomenmestaruuskisojen päätuomarina toimiminen.

Asiakkaat korostavat Heidin koulutuspalautteissa innostavuutta, opetustaitoa, käytännönläheisyyttä ja asiantuntemusta.

Kustannukset

1 290,00EUR (+ALV 24.00%)

Corellia Helsinki Oy

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-,   ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin kultakumppani ja Adoben sertifioima koulutuskumppani, jonka lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin sekä viimeisimpänä verkkopalveluiden...


Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Power BI perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Corellia Helsinki Oy

Corellia Helsinki Oy

Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
corellia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 394 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Power BI perusteet täytä seuraavat tiedot: