Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

SC-300 Identity and Access Administrator

Corellia Helsinki Oy
Yhteenveto
3 päivää
   
Helsinki, Verkossa
Koulutus
Corellia

SC-300 Identity and Access Administrator

Kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään identiteetti- ja pääsynhallintaratkaisuja hyödyntäen Azure AD:tä. Kurssi opastaa myös strategiseen suunnitteluun identiteettienhallinnassa sekä hybridiratkaisujen toteuttamisessa.

Koulutus valmistaa Microsoftin viralliseen sertifiointitestiin Exam SC-300: Microsoft Identity and Access Administrator. Suoritettava sertifointi on Microsoft Certified: Identity and Access Administrator Associate.

Kurssin sisältö

Module 1: Implement an identity management solution

Learn to create and manage your initial Azure Active Directory (Azure AD) implementation and configure the users, groups, and external identities you will use to run your solution.

Module 2: Implement an authentication and access management solution

Implement and administer your access management using Azure AD. Use MFA, conditional access, and identity protection to manager your identity solution.

Module 3: Implement access management for Apps

Explore how applications can and should be added to your identity and access solution with application registration in Azure AD.

Module 4: Plan and implement an identity governancy strategy

Design and implement identity governance for your identity solution using entitlement, access reviews, privileged access, and monitoring your Azure Active Directory (Azure AD).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SC-300 Identity and Access Administrator, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu tietoturva-asiantuntijoille ja arkkitehdeille, jotka työssään valvovat Azure-ympäristöjä ja vastaavat tietoturvasta.

Kurssilla edellytetään perustason ymmärrystä Azure-palveluista, tietoturvasta sekä työasemien hallintaratkaisuista.

Kouluttaja

Kim Pihlström, Microsoft Certified Trainer. Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365. Asiantuntijana Kimiä kiinnostaa erityisen paljon toimivan arkkitehtuurin suunnitteleminen sekä ratkaisujen toteuttaminen joka palvelee asiakkaan kaikki tarpeet.

Jussi Roine, Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert. Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista.

Kustannukset

1690 € + alv 24 %

Corellia Helsinki Oy

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-,   ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin kultakumppani ja Adoben sertifioima koulutuskumppani, jonka lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin sekä viimeisimpänä verkkopalveluiden...


Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SC-300 Identity and Access Administrator? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Corellia Helsinki Oy

Corellia Helsinki Oy

Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
corellia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 427 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SC-300 Identity and Access Administrator täytä seuraavat tiedot: