🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

SC-300 Identity and Access Administrator

Corellia Helsinki Oy, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
3 päivää
Hinta
1 890 EUR + alv 24 % (yht. 2 343,60 EUR)
Seuraava toteutus
13 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
3 päivää
Hinta
1 890 EUR + alv 24 % (yht. 2 343,60 EUR)
Seuraava toteutus
13 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 1 890 EUR + alv 24 % / osallistuja

SC-300 Identity and Access Administrator

SC-300 Identity and Access Administrator

Kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään identiteetti- ja pääsynhallintaratkaisuja hyödyntäen Azure AD:tä. Kurssi opastaa myös strategiseen suunnitteluun identiteettienhallinnassa sekä hybridiratkaisujen toteuttamisessa.

Koulutus valmistaa Microsoftin viralliseen sertifiointitestiin Exam SC-300: Microsoft Identity and Access Administrator. Suoritettava sertifointi on Microsoft Certified: Identity and Access Administrator Associate.

Kurssin sisältö

Module 1: Implement an identity management solution

Learn to create and manage your initial Azure Active Directory (Azure AD) implementation and configure the users, groups, and external identities you will use to run your solution.

Module 2: Implement an authentication and access management solution

Implement and administer your access management using Azure AD. Use MFA, conditional access, and identity protection to manager your identity solution.

Module 3: Implement access management for Apps

Explore how applications can and should be added to your identity and access solution with application registration in Azure AD.

Module 4: Plan and implement an identity governancy strategy

Design and implement identity governance for your identity solution using entitlement, access reviews, privileged access, and monitoring your Azure Active Directory (Azure AD).

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

13 toukokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

13 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Kurssin on suunnattu tietoturva-asiantuntijoille ja arkkitehdeille, jotka työssään valvovat Azure-ympäristöjä ja vastaavat tietoturvasta.

Esitietovaatimukset

Kurssilla edellytetään perustason ymmärrystä Azure-palveluista, tietoturvasta sekä työasemien hallintaratkaisuista.

Kouluttaja

Sami Isoaho,

Sami on työskennellyt reilun neljännesvuosisadan tietoliikenteen ja tietoturvan parissa. Koulutuskokemusta hänellä on 90-luvulta asti. Aiemmin Sami on työskennellyt mm. Microsoftilla arkkitehtina ja VMwarella ratkaisuarkkitehtina. Samin alaa ovat Azure infra, tietoliikenne ja tietoturva.

Kim Pihlström, Microsoft Certified Trainer.

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365. Asiantuntijana Kimiä kiinnostaa erityisen paljon toimivan arkkitehtuurin suunnitteleminen sekä ratkaisujen toteuttaminen joka palvelee asiakkaan kaikki tarpeet.

Jussi Roine, Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on työskennellyt haastavien IT-ratkaisujen parissa jo 90-luvulta lähtien. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on keskittynyt erityisesti Azure-toteutuksiin. Aiemmin mm. Microsoftilla työskennelleellä, hänellä on laaja ja syvällinen kokemus myös Power Platform-ratkaisuista ja tietoturvatoteutuksista.

Kustannukset

1690 EUR (+ ALV 24 %)

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SC-300 Identity and Access Administrator? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Corellia Helsinki Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-, ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin ja Adoben tuotteiden sekä teknologioiden koulutuskumppani kaiken kokoisille yrityksille. Lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin...

Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu