Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssi

Corellia Helsinki Oy
Yhteenveto
2 päivää
   
Helsinki
Avoin koulutus

Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssi

Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssi, Corellia

Videokuvauksen ja -editoinnin peruskurssi

Oletko saanut työpaikallasi tehtäväksi kuvata ja editoida videoita ja sinusta on innostavaa tarttua haasteeseen, vaikka et olekaan alan ammattilainen?  Videokuvauksen ja -editoinnin peruskurssilla käydään harjoitustöiden avulla läpi koko videon tekemisen prosessi alusta loppuun.

Millainen video toimii osana markkinointia tai osana työpaikan sisäistä tiedotusta?  Mitä tulee ottaa huomioon videoita suunnitellessa kun videoitten katselu tapahtuu nykyisin tietokoneen ruudulta tai mobiililaitteesta?  Miten tiettyyn tarkoitukseen sopivan videon saa aikaan mahdollisimman kevyellä kalustolla?  Mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta videosi sanoma menee perille ja saat pidettyä katsojan kiinnostuneena?

Samat lainalaisuudet pätevät kuvattiinpa ja äänitettiinpä kännykällä, järjestelmä- tai videokameralla.  Videokuvauksen ja -editoinnin peruskurssi on hyvin käytännönläheinen  ja sen aikana opit videon suunnittelua, kuvaamista järjestelmäkameroilla ja tekemään videon jälkikäsittelyä Adobe Premiere Pro CC -ohjelmalla. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet toimivan nettivideon tekemiseen alusta loppuun.

Kurssilla opit mm:

  • Videotuotannon ennakkosuunnittelua
  • kuvausta
  • valaisua
  • äänittämistä
  • leikkaamista
  • nettivalmiin videotiedoston tulostamisen

Kurssin hyöty

Videokuvauksen ja -editoinnin peruskurssin tiedoilla pystyt toteuttamaan nettivideoita ja julkaisemaan ne yleisösi saataville. Tulet tietoisemmaksi siitä, millainen on hyvä nettivideo. Työaikaa ja hermoja säästyy, kun kaikkea ei tarvitse opetella kantapään kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, jotka työssään tarvitsevat videoviestinnän taitoja. Kurssi ei edellytä aiempaa kokemusta videokuvaamisesta tai videon jälkikäsittelystä, mutta perusosaaminen Mac/PC-tietokoneen käytöstä tarvitaan.

Koulutuspaikka

Corellia Helsinki Oy
Vilhonkatu 5A
00100 Helsinki

Kouluttaja

Otso Pakarinen. Pitkän linjan ammattilainen, jolla on runsas kokemus mm. tv-mainosten tekijänä.

Tita Jänkälä. Tita on yli 20 vuotta alalla toiminut ohjaaja-leikkaaja, jolla on myös vankka pedagoginen koulutus.

Kustannukset

Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssin hinta on 1 150 € + alv 24 %.

Corellia Helsinki Oy

Corellia Helsinki Oy

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen samasta osoitteesta

Corellia Helsinki Oy on viestintä-, julkaisu- ja mainosalaa palveleva koulutus- ja konsultointiyritys. Corellian ydinosaamista ovat asiakkaan koulutus, konsultointi, kuuntelu ja opastus. Yrityksen toiminnasta vastaavat kokeneet alan kouluttajat Juha Laamanen, Kari Selovuo ja Sampo Korkeila. Kaikki ovat Adobe-sertifioituja kouluttajia ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Corellia Helsinki Oy

Corellia Helsinki Oy

Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.corellia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 251 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssi täytä seuraavat tiedot: