Arvioinnit aiheesta WordPress sisällöntuottajalle

Keskiarvo: 4,4

(5)
Erittäin hyvin järjestetty koulutus! Kaksi päivää on lyhyt aika oppia jotain kokonaan uutta ja pidempäänkin olisin halunnut jäädä - ei siis huono asia ollenkaan. Kiva, että Kari oli itsekin niin innostunut aiheesta vaikka varmasti samat asiat on saanut opettaa useampaankin kertaan.
(3)
(4)
Hyvä yleiskatsaus WordPressiin, sen käyttöön ja uuden sivuston luontiin. Antoi ymmärrystä aiheeseen. Jos pitäisi alkaa luoda uutta, laajempaa sivustoa vaatisi varmaan muutaman päivän lisää opettelua. Kiitos kurssista!
(5)
2 päivän tehokas ja hyvä perehtyminen tuli todella oikeaan hetkeen. Uskon että tämän jälkeen minulla on asiakasyritykselle iso apu WP sivuja päivittäessä ja kehitettäessä.
(4)
Hyvä kurssi, erittäin asiantunteva opettaja. Välillä tuntui että homma meni vähän "railroadattuna" käsikirjoituksen mukaan. Mutta käsikirjoitus oli sinänsä hyvä. Nyt kun oli kohtuullisen pieni porukka kurssilla, niin siinä oli sauma kuulostella lennossakin, mihin porukka olisi halunnut keskittyä. Mutta hyvä kurssi kaiken kaikkiaan. Hyvät välinee...
Näytä kokonaan
(5)
Kiitokset kouluttajalle hyvästä, rauhallisesta asenteesta ja ymmärryksestä, että koulutettavan osaamistaso voi olla matala. Hyviä ja tarpeellisia vinkkejä ja annettu tieto oli relevanttia. Vastaus tuli jokaiseen kysymykseen.
(5)
Sisältö oli hyvä ja ehdottomasti tykkään, että saa kysellä jälkikäteen.
(5)
Kiitos paljon. Materiaalit, opetus, tilat, koneet, tarjoilut - hyvä, toimiva kokonaisuus. Kaikesta jäi kuva huippuammattilaisista.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.