ISO 50001 Energianhallintajärjestelmän perusteet ja soveltaminen käytännössä -koulutus

DNV Business Assurance Finland Oy
Yhteenveto
7 tuntia
625 EUR + alv 24% (yht. 775 EUR)
6.10.2023 09.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

ISO 50001 Energianhallintajärjestelmän perusteet ja soveltaminen käytännössä -koulutus

Kurssi havainnollistaa ISO 50001:2018 -standardin vaatimukset käytännössä ja antaa käsityksen siitä, miten energianhallintajärjestelmä edistää energiatehokkuutta.

Ilmastotavoitteet, lakisääteiset vaatimukset, energian hinnannousu ja yhteiskunnan lisääntynyt kiinnostus edellyttävät, että yritykset käyttävät energiaa tehokkaammin. Tässä vuorovaikutteisessa ISO 50001:2018 peruskoulutuksessa opit, mitä vaikuttavan ja toimivan energianhallintajärjestelmän toteuttaminen edellyttää. 

Kurssi tarjoaa johdannon seuraaviin aiheisiin:  

  • ISO 50001 -standardin ja energianhallinnan tarkoitus ja keskeiset periaatteet
  • ISO 50001 -standardin vaatimukset 
  • Miten energianhallintajärjestelmä voi parantaa liiketoimintaasi
  • Miten energianhallinta voidaan integroida olemassa oleviin johtamisjärjestelmiin (esim. ISO 9001, ISO 14001).

Kurssi toteutetaan suurelta osin luentona, jossa keskustellaan ja käytetään esimerkkejä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ISO 50001 Energianhallintajärjestelmän perusteet ja soveltaminen käytännössä -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutustua ISO 50001:2018 -standardin rakenteeseen ja sisältöön sekä saada käsityksen siitä, miten näitä vaatimuksia voidaan tulkita oman tilanteen ja organisaation käytäntöön.

Koulutukseen ei vaadita erityisiä pohjatietoja. Voit lisätä koulutuksen tehokkuutta lukemalla ISO 50001 -standardin ennen koulutusta. Voit pohtia ennakkoon mahdolliset kysymyksesi ja esittää ne koulutuksessa tai lähettää sähköpostilla kouluttajalle toimitettavaksi. 

Koulutuspaikka

Verkossa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 50001 Energianhallintajärjestelmän perusteet ja soveltaminen käytännössä -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

DNV Business Assurance Finland Oy

DNV Business Assurance tarjoaa enemmän - aloita matka kestävän liiketoiminnan parantamiseen

DNV on yksi maailman johtavista sertifiointilaitoksista ja se tarjoaa uusimmat palvelut toimintajärjestelmien sertifioinnissa ja koulutuksessa kansainvälisesti. Maailmanlaajuisesti DNV on myöntänyt yli 70,000 sertifikaattia ja yritys identifioituu riskienhallintaan, turvallisuuteen, laatuun ja ympäristöstä huolehtimiseen. Osallistumme aktiivisesti myös uusien kansainvälisten standardien kehittämiseen. DNV tarjoaa...


Lue lisää kouluttajasta DNV Business Assurance Finland Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

DNV Business Assurance Finland Oy

Keilaranta 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ISO 50001 Energianhallintajärjestelmän perusteet ja soveltaminen käytännössä -koulutus täytä seuraavat tiedot: