Johdanto CSR (Corporate Social Responsibility), yritysvastuuhallinnan sertifiointiin -koulutus

Kesto
7 tuntia
Hinta
625 EUR + alv 24 % (yht. 775 EUR)
Seuraava toteutus
6 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
7 tuntia
Hinta
625 EUR + alv 24 % (yht. 775 EUR)
Seuraava toteutus
6 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johdanto CSR (Corporate Social Responsibility), yritysvastuuhallinnan sertifiointiin -koulutus

Koulutus on johdanto CSR (Corporate Social Responsibility) Performance Ladder -standardiin.

CSR (Corporate Social Responsibility) Performance Ladderiin perustuva vastuullisuusjärjestelmä antaa PK-yrityksille selkeän kehyksen rakentaa omaa vastuullisuustyötään ja keinot viestittää siitä toimitusketjuissaan. 

CSR Performance Ladder on sertifioitava kansainvälinen standardi yritysten yhteiskunta ja -ympäristövastuuseen liittyville johtamisjärjestelmille. Sertifiointiprosessi auttaa yrityksiä keskittymään merkittävimpiin riskeihin, hallitsemaan niitä tehokkaasti ja dokumentoimaan työnsä sertifioinnin avulla. Sertifioitu järjestelmä ja sertifikaatti tekevät kestävästä kehityksestäsi konkreettista ja objektiivisesti todennettavaa.

CSR Performance Ladder -standardi pohjautuu useisiin tunnustettuihin standardeihin, kuten ISO 26000 (Yhteiskuntavastuu), ISO 9001 (Laadunhallinta), ISO 14001 (Ympäristöjohtaminen), ISO 45001(Työterveys- ja turvallisuusjohtaminen), ISO 22000 (Elintarviketurvallisuus), AA1000SES (Sidosryhmien sitouttaminen) sekä GRI4 kestävän kehityksen raportointiohjeisiin.

Kesto: 1 päivä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johdanto CSR (Corporate Social Responsibility), yritysvastuuhallinnan sertifiointiin -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

6 lokakuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia lisää yritysvastuusta, toisin sanoen yhteiskunta ja -ympäristövastuusta ja sidosryhmien odotuksista.

Kurssi sopii erityisesti: HSE, laatu- ja ympäristöpäälliköille sekä yhteiskuntavastuusta ja kestävästä kehityksestä vastaaville henkilölle.

Koulutuspaikka

Verkossa.

Kouluttaja

Curt Ruokolahti tai Jenni Neste, DNV.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johdanto CSR (Corporate Social Responsibility), yritysvastuuhallinnan sertifiointiin -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
DNV Business Assurance Finland Oy
Keilaranta 1
02150 Espoo

DNV Business Assurance tarjoaa enemmän - aloita matka kestävän liiketoiminnan parantamiseen

DNV on yksi maailman johtavista sertifiointilaitoksista ja se tarjoaa uusimmat palvelut toimintajärjestelmien sertifioinnissa ja koulutuksessa kansainvälisesti. Maailmanlaajuisesti DNV on myöntänyt yli 70,000 sertifikaattia ja yritys identifioituu riskienhallintaan, turvallisuuteen, laatuun ja ympäristöstä huolehtimiseen. Osallistumme aktiivisesti myös uusien kansainvälisten standardien kehittämiseen. DNV tarjoaa...

Lue lisää kouluttajasta DNV Business Assurance Finland Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu