Multi-site-organisaation johdon vastuu laadunhallintajärjestelmissä -koulutus

DNV Business Assurance Finland Oy
Yhteenveto
6,5 tuntia
850 EUR + alv 24 % (yht. 1 054 EUR)
21.4.2023 09.00
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Koulutus

Multi-site-organisaation johdon vastuu laadunhallintajärjestelmissä -koulutus

Onko sinulle selvää, miten johdon katselmukset, sisäiset auditoinnit ja poikkeamien hallinta tulisi toteuttaa multi-site-organisaatiossa (monitoimipisteorganisaatioissa)? Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, miten edellä mainittuja aiheita tulisi ohjata ja käsitellä. 

Kurssilla käsitellään johdon katselmuksen sisältö, sisäisten auditointien suunnittelu ja mahdollisten poikkeamien käsittely. Lisäksi käydään läpi multi-site-organisaatioihin liittyviä erityisvaatimuksia, kuten milloin voidaan soveltaa otantaa, mihin otantasäännöt perustuvat jne. Kurssilla keskustellaan myös DNV:n tarjoamista itsearviointityökaluista. 

Sisältö perustuu IAF MD1 -vaatimuksiin ja osin ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 -vaatimuksiin.  

Kurssilla saatuja tietoja voi myös hyödyntää muiden monitoimipistejärjestelmien hallintaan, mutta ensi sijaisesti sisältö kohdistuu laatu-, ympäristö- ja ttt-järjestelmien sertifiointivaatimuksiin.   

Kesto: 1 päivä. Kurssin aikana pidetään muutamia taukoja sopivissa kohdin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Multi-site-organisaation johdon vastuu laadunhallintajärjestelmissä -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat multi-site-organisaatioissa johdon katselmuksien sisällöstä, sisäisten auditointien hallinnasta ja poikkeamien käsittelystä. 

Aikataulu

Klo 9-15.30 (6,5 tuntia).

Koulutuspaikka

Keilaranta 1, 02150 Espoo.

Kouluttaja

Pääarvioija Osmo Flink, DNV.

Kustannukset

850,00 € +alv.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Multi-site-organisaation johdon vastuu laadunhallintajärjestelmissä -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

DNV Business Assurance Finland Oy

DNV Business Assurance tarjoaa enemmän - aloita matka kestävän liiketoiminnan parantamiseen

DNV on yksi maailman johtavista sertifiointilaitoksista ja se tarjoaa uusimmat palvelut toimintajärjestelmien sertifioinnissa ja koulutuksessa kansainvälisesti. Maailmanlaajuisesti DNV on myöntänyt yli 70,000 sertifikaattia ja yritys identifioituu riskienhallintaan, turvallisuuteen, laatuun ja ympäristöstä huolehtimiseen. Osallistumme aktiivisesti myös uusien kansainvälisten standardien kehittämiseen. DNV tarjoaa...


Lue lisää kouluttajasta DNV Business Assurance Finland Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

DNV Business Assurance Finland Oy

Keilaranta 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Multi-site-organisaation johdon vastuu laadunhallintajärjestelmissä -koulutus täytä seuraavat tiedot: