🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Vaikuttava juurisyyanalyysi ja ongelmanratkaisu -koulutus

DNV Business Assurance Finland Oy
Yhteenveto
7 tuntia
625 EUR + alv 24 % (yht. 775 EUR)
21.4.2023 09.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Vaikuttava ja tehokas juurianalyysi ja ongelmanratkaisu

Vaikuttava juurisyyanalyysi ja ongelmanratkaisu -koulutus

Haittaa aiheuttavien tapahtumien tehokas tutkinta onnistuu vain, kun perus- tai juurisyyt tunnistetaan ja niitä lievennetään. Mitä keinoja sinulta löytyy syiden analysoimiseksi huomioiden myös prosessin puitteet?

Laatuammattilaiset ovat yksimielisiä siitä, että korjaavien toimenpiteiden onnistumisen tärkein osa-alue on juurisyiden tarkoituksenmukainen tunnistaminen. Toiminta, jolla pyritään estämään ongelmien esiintyminen tai toistuminen, ei ole tehokasta, jos juurisyitä ei ole tunnistettu.

Kurssilla tutustutaan useisiin juurisyiden analysointitekniikoihin ja käsitellään kullekkin sopivia menetelmiä. Kurssilla varmistetaan jokaisen osallistujan tehokas osallistaminen. 

Tämän peruskurssin suoritettuaan osallistujat ymmärtävät:

  • Tehokkaan juurisyyanalyysin keskeiset periaatteet ja termit
  • Käytännön tekniikoita systemaattiseen juurisyyanalyysiin 
  • Järjestelmällinen lähestymistapa ongelmien ratkaisemiseen ja korjaavien toimenpiteiden toteuttamiseen. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vaikuttava juurisyyanalyysi ja ongelmanratkaisu -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä kurssi on erittäin suositeltava kaikille, jotka haluavat selvittää, miksi vaara- tai haittatilanteita esiintyy, ja lieventää/korjata niiden syitä. 

Kurssille osallistuvat usein laatu-, ympäristö- ja turvallisuusalan ammattilaiset, auditointiryhmien johtajat ja jäsenet, insinöörit tai valmistuksen esimiehet ja johtajat.

Koulutuspaikka

Verkossa.

Kouluttaja

Hannu Salminen, DNV.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikuttava juurisyyanalyysi ja ongelmanratkaisu -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

DNV Business Assurance Finland Oy

DNV Business Assurance tarjoaa enemmän - aloita matka kestävän liiketoiminnan parantamiseen

DNV on yksi maailman johtavista sertifiointilaitoksista ja se tarjoaa uusimmat palvelut toimintajärjestelmien sertifioinnissa ja koulutuksessa kansainvälisesti. Maailmanlaajuisesti DNV on myöntänyt yli 70,000 sertifikaattia ja yritys identifioituu riskienhallintaan, turvallisuuteen, laatuun ja ympäristöstä huolehtimiseen. Osallistumme aktiivisesti myös uusien kansainvälisten standardien kehittämiseen. DNV tarjoaa...


Lue lisää kouluttajasta DNV Business Assurance Finland Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

DNV Business Assurance Finland Oy

Keilaranta 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vaikuttava juurisyyanalyysi ja ongelmanratkaisu -koulutus täytä seuraavat tiedot: