Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kansainvälinen toimija koira-alalla. Dog Oriented Institute toteuttaa maailman laajuisesti koiralähtöisiä koira-alan ammatteihin tähtääviä ja täydentäviä koulutuksia.

Koulutukset on tarkoitettu sinulle, joka haaveilet työskenteleväsi koirien parissa tulevaisuudessa tai sinulle, joka jo työskentelet koira-alalla, mutta haluat uutta ajatusmaailmaa helpottamaan työtäsi. Koulutus on myöskin sinulle, joka haluat saada lisää tietoa mm. koirista eläimenä ja koirien käyttäytymisestä. Halutessasi voit heti koulutuksen jälkeen aloittaa työskentelyn koirien kanssa.

Dog Oriented Institutessa voit opiskella joko täysin uuteen ammattiin tai täydentää jo olemassa olevaa osaamistasi ja saada uutta koiralähtöistä näkemystä asioihin. Voit myös opiskella koira-alan webinaareissa, seminaareissa ja muissa koulutuksissa sekä kursseilla. Näiden aiheet liittyvät koirien käyttäytymiseen laidasta laitaan. Lisäksi Dog Oriented Institute suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä koulutuksia tarpeidesi mukaan.

Dog Oriented Instituten koulutuksissa opit koiralähtöisen tavan toimia koirien kanssa. Kaiken opettamisen taustalla on aina koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja koulutuksissa hyödynnetään uusinta tutkimustietoa unohtamatta käytännön kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista.

Dog Oriented Institutessa opiskellessasi pääset hyödyntämään opettajien vahvaa koiralähtöistä osaamista ja pitkää kokemusta koirien kanssa työskentelystä. Opettajat kouluttavat itseään säännöllisesti pystyäkseen tarjoamaan sinulle ajan hermolla olevaa tietoa.

Dog Oriented Institute toimii kansainvälisesti kaikkialla maailmassa. Opiskellessasi Dog Oriented Institutessa olet osa laajaa kansainvälistä yhteistyöverkostoa, jonka kanssa Dog Oriented Institute on yhteydessä säännöllisesti.

Haluatko lisätietoa Dog Oriented Instituten koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Dog Oriented Instituten koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää koulutuksen järjestäjälle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Ympäristö / Luonto
Eläintenhoito / Eläimet Kesto Hinta Paikka Alkaa
Eläinten kuljettajan koulutus | eläinkuljettajalupa Alkaen 97 EUR + alv 24 % Verkossa Sopimuksen mukaan
Ensiapukoulutus 2 kuukautta Alkaen 581 EUR + alv 24 % Verkossa 10.9.2020
Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa 13 päivää Alkaen 1 694 EUR + alv 24 % Espanja Marraskuu 2020
Koirien koulutusohjaajan koulutus (verkko-opiskelu) Alkaen 1 694 EUR + alv 24 % Verkossa Useita (2)
Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan koulutus (verkko-opiskelu) Alkaen 3 387 EUR + alv 24 % Verkossa 2.3.2021

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Dog Oriented Institute? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Dog Oriented Institute


 Näytä puhelinnumero
doi.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 28 arviointiin

Osallistuja
(5)
Koulutus on ollut aivan mahtava ja silmiä avaava. Olen niin iloinen, että lähdin tähän mukaan. Varmasti yksi elämäni parhaimmista päätöksistä! Kaiken rahan arvoinen ja voin alkaa heti pitämään kursseja :)
Osallistuja
(5)
"Saving one dog does not change the world, but the world will change for that one dog" We would like to thank you for the consultation On Trotter and Blanka, kindness and your time.
Osallistuja
(5)
Siä oot ihan huippu! Kiitos <3
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 28 arviointiin