Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on ainoa yritys Suomessa, joka on hyväksytty Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) täysjäseneksi.

Dog Oriented Institute on kouluttanut koira-alan ammattilaisia jo vuodesta 2003. Dog Oriented Institute osallistuu kuitenkin myös Suomessa järjestettävien koulutusten tekemiseen tuomalla ulkomaista osaamista Suomeen.

Koiralähtöistä koulutustoimintaa

Dog Oriented Institute kouluttaa niin yksittäisiä koiranomistajia kuin alan ammattilaisia tai alalle aikoviakin. Dog Oriented Instituten toiminta on koiralähtöistä, edeten aina koirien ehdoilla. Dog Oriented Institute ottaa huomioon koiran eläimenä ja myös koiran luonnonmukaiset tarpeet kaikessa toiminnassaan. Vain hyviä kokemuksia koiralle antavilla keinoilla pääsee pysyviin tuloksiin, ja silloin koirallakin on mahdollisuus onnelliseen elämään.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi Dog Oriented Instituten koulutuksiin. Koulutukseen osallistujan on kuitenkin itse tuotava koira koulutukseen.

Dog Oriented Institute noudattaa PDTE:n luomia Euroopan laajuisia eettisiä ohjeita, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla. Dog Oriented Institute noudattavat luonnollisesti myös Suomen Eläinkouluttajat ry:n eettisiä ohjeita ja Suomen Eläinsuojelulakia asetuksineen.

Haluatko lisätietoa Dog Oriented Instituten koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Dog Oriented Instituten koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää koulutuksen järjestäjälle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Ympäristö / Luonto
Eläintenhoito / Eläimet Kesto Hinta Paikka Alkaa
Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa 13 päivää Alkaen 1 694 EUR + alv 24 % Espanja
Koirien koulutusohjaajan koulutus (verkko-opiskelu) Alkaen 1 694 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä 9.3.2020
Koirien koulutusohjaajan koulutus (viikonloppuopiskelu) Alkaen 1 694 EUR + alv 24 % Inkoo
Ongelmakoirakouluttajan ja käyttäytymisneuvojan koulutus (verkko-opiskelu) Alkaen 3 387 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä Syksyllä 2020

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Dog Oriented Institute? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Dog Oriented Institute


 Näytä puhelinnumero
doi.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 7 arviointiin

MK
(5)
Kattava koulutus koiralähtöiseen koiran ohjaamiseen ja koiran käytökseen. Koiralähtöisyys on ainoa oikea tapa.
Kata
(5)
Oppii oikeasti koirien hyvinvoinnin kannalta tärkeitä asioita, ja ei ole pakko edes olla omaa koiraa pärjätäkseen kurssilla.
Tatu Eronen
(5)
Suosittelen lämpimästi kaikille jotka haluavat oppia elämään koirien kanssa koiralähtöisesti. Täällä opit varmasti uutta koiramaailmasta ja koirien käytöksestä. Opit itse myös toiminaan tavalla joka tuottaa tuloksia. Pätevät ja asioihin todella huolellisesti perehtyneet vetäjät.
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 7 arviointiin