Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Arvioinnit aiheesta Dog Oriented Institute

Keskiarvo: 5

Perustuu 28 arviointiin

Osallistuja
(5)
Koulutus on ollut aivan mahtava ja silmiä avaava. Olen niin iloinen, että lähdin tähän mukaan. Varmasti yksi elämäni parhaimmista päätöksistä! Kaiken rahan arvoinen ja voin alkaa heti pitämään kursseja :)
Osallistuja
(5)
"Saving one dog does not change the world, but the world will change for that one dog" We would like to thank you for the consultation On Trotter and Blanka, kindness and your time.
Osallistuja
(5)
Siä oot ihan huippu! Kiitos <3
Osallistuja
(5)
Suosittelen minäkin koulutusta. Minä, vanha, pitkänlinjan pk-ihminenkin opin paljon uutta, mm. uusia näkökulmia ja minulle tämän koulutuksen myötä avautui täysin uusi maailma! Koiralähtöisyys on ollut siitä lähtien lähellä sydäntä <3
Osallistuja
(5)
Loistava koulutus, paljon uutta omistajalle sekä koiralle, avaimet onnelliselle ja antoisalle yhteiselolle! Suosittelen suuresti, ammattitaisoista opetusta! :)
Osallistuja
(5)
Täältä myös iso suositus tälle kurssille.
Osallistuja
(5)
Valmistuin tänään koulutusohjaajaksi ja nyt on ihana tunne! Ensinnäkin, kiitos todella paljon, kun pääsin tähän koulutukseen mukaan. Se on ollut yksi elämäni parhaimmista päätöksistä. Tämä puolivuotinen on ollut mielenkiintoista, opettavaista, haastavaa ja jopa tunteikasta aikaa. Olen saanut loistavat ja elinikäiset työkalut tulevaan sekä pääss...
Näytä kokonaan
Osallistuja
(5)
Minä olen tämän koulun käynyt ja voin kertoa kokemuksesta miten hyvä tämä on. Teoria suoritetaan kyllä verkossa, mutta harjoittelut teet koiran kanssa ja tilanteita videoidaan. Tämä koulutus on tosi vaativa juuri sen takia, että tähän täytyy paneutua ja oikeasti näyttää, miten sinä ohjaat koiraa koiralähtöisesti. Koirankouluttajia on monenlaisia...
Näytä kokonaan
Osallistuja
(5)
Thank you for helping me, help others. And for your help with Kaily, who is doing a lot better.
Osallistuja
(5)
I want to thank you for all the great weekends we have had together and for all the knowledge you gave me. Djarah and I had great time!! I hope we will meet us in future again.
Osallistuja
(5)
Kun aloitin opiskelut Dog Oriented Institutessa ja opin koiralähtöisyydestä, koin heti hengenheimolaisuutta: juuri näin minäkin ajattelen ja juuri näin minä haluan elää koirien kanssa. Koiralähtöisyydestä on tullut todellakin elämäntapa ja se on lähentänyt myös suhdetta oman koirani kanssa. Koirien kanssa olen oppinut olemaan kärsivällinen ja nö...
Näytä kokonaan
Osallistuja
(5)
Feeling very pleased I was able to help my friend in Northern Ireland with her doggy's behavioural issue :) Thank you for training me!
Osallistuja
(5)
Thank you so much for all these weekends, I have learned a lot from you! And hope to help a lot of dogs with it! Thank you for the nice time together. Hugs.
Osallistuja
(5)
Nämä koulutukset ovat kyllä olleet paras pohja ikinä koirien, kuin myös muiden eläinten ja ihmisten kanssa toimimiselle <3
Osallistuja
(5)
Thank you very much for the wonderful time at the education. I had a great time and also Hera and Esmay loved it. Big hugs.
Osallistuja
(5)
Koiralähtöisten menetelmien käyttöönoton jälkeen monet omien koirien ongelmat ovat pyyhkiytyneet pois päiväjärjestyksestä. Suhde koirien välillä paranee koko ajan ja mm. vetämisongelmat, eroahdistukset jne. on hoidettu kuntoon koiralähtöisten menetelmien avulla ja mikä parasta, pitkäkestoisin tuloksin. Koiralähtöisyys mahdollisti sen, että oppi ...
Näytä kokonaan
Osallistuja
(5)
I would like to thank you for a year that has been very important to me. A year of new knowledge. A year of experiences. A year with multiple nice weekends of learning, sharing, laughing and hard works. Thank you for your support and everything I have learned.
Osallistuja
(5)
Thanks for your inspiration and giving all the information in a constructive way. Working now with dog problems make me do that in better step by step way. Love your passion and positive spirit.
Osallistuja
(5)
Loppusuoralla ongelmakoirakouluttajan tutkinnossa, jossa pohjaksi tarvitaan tää koulutusohjaajan tutkinto. Erittäin tyytyväinen molempiin. Luulin olevani "koiraihminen" ja tietäväni paljon, mutta näillä kursseilla silmät avautui ja opin ihan uuden koiramaailman ja ymmärtämään koiraa. Ja jopa vähän "puhumaan" koiraa :). Olisinpa tiennyt nämä asia...
Näytä kokonaan
Osallistuja
(5)
Sesse
(4)
Tämän kurssin avulla pääsin todella kurkistamaan koirien maailmaan. Oli hämmästyttävää oppia lisää eritoten koirien kommunikoinnista. Miinuksena se, että kurssi venyi puolta pidemmäksi, sillä opintopohjan kanssa oli ongelmia, jolloin kotitehtävien ilmestyminen opintopohjaan pitkittyi paljonkin. Harmitti myös, kun opettaja ei ehtinyt tarkistaa ko...
Näytä kokonaan
MK
(5)
Kattava koulutus koiralähtöiseen koiran ohjaamiseen ja koiran käytökseen. Koiralähtöisyys on ainoa oikea tapa.
Kata
(5)
Oppii oikeasti koirien hyvinvoinnin kannalta tärkeitä asioita, ja ei ole pakko edes olla omaa koiraa pärjätäkseen kurssilla.
Tatu Eronen
(5)
Suosittelen lämpimästi kaikille jotka haluavat oppia elämään koirien kanssa koiralähtöisesti. Täällä opit varmasti uutta koiramaailmasta ja koirien käytöksestä. Opit itse myös toiminaan tavalla joka tuottaa tuloksia. Pätevät ja asioihin todella huolellisesti perehtyneet vetäjät.
Hanna K.
(5)
Kokonaisvaltainen koiralähtöinen lähestymistapa koirien maailmaan. Koulutus on avannut silmäni ja saanut ajattelemaan asioita uudella tavalla. Oppeja voi soveltaa laajemminkin elämään ylipäätänsä. Rakkaus = hyvinvointi. Suosittelen lämpimästi!
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.