Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koiralähtöinen kasvattaja (verkko-opiskelu)

Dog Oriented Institute
Yhteenveto
9 kuukautta
   
Verkossa/etänä
Avoin koulutus

Koiralähtöinen kasvattaja (verkko-opiskelu)

Koiralähtöisen kasvattajan koulutus

Koiralähtöinen kasvattaja

Koulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä. Jaksojen välillä teet kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suunnittelet pentuoppaan annettavaksi pentujen uusille perheille.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aiheina Koira eläimenä: hyvä johtajuus on vanhemmuutta, koiran kommunikointi, koiran stressi, virikkeistäminen / Emän astutus / Emän odotusaika / Pentujen syntyminen / Pentu kasvattajan luona / Uuden kodin valinta / Ohjeet uuteen kotiin / Luovutus uuteen kotiin / Yhteydenpito uuden kodin kanssa ja paljon muuta.

Koulutukseen osallistujan on itse tuotava koira koulutukseen.

Koulutuksen toteutus

Koiralähtöinen kasvattaja -koulutuksessa verkossa opiskelet 16 livewebinaaria (noin 2 tuntia/kerta). Webinaareihin voit osallistua missä tahansa oletkin. Kotitehtävistä osan videoit palautteita varten.

Webinaareista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada webinaarissa läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan webinaariin.

Koulutus kestää yhdeksän kuukautta. Tapaamiset ovat keskiviikkoisin klo 18–20.

Webinaarit:

2019 18.9. / 2.10. / 16.10. / 30.10. / 13.11. / 27.11. / 11.12.

2020 15.1. / 29.1. / 12.2. / 26.2. / 11.3. / 25.3. / 8.4. / 22.4. / 6.5.

Opiskelun kokonaisopintopisteet ovat 8.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koiralähtöinen kasvattaja (verkko-opiskelu), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Tutkinto / todistus

Koiralähtöinen kasvattaja -koulutus. Koulutuksesta saa todistuksen.

Kustannukset

Koulutuksen kokonaishinta on 1680 euroa (sis. alv). 

Voit maksaa myös erissä esim. 187 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku. Pienemmistä eristä sovitaan tarpeittesi mukaan.

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppu-opiskelussa aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koiralähtöinen kasvattaja (verkko-opiskelu)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on ainoa yritys Suomessa, joka on hyväksytty Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) täysjäseneksi. Dog Oriented Institute on kouluttanut koira-alan ammattilaisia jo vuodesta 2003. Dog Oriented Institute osallistuu kuitenkin myös Suomessa järjestettävien koulutusten tekemiseen tuomalla ulkomaista osaamista Suomeen....


Lue lisää kouluttajasta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Koiralähtöinen kasvattaja (verkko-opiskelu) täytä seuraavat tiedot: