Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Koirien Ensiapukoulutus

Dog Oriented Institute
Yhteenveto
2 kuukautta
580,65 EUR + alv 24 % (yht. 720,01 EUR)
10.9.2020 18.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Ensiapukoulutus

Koirien Ensiapukoulutus

Koiralähtöisessä Ensiapukoulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä.

Haluatko oppia lisää koiran terveydestä ja hyvinvoinnista? Miten voit auttaa lemmikkiäsi tai asiakkaan koiraa, kun se on kipeä? Entä osaatko varmasti toimia hädän hetkellä, jos koirasi tai asiakkaasi koira loukkaa itsensä tai vaikkapa syö jotakin myrkyllistä? Ensiapukoulutuksessa tutustutaan kattavasti erilaisiin vaaroihin, joita koiran kohdalle voi sattua. Koulutuksessa opit ensiaputekniikat erilaisia tilanteita varten sekä opit hoitamaan ja sitomaan erilaisia haavoja ja ruhjeita.

Koiraa voit valmistella erilaisia tilanteita varten harjoittelemalla toimenpiteiden tekemistä ja käsittelyä kiireettömässä ympäristössä. Tästä voi tosipaikan tullen olla suuri apu auttamisen kannalta.

Koulutuksessa paneudutaan myös laajasti koiran kipukäytökseen ja siihen, miten voit tunnistaa kipeän koiran. Koulutuksessa käydään läpi syitä kipujen taustalla ja milloin koira on syytä viedä tarkempiin tutkimuksiin. Kurssi sisältää kattavan tietopaketin aina nirhaumien hoidosta elvytykseen.

Jos teet jo koirien kanssa töitä, tämä ensiapukoulutus on sinulle todella tärkeä ja sen käymällä varmistat, että osaat toimia oikein, jos ensiapuun liittyviä asioita tulee vastaan esim. kurssilla. Koulutus on tärkeä myös sinulle, joka haluat olla varma, että osaat auttaa omaa koiraasi jos kohdalle tulee ensiapua vaativia tilanteita.

Tapaamisten välillä teet kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritat käytännön näytön koirien kanssa, jossa suoritat koulutuksessa opittuja taitoja. Lopputyö videoidaan (esim. puhelimella) palautteita varten.

Koiralähtöisiä ensiapukoulutuksia järjestetään verkkokoulutuksina. Koulutus voidaan myös räätälöidä tarpeittesi ja osaamisesi mukaan yksityisesti.

Ensiapukoulutuksissa koulutusryhmät pidetään pieninä, jolloin saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta.

Suoritettuasi kaikki kotitehtävät ja lopputyöt saat koulutuksesta todistuksen.

Ensiapukoulutuksen jälkeen pystyt auttamaan koiria ensiapua vaativissa tilanteissa.

Koiralähtöinen ensiapukoulutus järjestetään verkossa

Ensiapukoulutuksen suoritat kokonaan Live-verkkokoulutuksena.

Live-verkkokoulutuksen verkkotapaamisissa on aina opettaja paikalla ja verkkotapaamisten päivämäärät on lyöty lukkoon. Live-verkkokoulutukset alkavat ja päättyvät määrättyinä päivinä. Live-verkkotapaamisista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan Live-verkkotapaamisiin. Live-verkkokulutuksen voit suorittaa myös niin ettet osallistu live-tapaamisiin vaan opiskelet seuraamalla nauhoitteita sekä tekemällä kotitehtäviä omaan tahtiisi.

Live-verkkokoulutuksessa opiskelet 5 osiota. Verkko-osioiden pituus on maksimissaan kaksi tuntia. Verkkotapaamisiin voit osallistua missä tahansa lienetkin.

Käytännön harjoituksia teet tapaamisten välillä koiran/koirien kanssa. Videoit (esim. puhelimella) harjoitukset ja lähetät opettajalle kommentointia varten. Myöskin lopputyökurssi ja käytännön näyttö videoidaan palautteita varten.

Verkkokoulutus sopii sinulle, joka olet kiireinen tai sinun on hankalaa matkustaa opiskelun perässä. Tämä sopii myös sinulle, joka et pysty sitoutumaan määrättyihin opiskelupäiviin säännöllisesti.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. Voit tehdä harjoituksia ja lopputyön myös jonkun muun koiran kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koirien Ensiapukoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Jos teet jo koirien kanssa töitä, tämä ensiapukoulutus on sinulle todella tärkeä. Koulutus on tärkeä myös sinulle, joka haluat olla varma, että osaat auttaa omaa koiraasi jos kohdalle tulee ensiapua vaativia tilanteita.

Tutkinto / todistus

Suoritettuasi kaikki kotitehtävät ja lopputyöt saat koulutuksesta todistuksen.

Aikataulu

Päivämäärät: 10.09.2020 – 05.11.2020
Koulutuksessa opiskelet kaksi kuukautta. Tapaamiset torstaisin.
Aika: 18.00 (kesto noin 2 tuntia)

Verkkotapaamiset: 2020 10.9. / 17.9. / 24.9. / 1.10. / 22.10. / 29.10. ja 5.11.

Kouluttaja

Opettajana toimii Nina Ehrström.

Kustannukset

Kokonaishinta 720 euroa (sis. alv)Voit maksaa myös erissä. Erämaksujen koko sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti. Erämaksuissa jokaiseen laskuun lisätään 10 euron laskutuslisä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien Ensiapukoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kansainvälinen toimija koira-alalla. Dog Oriented Institute toteuttaa maailman laajuisesti koiralähtöisiä koira-alan ammatteihin tähtääviä ja täydentäviä koulutuksia. Koulutukset on tarkoitettu sinulle, joka haaveilet työskenteleväsi koirien parissa tulevaisuudessa tai sinulle, joka jo työskentelet koira-alalla, mutta haluat uutta ajatusmaailmaa...


Lue lisää kouluttajasta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Dog Oriented Institute


 Näytä puhelinnumero
doi.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 28 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Koirien Ensiapukoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykoterapeuttikoulutukset Oulun Yliopistosta

Oulun yliopistosta löydät: Perhe- ja paripsykoterapeutti, traumapsykoterapeutti- ja psykodynaaminen psykoterapeutti -koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: