Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa

Dog Oriented Institute
Yhteenveto
13 päivää
1 693,55 EUR + alv 24 % (yht. 2 100 EUR)
20.2.2020
   
Espanja
Avoin koulutus

Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa

Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa

Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa

Koulutus on intensiivikoulutus ja ryhmät ovat pieniä, joten saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta. Koulutukset on jaettu kolmeen ryhmään.

Koulutukset peruskoulun tai lukion päättäneille (15–18-vuotiaat)

Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2020. Koulutukseen voit ottaa oman koiran mukaan, jos koira ei stressaannu koulutustilanteissa. Koirapaikkoja on maksimissaan neljä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutukset aikuisille (yli 18-vuotiaat)

Seuraava intensiivikoulutus alkaa keväällä 2020. Intensiivikoulutuksesta valmistut kesään mennessä. Koulutukseen voit ottaa oman koiran mukaan, jos koira ei stressaannu koulutustilanteissa. Koirapaikkoja on maksimissaan neljä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutukset lomailijoille ja muille, jotka haluavat valmistua nopeasti (yli 18-vuotiaat)

Koulutuksessa opiskelet 11 päivää, mutta Espanjassa olet vähintään 13 päivää. Opiskelun lomassa saat muutaman vapaapäivän, jotka voit käyttää lomailuun. Lisäksi opiskelet kaksi viikonloppua Suomessa. Suomessa suoritat osan käytännön harjoituksista koirien kanssa sekä ohjaat itse suunnittelemasi lopputyökurssin asiakkaille ja teet käytännön näytöt.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka näkevät itsensä tulevaisuudessa työskentelemässä koirien kanssa sekä niille, jotka jo työskentelevät koirien kanssa, mutta haluavat uutta näkemystä ja uusia taitoja helpottamaan työtään. Ammattilaiskoulutus sopii myös niille, jotka haluavat parhaan osaamisen omien koirien kanssa.

Tutkinto / todistus

Koirien koulutusohjaajan koulutus. Koulutuksesta saa todistuksen.

Aikataulu

KEVÄT 2020

Päivämäärät: 20.2.–3.3.2020 

Koulutus kestää kokonaisuudessaan 13 päivää, joista opiskellaan intensiivisesti 11 päivää ja pidetään kaksi vapaapäivää. Lopputyön jokainen suorittaa omalla asuinalueellaan ja siihen saa palautteen sekä hyväksynnän opettajalta.

Aika: 10.00–17.00

Koulutuspäivät: 20.2. / 21.2. / 22.2. / 23.2. / (24.2. / 25.2. lomapäivät) / 26.2. / 27.2. / 28.2. / 29.2. / 1.3. / 2.3. / 3.3. 

Kouluttaja

Opettajana toimii Raili Halme.

Kustannukset

Kokonaishinta 2100 euroa (sis. alv).

Voit maksaa myös erissä esim. 350 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku. Pienemmistä eristä sovitaan tarpeittesi mukaan.

Koulutuksen hinta ei sisällä matkakuluja eikä majoitusta. Majoitukseen on mahdollisuus koulutuspaikassa kolmen hengen huoneissa ja majoituksen hinta on 25 euroa/hlö. Majoitus sisältää aamiaisen. Lähellä on myös hotelleja, joihin voi majoittua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on ainoa yritys Suomessa, joka on hyväksytty Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) täysjäseneksi. Dog Oriented Institute on kouluttanut koira-alan ammattilaisia jo vuodesta 2003. Dog Oriented Institute osallistuu kuitenkin myös Suomessa järjestettävien koulutusten tekemiseen tuomalla ulkomaista osaamista Suomeen....


Lue lisää kouluttajasta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Dog Oriented Institute


 Näytä puhelinnumero
doi.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa täytä seuraavat tiedot: