Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koirien koulutusohjaajan koulutus (verkko-opiskelu)

Dog Oriented Institute
Yhteenveto
5 kuukautta
1 693,55 EUR + alv 24 % (yht. 2 100 EUR)
9.3.2020
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Koirien koulutusohjaajan koulutus (verkko-opiskelu)

Koirien koulutusohjaajan koulutus (verkko-opiskelu)

Koirien koulutusohjaajan koulutus (verkko-opiskelu)

Dog Oriented Instituten koiralähtöisen koulutusohjaajakoulutuksen voit suorittaa verkkokoulutuksena. Verkkokoulutuksesta saat saman osaamisen kuin muistakin koulutuksista.

Aikuiskoulutus soveltuu sinulle, joka haluat vahvistaa ja täydentää aiempaa ammattiosaamistasi tai kouluttautua uudelle alalle. Opinnot voi suorittaa myös esimerkiksi oman harrastuksen tueksi.

Koulutukseen osallistujan on itse tuotava koira koulutukseen.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Verkkokoulutuksessa opiskelet 20 livewebinaaria. Verkkokoulutuksessa opiskelet teoriaa ja käytäntöä sekä suoritat samat kotitehtävät ja lopputyöt kuin normaalilla viikonloppukurssilla. Kotitehtävistä osa ja lopputyökurssi videoidaan verkkokurssilla palautteita varten.

Webinaareissa opiskelet arki-iltaisin alkaen klo 18.00. Koulutus kestää 2 tuntia / webinaari riippuen illan aiheesta ja osallistujamäärästä. 

Koulutuksen voi suorittaa suomeksi tai englanniksi riippuen siitä, missä koulutusta suorittaa. Opiskelun kokonaisopintopisteet ovat 9.

Koulutuksessa opiskellaan mm. seuraavia aiheita:

 • Koiran alkuperä ja koira eläimenä
 • Hyvä johtajuus on vanhemmuutta
 • Oman kehon käyttö koulutuksessa
 • Kurssien suunnittelu ja käytännön osaamisen näyttö
 • Rauhoittavat signaalit
 • Rotutietoutta
 • Virikkeistäminen
 • Koiran oppiminen
 • Ihmisten kouluttaminen
 • Onnistuneen oppimisen osa-alueet
 • Koiran stressikäyttäytyminen

Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on osaamista mm. suunnitella ja ohjata kursseja, pitää luentoja ja tehdä monenlaisia muita koira-alan töitä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus jatkaa opiskelua Ongelmakoira- ja käyttäytymsineuvonta -koulutuksessamme ja valmistua ongelmakoirakouluttajaksi ja koirien käyttäytymisneuvojaksi. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koirien koulutusohjaajan koulutus (verkko-opiskelu), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka näkevät itsensä tulevaisuudessa työskentelemässä koirien kanssa sekä niille, jotka jo työskentelevät koirien kanssa, mutta haluavat uutta näkemystä ja uusia taitoja helpottamaan työtään. Ammattilaiskoulutus sopii myös niille, jotka haluavat parhaan osaamisen omien koirien kanssa.

Tutkinto / todistus

Koirien koulutusohjaajan koulutus. Koulutuksesta saa todistuksen.

Aikataulu

Webinaarit 2019 alkavaan koulutukseen

9.9. / 16.9. / 23.9. / 7.10. / 14.10. / 21.10 / 28.10. / 4.11. / 11.11. / 18.11. / 25.11. / 2.12. / 9.12. / 16.12. / 2020 13.1.  / 20.1. / 27.1. / 3.2. / 10.2. / 17.2.

Webinaarit 2020 alkavaan koulutukseen

9.3. / 16.3. / 23.3. / 30.3. / 6.4. / 20.4 / 27.4. / 4.5. / 11.5. / 18.5. / 25.5. / 1.6. / 8.6. / 14.9. / 21.9. / 28.9. / 5.10. /  12.10. / 19.10 / 26.10.

Kustannukset

Koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 2100 euroa (sis. alv). 

Voit maksaa myös erissä esim. 350 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku. Pienemmistä eristä sovitaan tarpeittesi mukaan.

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppu-opiskelussa aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien koulutusohjaajan koulutus (verkko-opiskelu)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on ainoa yritys Suomessa, joka on hyväksytty Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) täysjäseneksi. Dog Oriented Institute on kouluttanut koira-alan ammattilaisia jo vuodesta 2003. Dog Oriented Institute osallistuu kuitenkin myös Suomessa järjestettävien koulutusten tekemiseen tuomalla ulkomaista osaamista Suomeen....


Lue lisää kouluttajasta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

MK
(5)
Kattava koulutus koiralähtöiseen koiran ohjaamiseen ja koiran käytökseen. Koiralähtöisyys on ainoa oikea tapa.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Koirien koulutusohjaajan koulutus (verkko-opiskelu) täytä seuraavat tiedot: