Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Tuloksellisen vuorovaikutuksen johtaminen (5 x 2h)

Doninto
Yhteenveto
5 x 2h
1 750 EUR + alv 24 % (yht. 2 170 EUR)
19.8.2021 09.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Tuloksellisen vuorovaikutuksen johtaminen (5 x 2h)

Miten valmennan tiimini tuloskuntoon? Mitä valmentava johtamisote tarkoittaa käytännössä? Voiko itseohjautuvuutta johtaa? Tässä valmennuksessa saamme vastaukset mm. Näihin kysymyksiin.

Valmennuksen tavoitteena on syventää ymmärrystä valmentavasta johtamisen konkretiasta arjessa. Osallistujat saavat konkreettisia valmentavia työkaluja kohdistettuina arjen tyypillisiin johtamistilanteisiin.

Valmentava johtajuus pohjaa arvostavan ja mahdollistavan johtamisotteen omaksumiseen, sekä osallistamisen ja osallisuuden ymmärtämiseen yhteisön potentiaalin tunnistamiseksi ja hyödyntämiseksi. Mahdollistava johtaja osaa viestiä ja vaikuttaa siten, että lopputuloksena on sitoutumista, sisäistä motivaatiota ja vastuunottoa omasta työstä sekä yksilö- että yhteisön tasolla. Tämä vaatii johtajalta ratkaisukeskeisiä ja rakentavia vuorovaikutustaitoja sekä syvällistä näkemystä siitä, miten tuloksellista – rakentavaan vuorovaikutukseen perustuvaa – vuorovaikutuskulttuuria johdetaan, ei pelkästään näyttämällä esimerkkiä omalla dialogisella käyttäytymisellään, vaan myös tietoisella ja tarkoituksenmukaisella valmentavan johtamisen työkalujen käyttämisellä kaikissa johtamisen viestintätilanteissa.

Tuloksellisella vuorovaikutuksella ja sitä mahdollistavalla valmentavalla johtamisella voidaan vaikuttaa niin tavoitteiden johtamiseeen kuin myyntiin, tiimityön tehostamiseen sekä innovaatio- ja muutosprosessien johtamiseen.

Koulutuksen sisältö

Tutustumme tuloksellisen vuorovaikutuksen johtamisen kahdeksaan eri osa-alueeseen, teemme niihin liittyviä harjoitteita ja puramme niitä keskustellen. Nämä osa-alueet ovat: Aktiivinen kuuntelu, tiedon ja osaamisen jakaminen, yhteisen edun etsiminen, tavoitteiden asettaminen ja viestiminen, rakentava vuorovaikutus, palautetaidot ja myötätunto sekä proaktiivisuus ja itsensä johtaminen

Koulutuksen hyödyt

 • Opit johtamaan itseäsi reaktiivisuudesta proaktiivisuuteen, seurailusta aloitteellisuuteen
 • Vahvistat dialogisia johtamistaitojasi
 • Saat konkreettisia keinoja vuorovaikutuskulttuurin johtamiseen
 • Osaat käyttää kehon kieltä tietoisena työkaluna valmentavassa johtamisessa
 • Valmius ohjata vuorovaikutusta kilpailusta rakentavuuteen
 • Opit rakentamaan paloturvallisen vuorovaikutusilmaston tulipalojen sammuttelun sijaan
 • Saat keinoja vahvistaa sekä omaa että toisten resilienssiä ja itseohjautuvuutta
 • Elämäsi helpottuu ja voimavarasi vapautuvat kun dialoginen osaamisen jakaminen lisääntyy tiimissäsi
 • Empaattinen ymmärryksesi kasvaa ja osaat antaa ja vastaanottaa palautetta ratkaisukeskeisen kannustavasti

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuloksellisen vuorovaikutuksen johtaminen (5 x 2h), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä valmennus sopii kaikille tiimin vetäjille, esihenkilöille, johtajille ja johtoryhmille. Myös opettajat, valmentajat, fasilitoijat ja kouluttajat hyötyvät tästä valmennuksesta. Valmennus sopii myös tiimin jäsenille – sillä meillä kaikilla on vaikutusvaltaa yllättävän paljon tiimimme toimintaan!

Aikataulu

Valmennus koostuu viidestä modulista, joiden kesto on 2h. Lisäksi modulien väleissä saadaan työssäoppimistehtäviä, joissa tehdään havaintoja ja kokeiluja valmennuksen teemoista. Lisäksi osallistujat saavat modulien väleissä videomateriaalia katsottavakseen ja analysoitavakseen.

 • Moduli 1: Psykologinen turvallisuus, kohtaaminen ja aktiivinen kuuntelu 19.8.
 • Moduli 2: Rakentava vuorovaikutus ja yhteisen edun etsiminen 26.8.
 • Moduli 3: Proaktiivisuus, itsensä johtaminen ja statuskäyttäytyminen 2.9.
 • Moduli 4: Tavoitteiden asettelu ja valmentava ohjaus 8.9.
 • Moduli 5: Palautetaidot ja myötätunto 15.9.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan etänä.

Kouluttaja

Valmentajana toimii vuorovaikutusmuotoilija ja -valmentaja Simo Routarinne, Creative director, Proimpro Oy.

Simo on kansainvälisesti arvostettu rakentavan vuorovaikutuksen asiantuntija, viisas ja hauska luennoitsija, fasilitoija, moderaattori sekä kouluttaja.

Yli 20 vuoden kokemuksellaan ja kannustavalla työotteellaan hän saa lyhyessäkin ajassa ihmiset ja organisaatiot muuttamaan toimintatapojaan sujuvimmiksi edistäen sekä työhyvinvointia että tuloksellisuutta

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1 750,00 €+ alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuloksellisen vuorovaikutuksen johtaminen (5 x 2h)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Doninto

Doninto tarjoaa työelämää muuttavia koulutuksia

Doninto kehittää innovatiivista, tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa koulutusta ja pelillistämistä yhdistävää palvelua, jolla pystytään kehittämään yksilöiden vuorovaikutustaitoja, ja sitä kautta muuttaa ja tehostaa yhteisöjen, tiimien ja organisaatioiden toimintaa. Doninton lähi- ja etävalmennuksissa ei käytetä kalvosulkeisia vaan toiminnallisia, tehokkaita ja takuuhauskoja koulutuksia...


Lue lisää kouluttajasta Doninto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Doninto


 Näytä puhelinnumero
www.doninto.com

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuloksellisen vuorovaikutuksen johtaminen (5 x 2h) täytä seuraavat tiedot: