Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Coaching-palvelut

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauksesta
Useita paikkakuntia
Koulutus

Coaching-palvelut

Parhaatkin tekijät ja johtajat tarvitsevat tukea.

Coaching saa aikaan todellisia muutoksia ihmisen ajattelutavoissa ja sitä kautta myös toiminnassa. Tutkimusten mukaan on todettu, että käytettäessä ryhmäcoachingia muutostilanteissa henkilöstön sitoutumisindeksi kasvoi 61,3 prosentista 90,4 prosenttiin (lähde Talouselämä). Yksilöcoachingissa coachia käyttäneiden haastatelluiden joukossa puolestaan havaitttiin:

80 % ITSELUOTTAMUKSEN KASVAMINEN
73 % IHMISSUHTEIDEN PARANEMINEN
72% VUOROVAIKUTUSTAITOJEN KEHITTYMINEN
70 % TYÖTEHON KASVAMINEN

*International Coaching Federation Global Coaching Client Study, April 2009

MITÄ COACHING ON?

Coaching on eteenpäin suuntautuva prosessi, jonka kesto on tyypillisimmillään 4-12 kuukautta ja tapaamiskertojen määrä on minimissään 5 kappaletta. Joskus voi olla tilanne, jolloin prosessi on tiukempi (kuten yksittäisen taidon omaksuminen) ja tapaamisvälikin on lyhyt vain 1-2 viikkoa. Prosessi etenee kohti määriteltyjä tavoitteita luottamuksellisen dialogin keinoin. Prosessin aikana saattaa olla myös välitehtäviä.

Menetelmänä coaching on systemaattinen, tulosorientoitunut ja ratkaisukeskeinen vuorovaikutussuhde, jonka taustalla vaikuttavat lukuisat tieteenalat ja teoriat, kuten johtamis-, neuro-, systeemi- ja aikuiskasvatutustiede, kognitiivinen ja positiivinen psykologia ja urheiluvalmennus. Coaching on keskustelun, kysymysten ja harjoitusten kautta oivalluttamista ja kannustamista. Valmennuksessa keskitytään heikkouksien korjaamisen sijasta vahvuuksiin ja niiden kehittämiseen. Todellinen suorituskyky syntyy juuri vahvuuksien jalostamisesta. Coach kyseenalaistaa rajoittavia uskomuksia ja auttaa näkemään uusia mahdollisuuksia. Coachingin ytimessä on ajatus ihmisen kasvusta ja kehittymisestä hänen oman motivaationsa suuntaisesti.

Prosessin aikana coach auttaa yksilöä tai ryhmää löytämään parhaan potentiaalinsa!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Coaching-palvelut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Coaching-palvelut? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo

Educo valmennustalo

Tuloksellinen muutoskumppani

Koronavirustilanteen vuoksi kaikki Educo Valmennustalon lähiopetukset on toistaiseksi siirretty verkkoon. Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educo tarjoaa kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Asiakaskunta on laaja joukko erikokoisia,...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
educo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Coaching-palvelut täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: