Educo lähijohtamisen tutkinto™

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
6 koulutuspäivää
1 890 EUR + alv 24%
Tutkinto
Pori, Tampere, Turku, Vantaa, Verkossa

Alkavat koulutukset
Tampere
1 890 EUR
13.4.2023

Vantaa
1 890 EUR
11.5.2023

Verkossa
1 890 EUR
6.6.2023
Educo lähijohtamisen tutkinto™ / Educo Valmennustalo

Educo lähijohtamisen tutkinto™

Educo lähijohtamisen tutkinto™ on suunniteltu sinulle, joka haluat kehittää taitoja ja osaamistasi ihmisten johtamisessa. Koulutus antaa sinulle uusimpiin tutkimuksiin ja laajaan käytännön kokemukseen perustuvan katsauksen tärkeimpiin teemoihin, joiden avulla onnistut päivittäisessä ihmisten johtamisessa.

Koulutus on erittäin käytännönläheinen ja se sisältää kuusi sinulle huolella valittua johtamisteemaa. Koulutus kestää kokonaisuudessaan noin seitsemän kuukautta ja pitää sisällään itseopiskelua, ennakkotehtäviä, oppimiskeskustelun ja 6 vuorovaikutteista lähikoulutuspäivää. Käytössäsi on laadukkaat oppimismateriaalit sekä 12 kuukauden käyttöoikeus Blanchard Exchange -oppimisalustalle. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen Educon lähijohtamisen tutkinnosta sekä sertifikaatin koulutusohjelmaan sisältyvästä Blachardin SLII-valmennuksesta. Tutkinto on Educon oma tutkinto.

Tavoitteet

 • Oppia tärkeimmät asiat nykypäivän ihmisten johtamisesta
 • Parantaa vuorovaikutus- ja viestintätapoja
 • Oppia käyttämään tilanteisiin parhaiten sopivaa johtamistyyliä
 • Oppia tärkeimmät asiat lähijohtamiseen liittyvästä juridiikasta

Hyödyt

 • Saat todistuksen koulutuksen suorittamisesta (Educo lähijohtamisen tutkinto™ / Educo Diploma of Leadership™)
 • Pääset suorittamaan huippuluokanSLII®valmennuksen
 • Kehityt ihmisenä ja johtajana
 • Verkostoidut muiden lähijohtajien kanssa

Sisältö

 • Koulutuksen startti: opintosi ja DiSC-valmennus (1 pv)
 • Oman johtajuuden syventäminen (1 pv)
 • SLII®-valmennus (2 pv)
 • Juridiikkaa lähijohtajille (1 pv)
 • Luottamuksen rakentaminen (verkkokatsaus ja oppimiskeskustelu)
 • Innostavaa johtamisviestintää! (1 pv)

Kohderyhmä

Kenelle lähijohtamisen koulutusohjelma sopii?

 • Olet uusi tai kokenut johtaja, päällikkö, lähijohtaja, esihenkilö, tiiminvetäjä
 • Työskentelet yksityisellä tai julkisella sektorilla
 • Haluat kehittyä ihmisten johtajana

Tutkinto / todistus

Educo lähijohtamisen tutkinto™

Kouluttaja

Janne Annunen

Janne on Educo Valmennustalon toimitusjohtaja ja yrittäjä sekä The Ken Blanchard Companiesin® Global Partner. Janne on johtamisen ja organisaatioiden toiminnan syväasiantuntija ja auttaa organisaatiota tekemään hyvästä ihmisten johtamisesta kilpailuedun. Janne on toiminut pitkään johtamisvalmentajana ja johtamiskonsulttina ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta. Janne toimii myös Suomen suosituimman johtamisen podcastin Hyvä Paha johtaminen isäntänä.

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Jyrki Mannelin

Jyrki on kokenut juridiikan asiantuntija ja hänen erityinen osaamisalueensa on työoikeudessa. Jyrki on koulutukseltaan sekä oikeustieteen maisteri että konetekniikan diplomi-insinööri. Tämä yhdistelmä tekee hänestä alansa monipuolisen osaajan, joka pystyy yhdistämään lakiosaamisensa aiempaan työkokemukseen yritysmaailmassa. Jyrki on toiminut Educon kouluttajana useita vuosina ja saanut kiitettävää palautetta asiantuntevasta otteestaan.

Sirke Lohtaja-Ahonen

Sirke on lukijalähtöisten tekstien mestari ja ihmisten innostaja, viestintävalmentaja ja tietokirjailija, jonka intohimo on kielen voima. Sirke on työskennellyt viestintäalalla yli 30 vuoden ajan. Hän on pitänyt satoja valmennuksia ja auttanut tuhansia johtajia ja asiantuntijoita kehittämään viestintäänsä. Sirke tekee tylsistä asioista kiinnostavia, vaikeista helppoja ja saa ihmiset näkemään vahvuutensa viestijöinä. Valmennettaviltaan hän on saanut erityiskiitosta avoimuudesta, kannustamisesta ja innostamisesta.

Kustannukset

1890+ alv €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Educo lähijohtamisen tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo sosiaalisessa mediassa

Educo Valmennustalo

Olemme johtamisen osaaja, kehittäjä ja vaikuttaja

Perustehtävämme lähtee auttamisen halusta ja ajatuksesta. Missiomme on auttaa sinua onnistumaan johtamisessa. Autamme sinua kasvamaan ihmisenä ja organisaatiotasi saavuttamaan tavoitteensa paremman johtamisen avulla. Uskomme, että kaikissa organisaatioissa menestyminen lähtee yksittäisten ihmisten ajattelusta ja päivittäisistä valinnoista. Tämän vuoksi keskitymme auttamaan sinua...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo


 Näytä puhelinnumero
educo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 67 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Educo lähijohtamisen tutkinto™ täytä seuraavat tiedot: