Etäjohtaminen™ -verkkovalmennus

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
1,5 päivää
690 EUR + alv 24%
Kysy lisätietoja
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Etäjohtaminen™ -verkkovalmennus / Educo Valmennustalo

Etäjohtaminen™ -verkkovalmennus

Onnistunut johtaminen etänä on haastavaa. Kommunikointi muuttuu vaikeammaksi, kun sanattoman viestinnän ja kehonkielen osuus vähenee. Voi olla vaikea ymmärtää tilanteita oikein, ja vielä vaikeampaa on rakentaa suhdetta ja luottamusta, johon kuitenkin kaikki toimiva yhteistyö perustuu. Parhaat johtajat osaavat kuitenkin rakentaa vahvaa yhteyttä työntekijöihinsä myös etänä.

Miksi etäjohtamisen valmennus?

Etäjohtaminen on taito, joka sinun on välttämätöntä oppia menestyäksesi fyysisesti eri paikoissa työskentelevien johtamisessa. Johtajat, jotka harjoittelevat olemaan tarkkaavaisia ja tietoisesti läsnä, vaalimaan yhteisöä sekä vauhdittamaan suorituksia ja kehittymistä, pystyvät lisäämään etätyötä tekevien työtyytyväisyyttä, sitoutumista ja tuottavuutta.

Etäjohtamisen valmennuksessa opit

  • käyttämään toimivaksi todettua etäjohtamisen mallia
  • tärkeimmät tavat ja taidot, joita tarvitset onnistuaksesi etäjohtajana
  • käymään vaikuttavia virtuaalisia valmennuskeskusteluja
  • konkreettisesti kehittämään omia etäjohtamisen taitojasi

Etäjohtamisen valmennuksen avulla voit

1 Parantaa yhteyttä

Tarkoituksenmukaisemman ja jäsennellymmän viestinnän avulla vahvistat yhteyttä etätyötä tekeviin. Luot parempia suhteita.

2 Tukea itsenäisyyttä ja voimaantumista

Lisäät ihmisten autonomian tunnetta ja tuet voimaantumista. Ihmiset saavuttavat johdonmukaisesti tavoitteensa ja onnistuvat paremmin työssään.

3 Parantaa sitoutumista

Aktiivisella yhteistyön ohjaamisella yhdistät ihmiset organisaatioon, luot tiimikulttuuria ja rakennat yhteisöä. Innostaa itseäsi johtamaan etätyöntekijöitä tavalla, joka motivoi heitä, auttaa onnistumaan sekä luomaan yhteistä ymmärrystä.

Kohderyhmä

Kenelle?

  • tiiminvetäjät, lähijohtajat, projektipäälliköt ja ylin johto
  • kaikki, jotka johtavat eri paikoissa työskenteleviä ihmisiä

Koulutuspaikka

Zoom ja Blanchard Exchange oppimisalusta

Kouluttaja

Pasi Lehtiniemi, johtamisvalmentaja

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Kustannukset

Valmennuksen hintaan 690 € +alv sisältyy vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen Etäjohtaminen™-verkkovalmennus, laadukas 50-sivuinen työkirja ja 12 kuukauden käyttöoikeus innovatiiviselle Blanchard Exchange -oppimisalustalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Etäjohtaminen™ -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo sosiaalisessa mediassa

Educo Valmennustalo

Olemme johtamisen osaaja, kehittäjä ja vaikuttaja

Perustehtävämme lähtee auttamisen halusta ja ajatuksesta. Missiomme on auttaa sinua onnistumaan johtamisessa. Autamme sinua kasvamaan ihmisenä ja organisaatiotasi saavuttamaan tavoitteensa paremman johtamisen avulla. Uskomme, että kaikissa organisaatioissa menestyminen lähtee yksittäisten ihmisten ajattelusta ja päivittäisistä valinnoista. Tämän vuoksi keskitymme auttamaan sinua...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
educo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 67 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Etäjohtaminen™ -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot: