Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtaminen ja esimiestyöskentely

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Johtaminen ja esimiestyöskentely

Panosta johtamiseen ja hyvään esimiestyöskentelyyn

Johtamisesta ja esimiehen tehtävästä on hyvin erilaisia käsityksiä. Usein ajatellaan, että esimiehen tärkein tehtävä on motivoida alaisiaan ja että vastuu henkilöstön motivaatiosta on esimiehellä. Todellisuudessa kuitenkin jokainen voi motivoida vain itseään, mutta muita emme voi motivoida – se on käytännössä mahdoton tehtävä. Esimiehen tärkein tehtävä on sen sijaan huolehtia siitä, että työntekijöiden motivaatioon vaikuttavat elementit ovat kunnossa. Yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistä on tavoite. Saavuttamisen tunne on jokaiselle ihmiselle keskeinen motivaattori. Oikeat tavoitteet ovat keskeinen johtamisen väline. On vaikea asua hyvälläkään tikalla napakymppiin, jos tikkataulua ei ole. Valitettavan usein tavoitteet eivät ole kovinkaan selviä. Tavoitteiden rinnalle tarvitaan myös tunnustusta saavutuksista. Se tarkoittaa aktiivista palautteenantokulttuuria esimieheltä alaisille, alaisilta esimiehille ja työntekijöiltä toisille. Tämä varmistaa kaikille oikeansuuntaisen tekemisen. Silloin kaikille on selvää, mikä on tärkeintä ja mistä tulokset syntyvät.

Johda ajattelua

Ei ole olemassa yhtä tapaa johtaa kaikkia ihmisiä, sillä ihmisiä tulee johtaa tilanteen ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Mikäli organisaatiossa halutaan saada aikaan todellinen muutos ihmisten toiminnassa, tulisikin johtaa ihmisten ajattelua. Sitä taas ei johdeta vuosibudjetilla tai luvuilla, vaan kohdistamalla johtaminen organisaation tavoitteiden kannalta oikeanlaisen ajattelun varmistamiseen. Oikeanlainen ajattelu ja asenne varmistavat oikeanlaisen tekemisen, ja edelleen sitä kautta tavoitellut tulokset. Ajattelua johdetaan tehokkaimmin yrityksen arvojen avulla. Ne eivät saa olla sanahelinää vaan oikeasti asioita jotka luovat pelisäännöt ja raamit kaikelle tekemiselle ja koko organisaatiokulttuurille

Educon johtamisen ja esimiestyöskentelyn ratkaisut

Educo Valmennustalo tarjoaa laadukkaita, tuloksellisia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja johtamisen ja esimiestyöskentelyn kehittämiseen. Saatavilla on konsultointia, koulutuksia ja valmennusta yrityksesi tuottavuuden optimointiin. Onnistu esimiestyössä ja perehdy Educon saatavilla oleviin ratkaisuihin.

Konsultointi

 • Strategialähtöisen johtamismallin rakentaminen
 • Johtamisen välineiden ja mittareiden kehittäminen
 • Palkitsemisen kehittäminen
 • Työyhteisön ongelma- ja konfliktitilanteet

JOHTAMISEN JA ESIMIESTYÖSKENTELYN KEHITTÄMISEN TYÖKALUT

 • DISC Minä esimiehenä henkilöanalyysi
 • 360 esimiesarvio
 • esimiestyön osaamis- ja kompetenssikartoitus
 • Johtoryhmä-analyysi

KOULUTUS JA VALMENNUS

 • Tilannejohtaminen (Situational Leadership® II)
 • Monipuolinen esimiestyöskentely
 • Työyhteisön ongelma- ja konfliktitilanteet
 • Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto YJEAT
 • Tekniikan erikoisammattitutkinto (Educo TEAT-ohjelma)
 • Kasvuun johtaminen (Yritysten kehittämispalvelut)
 • Talouden ja tuottavuuden johtaminen (Yritysten kehittämispalvelut)
 • Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen (Yritysten kehittämispalvelut)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtaminen ja esimiestyöskentely, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

Koulutukset räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaan. Pyydä tarjousta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtaminen ja esimiestyöskentely? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo

Educo valmennustalo

Tuloksellinen muutoskumppani

Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educo tarjoaa kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Asiakaskunta on laaja joukko erikokoisia, eri toimialoilla toimivia yrityksiä ja julkisia organisaatioita. Educon n. 20...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtaminen ja esimiestyöskentely täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!