Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Käytännön coaching - Coaching Essentials®

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus

Käytännön coaching - Coaching Essentials®

JOKAISEN ONNISTUJAN TAUSTALLA ON HYVÄ VALMENTAJA

Muistatko, mitä kaikkea olet saanut muilta ihmisiltä? Usein hyvää, et aina. Mutta se, mitä olet muilta saanut ja oppinut, on muokannut sinua. Valmentavan johtamisen ohjelma Käytännön coaching (Coaching Essentials®) valmennus opastaa nimensä mukaisesti esimiehille ja tiiminvetäjillesi, kuinka coachata eli valmentaa käytännössä – eikä vain manageerata eli johtaa asioita. Valmentava johtaja saa ihmiset onnistumaan ja voimaan hyvin. Hän luo luottamusta, nostaa tuottavuutta ja synnyttää hyviä tunteita ja tuloksia.

Organisaatio, jonka esimiehet on valmennettu valmentajiksi saavuttaa 130 % SUUREMMALLA TODENNÄKÖISYYDELLÄ TAVOITTEENSA ja siellä nähdään 39 % PAREMMAT TULOKSET TYÖNTEKIJÖIDEN sitoutuneisuudessa, tuottavuudessa ja asiakaspalvelussa*. Kuitenkin vain 5% organisaatioista on valmentanut esimiehiä ja tiiminvetäjiä valmentamaan tiimiläisiään.  

*High-Impact Performance Management: Maximizing Performance Coaching, 2011, Bersin & Associates

Käytännön coaching (Coaching Essentials®) valmennus koostuu valmentavan johtamisen ajattelutavasta ja valmennustaidoista. Valmennus noudattaa coachingin ydinkompetensseja, jotka on määritellyt ICF (International Coaching Federation). Ohjelman kehittämisestä ovat vastanneet Blanchardin sertifioidut coachit yli 20 vuoden coaching-kokemuksellaan. 

COACHING-PROSESSI

Neliportainen coaching-prosessi, joka auttaa käymään kohdennettuja keskusteluita, joiden tuloksena syntyy selkeitä sopimuksia ja tekoja.  

  • LIITY – Rakenna luottamusta ja myönteisiä ihmissuhteita
  • FOKUSOI – Määritä tavoitteet ja aiheet
  • AKTIVOI – Laadi toimintasuunnitelma yhteistyössä
  • PÄIVITÄ – Selkeytä sovittu ja sovi vastuista

Coaching on harkittu ja tarkoituksenmukainen prosessi, jossa fokusoidut, kohdennetut keskustelut luovat tilan (asetelman), joka mahdollistaa nopean kehittymisen ja parhaat suoritukset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Käytännön coaching - Coaching Essentials®, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Johto- ja esimiestehtävissä toimivat

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Käytännön coaching - Coaching Essentials®? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo

Educo valmennustalo

Tuloksellinen muutoskumppani

Koronavirustilanteen vuoksi kaikki Educo Valmennustalon lähiopetukset on toistaiseksi siirretty verkkoon. Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educo tarjoaa kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Asiakaskunta on laaja joukko erikokoisia,...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Käytännön coaching - Coaching Essentials® täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtaako teillä moni vai muutama

Johtaminen on kaikkea mikä vie eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita. Tarvitaan suunta, innostusta ja tuloksellisuutta. Miten esihenkilö saa tiimit mukaan johtamistyöhön?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: