Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Optimaalinen motivaatio, Optimal Motivation®

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Optimaalinen motivaatio, Optimal Motivation®

Motivaatio on taito, jota voi harjoitella ja kehittää

Opi tekemään työpaikka, jossa ihmiset kukoistavat optimaalisen motivaation ansiosta.

Motivaatio on taito, jota voi opettaa ja oppia, kehittää ja käyttää. Siksi sinä voit oppia valitsemaan optimaalisen motivaation milloin tahansa ja mihin tahansa tehtävään. Esimiehenä voit puolestaan oppia auttamaan työntekijöitäsi vaihtamaan motivaationsa optimaaliseksi.

Optimaalinen motivaatio, Optimal Motivation ® - valmennuksessa opit reflektoimaan hyvinvointia, tunteita ja motivaatiotilaa sekä vaihtamaan alioptimaalisen motivaatiotilan optimaaliseen. Valmennuksessa opit myös keskustelemaan työkaverisi tai alaisesi kanssa hänen motivaatiotilastaan.

Mitä Optimaalinen motivaatio -valmennuksesta saa?

Valmennuksen tavoitteena on luoda työympäristö, jossa organisaatiosi jokainen työntekijä innostuu, sitoutuu ja tuottaa, kun hänen motivaationsa on optimaalista. Joka ikinen päivä. Tämän seurauksena on mahdollista säästää suuria kustannuksia, jotka johtuvat alioptimaalisesta motivaatiosta.

Valmennuksen tuloksena:

  • tunnistat ja erotat toisistaan motivaatiospektrin kuusi motivaatiotilaa
  • ymmärrät, miten psykologiset perustarpeet itsenäisyys, liittyneisyys ja osaaminen vaikuttavat ihmisen hyvinvoinnin, energisyyden ja elinvoimaisuuden kokemukseen
  • opit kolme taitoa aktivoida optimaalinen motivaatio: tunnistat nykyisen motivaatiotilan, osaat vaihtaa ja säilyttää optimaalisen motivaatiotilan,  osaat reflektoida muutosta
  • osaat soveltaa näitä kolmea taitoa työntekijöidesi ja muiden ihmisten kanssa

Valmennus on yksi Ken Blanchard -yhtiöiden tuotteista, joita meillä on ilo edustaa Suomessa strategisen kumppanimme Sovelton kautta. Blanchard-yhtiöt on listattu vuosikausia USAn parhaiden johtamisen valmennusyritysten joukkoon. Blanchardin tunnetuin valmennuskonsepti Tilannejohtaminen II, SLII®on maailman tutkituin, tunnetuin ja käytetyin johtamisen malli.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Optimaalinen motivaatio, Optimal Motivation®, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennuksesta hyötyvät:

  • Esimiehet ja projektipäälliköt, jotka haluavat ottaa käyttöön optimaalisen motivaation parhaat käytännöt ihmisten hyvinvoinnin ja tuottavuuden tueksi.
  • Jokainen, joka haluaa innostua ja onnistua arjessa, ja oppia siksi aktivoimaan optimaalisen motivaationsa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Optimaalinen motivaatio, Optimal Motivation®? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo

Educo valmennustalo

Tuloksellinen muutoskumppani

Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educo tarjoaa kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Asiakaskunta on laaja joukko erikokoisia, eri toimialoilla toimivia yrityksiä ja julkisia organisaatioita. Educon n. 20...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
educo.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Optimaalinen motivaatio, Optimal Motivation® täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kielikoulutusta HR-ammattilaisille

Kieliavain tarjoaa tehokasta kielikoulutusta HR-ammattilaisille ja työelämän vaihteleviin tarpeisiin. Pyydä tarjous ja varaa aika koulutusneuvontaan.