Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tehoa työpaikan viestintään

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus
Tehosta viestintää

Tehoa työpaikan viestintään

Toimiva viestintä on yrityksen ja yhteisön elinehto. Sisäisen ja ulkoisen viestinnän tulee kantaa samaa sanomaa ja johtaa samaan suuntaan – huolimatta moniäänisyydestä, monipaikkaisuudesta ja kanavien kirjosta. Educon koulutukset, työpajat, valmennukset ja luennot takaavat yrityksesi menestyksen, torjuvat mainekriisit ja nostavat yrityksesi viestinnän pysyvästi tasolle, joka näkyy myös viivan alla. Kaiken tarvitsemasi saat kasvokkain ja verkossa. Laita työyhteisöviestintä, johtamisviestintä ja projektiviestintä kuntoon!

Jokainen on työpaikkansa viestijä

Kulkeeko tieto, kasvaako ymmärrys, kiinnostuiko joku? Opi käyttämään työyhteisöviestinnän voimaa ja tee työpaikastasi huippupaikka!

Innostava ja havainnollinen sytykepuheenvuoro sytyttää jokaisen työntekijän ja johtajan miettimään, miten teidän työpaikallanne on tapana viestiä – ja mikä on joka ikisen rooli siinä. Mihin sisäisellä viestinnällä voi vaikuttaa ja miten sitä voi parantaa?

Mitä ja kenelle: sytykepuheenvuoro koko henkilöstölle

Kesto: 45 min

Hallintokeskeisyydestä ihmiskeskeisyyteen

Jokainen meistä viestii työpaikallaan mutta miten? Onnistut viestinnässä, kun täytät kuulijasi ja lukijasi psykologiset tarpeet. Silloin – ja vain silloin – saat hänet kiinnostumaan asiastasi, jopa innostumaan siitä. Samalla rakennat työpaikallesi arvostavan vuoropuhelun kulttuuria.

Innostavassa sytykepuheenvuorossa tutustut Ihmiskeskeisen viestinnän malliinTM ja opit, miksi ihmiskeskeinen viestintä onnistuu ja miksi hallinto- ja minäkeskeinen viestintä epäonnistuu. Työntekijät ja johtajat pohtivat itseään työpaikkansa viestijöinä eli sitä, miten, missä, milloin ja kenelle he viestivät asiastaan – ja miten he saavat kuulijansa ja lukijansa kiinnostumaan ja innostumaan siitä.

Mitä ja kenelle: sytykepuheenvuoro koko henkilöstölle

Kesto: 45 min

Turhan tärkeys eli epävirallinen viestintä

Ilman yhteistä kulttuuria ei ole yhteisöä – ei myöskään työyhteisöä. Kasvokkaisessa kanssakäymisessä epävirallista viestintää syntyy luonnostaan kahvihuoneissa ja käytävillä, mutta sähköisissä ympäristöissä se tarvitsee tukea. Tiesitkö, että hölinällä ja hymiöillä on tärkeä tehtävä?

Nopea, napakka ja hauska johdatus siihen, mikä merkitys kissavideoilla ja hassuttelulla on, ja miten epävirallista viestintää voi tukea erityisesti sähköisissä sisäisen viestinnän kanavissa.

Mitä ja kenelle: kaikenlaisille työyhteisöille

Kesto: tietoisku 20 min / luento 45 min

Paranna työpaikkasi viestintää

Sisäinen viestintä on työpaikan liimaa ja voiteluainetta – tai sementtiä, hyvässä ja pahassa. Onko teillä varaa parantaa?

Käytännönläheisessä, rivakassa työpajassa tehdään napakan johdannon jälkeen yhdessä työpaikan viestinnän tilannekatsaus ja sovitaan toimenpiteistä. Mitä kaikkea työyhteisöviestintä teillä tarkoittaa? Millainen tilanne teillä on juuri nyt: mikä toimii, mikä mättää? Mitä haluatte muuttaa ja millaisia asioita ryhdytte konkreettisesti tekemään?

Mitä ja kenelle: työpaja pienille (< 30) työyhteisöille

Kesto: 3 t

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tehoa työpaikan viestintään, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehoa työpaikan viestintään? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo sosiaalisessa mediassa

Educo Valmennustalo

Tuloksellinen muutoskumppani

Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educo tarjoaa kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Asiakaskunta on laaja joukko erikokoisia, eri toimialoilla toimivia yrityksiä ja julkisia organisaatioita. Educon n. 20...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
educo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Syksyn HR-koulutukset julki!

Haluatko kehittää ammatillista osaamistasi? Henkilöstöhallinnon syksyn ensimmäiset koulutukset on nyt julkaistu. Tutustu valikoimaan ja ilmoittaudu jo nyt.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tehoa työpaikan viestintään täytä seuraavat tiedot: