Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Webinaari: Itsensä johtaja saa parasta johtamista - etenkin näinä aikoina!

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
1 tunti
27.8.2020 14.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Webinaari: Itsensä johtaja saa parasta johtamista - etenkin näinä aikoina!

Ajatteletko että valtaa on vain niillä, joiden titteli on päällikkö tai johtaja? Jos esimiehesi johtaa sinua huonosti, tyydytkö tilanteeseen vai pyydätkö häneltä parempaa johtamista? Muovaudutko muiden ihmisten ajatusten mukaiseksi vai ohjaatko itse itseäsi?

Itsensä johtaminen on sitä, että otat vastuun tarpeistasi ja käyttäytymisestäsi – ja ihan aluksi ajatuksistasi. Koska se, miten suhtaudut itseesi ja mahdollisuuksiisi, vaikuttaa ratkaisevasti siihen, miten käyttäydyt.

Hyödyt
Webinaarissa opit, miksi itsensä johtaminen alkaa omien ajatusten johtamisesta. Opit itsensä johtajan kolme ajattelutapaa ja sen, miten saat tarvitsemaasi johtamista, olit etätöissä tai työpaikalla. Webinaarin sisältö perustuu Blanchardin maailmanluokan itsensä johtamisen valmennukseen.

Sisältö
1. Miksi itsensä johtajan ajattelutapa on taitoja tärkeämpää
2. Haasta mielesi esteet
3. Aktivoi valtasi lähteet
4. Ole proaktiivinen
5. Hae tarvitsemaasi johtamista

Kenelle
Jokaiselle, joka haluaa oppia johtamaan itseään tittelistä riippumatta

Ajankohta: perjantaina 27.8.2020 klo 14.00–15.00

Hinta: Maksuton

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Webinaari: Itsensä johtaja saa parasta johtamista - etenkin näinä aikoina!, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kouluttaja

VTM Risto Ahonen on saanut oppinsa maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta. Risto on energinen ja haastava valmentaja, joka on auttanut tuhansia esimiehiä ja heidän alaisiaan onnistumaan suomalaisissa ja kansainvälisissä huippuyrityksissä. Risto on huippusuositun Palaute kuuluu kaikille -kirjan tekijä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webinaari: Itsensä johtaja saa parasta johtamista - etenkin näinä aikoina!? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo

Educo valmennustalo

Tuloksellinen muutoskumppani

Koronavirustilanteen vuoksi kaikki Educo Valmennustalon lähiopetukset on toistaiseksi siirretty verkkoon. Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educo tarjoaa kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Asiakaskunta on laaja joukko erikokoisia,...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
educo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Webinaari: Itsensä johtaja saa parasta johtamista - etenkin näinä aikoina! täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: