Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Ajanhallinnan Kung Fu

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 105 arviointiin

Osallistuja
Oikeastaan ainoa negatiivinen palaute tulee päivästä. Maanantai-aamu on ainakin itselleni huono, koska viikonloppuna on tullut paljon vastattavia sähköposteja.
Osallistuja
Tosi mielenkiintoinen, hyviä tärppejä!
Osallistuja
Todella hyviä vinkkejä, erityisesti pidin Outlook-kalenterivinkeistä. Iso kiitos! Toivoisin jatkossa sukupuolineutraalia kieltä (tiedemies, esimies).
Osallistuja
Selkeä, hyvin rytmitetty ja paketoitu loppuun hiottu tuote, mahtavaa! Dioissa on usein paljon menossa ja ne eivät ole kovin saavutettavat. Lukihäiriöisenä ne vievät aika paljon keskittymistä.
Osallistuja
Tahti oli sopivan reipas asian läpikäynnissä ja tauotus oli hyvä. Asiaa jaksoi hyvin kuunnella ja tauolla sai tarpeellisen tauon jotta pystyi taas keskittymään.
Osallistuja
Sisältö oli loistava, tarpeellinen ja varmasti kaikille lähes aina ajankohtainen. Kunpa joskus saisi ajanhallintaa ujutettua tiiimläisillekin vähän niinkuin vaivihkaa. Lähinnä ajatuksissa oli se, kuinka paljon kännykkä viekään aikaa työpäivästä. Kouluttaja oli todella asiantunteva ja aina omat kokemukset ja varsinkin esimerkit auttavat kuulijaa ...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Tämä kouluttaja on aina hyvä ja selkeä! Tämä kurssihan on myös onlineversiona, mutta halusin nimenomaan käydä kurssin, jossa on henkilö puhumassa. Itselleni on helpompi oppia kun joku "opettaa" eikä kaiken ratkaisu ole vain itseopiskeluamateriaalit.
Osallistuja
Ihan jeppiskamaa!
Osallistuja
Sisältö oli hyvä, erityisesti Outlookin ominaisuuksien läpikäyminen. Samoin eri applikaatioehdotuksia tuli mukavasti. Jotkut asiat menivät aika nopeasti mutta toisaalta koulutus kulki koko ajan eteenpäin, mikä oli plussaa!
Osallistuja
Paljon olen jo noista ideoista tehnytkin, mutta hyviä ajatuksia kiireen hallitsemieen tuli lisää :-)
Osallistuja
Hiukan nopeasti kaikki meni, mutta asiaakin oli paljon, ja sisällöt olivat ihan hyviä. Ehkä olin ajatellut kurssin sisältävän vielä enemmän ajanhallinnan psykologiaa ja vähemmän tietoteknisten sovellusten esittelyä.
Osallistuja
Tällaisesta kurssista olisi hyvä saada jotain materiaalia vielä, kaikkea ei ehdi esim. kirjoittaa ylös. Hyvä kurssi ja paljon asiaa - kiitos siitä.
Osallistuja
Aihetta käsiteltiin monelta eri kantilta. Koulutukseen oli saatu mahdutettua paljon asiaa - ja koulutus oli silti selkä. Kouluttajaa ilo kuunnella; mukava tapa puhua ilmeikkäästi, asioiden esittäminen selkeästi ja ymmärrettävästi, sopiva topakkuus asioiden käsittelemisessä sekä jouheva rytmi (asia etenee, eikä suotta jää jaarittelemaan).
Osallistuja
Erinomainen ja käytännönläheinen setti! Kiitos!
Osallistuja
Kurssi oli hyvä. Tuli monta uutta pientä asiaa, joita pystyy käyttämään omassa työssä ja koulussa.
Osallistuja
Kiitos hyvistä eväistä :)
Osallistuja
Oikein hyviä asioita omaan työyhteisöön esim puhelin/älykello asia, miten häiritsee.... OneNote ja Outlook asioissa oli hyviä juttuja. Työpäivän suunnitteluun sain apua:)
Osallistuja
Olisin kaivannut enemmän näitä apuvälineiden ja niiden läpikäymistä vähän tarkemmin ja hitaammin. Esim. To do ja planner on itselleni entuudestaan tuntemattomia, vaikuttivat kyllä päteviltä omaan käyttöön ja tarpeeseen, mutta en kerennyt koulutuksen aikana niitä yhtään käymään läpi. Myös Trello ym. olisi voinut katsoa yhdessä. Ja nyt menee sitä ...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Hyvä opettaja. Aihe tietysti semmoinen, että tästä riittäisi keskusteltavaa vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Hyvää muistutusta aiheesta.
Osallistuja
selkeää, kertausta ja uusia vinkkejä
Osallistuja
Hyvä kurssi ja herätti ajatuksia omista toimintatavoista. Erittäin selkeäsanainen ja hyvä opettaja.
Osallistuja
Aihealue ja työkalut ovat tuttuja. Onneksi oli tuossa lopussa tuo To Do -appi. Meillä ei organisaatiossa ole enää softajakelussa OneNote2016:sta, joten tehtävien saaminen palaverimuistioista todo-toiminnon avulla omaan Office-kalenteriin ei toimi.
Osallistuja
Hyvin suunniteltu kokonaisuus ja hyvin tauotettu koulutus
Osallistuja
Hyviä ohjelmavinkkejä auttaa paljon! Kiitos!
Osallistuja
Koulutuksen sisältö ja kouluttaja erinomaiset! Kurssimateriaalia (pdf) oli kyllä jaettu etukäteen, mutta siihen ei viitattu lainkaan koulutuksen aikana.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.