Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Excel tehokäyttö - suurten aineistojen käsittely Pivot-taulukoilla

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 23 arviointiin

Osallistuja
Hieno kouluttaja, ratkaisi excel value ongelman todella efektiivisesti.
Osallistuja
Kivat ymmärrettävät esimerkit, vaikka suurin osa olikin pivotin kaupalliseen myyntiin soveltamista. Kouluttajalla oli mukavan reipas asenne. Kouluttaja vähätteli muutamaan kertaan asian tekemistä toisella tapaa tai vanhaa asiakastaan, mikä osallistujana ärsytti. Varmasti osalta jäi tämän takia kysymättä, kun pelkää kouluttajan vähättelevän osaam...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Todella hyvä ja selkeä koulutus, erinomaiset harjoitukset ja esimerkit
Osallistuja
Kurssin vetäjä oli asiansa osaava. Koulutuksen tahti oli ripeä, mutta huomioitiin kuitenkin kaikkien mukana pysyminen.
Osallistuja
Kurssin sisältö oli juuri sitä mitä kaipaa, jos tarvitsee tietoa mitä kaikkea Pivotilla voi tehdä. Kouluttaja oli todella selkeä ja vauhti oli sopiva.
Osallistuja
Hyvin asiallinen ja hyvin ohajttu esitys. Kouluttaja erittäin hyvä ja selkeä sanainen sekä ymmärrettävä.
Osallistuja
Selkeä esitystapa ja hyvät esimerkit, joista on apua pitkään.
Osallistuja
Kouluttaja oli tosi selkeä ulosanniltaan, asiantuntemus huokui hänestä ja asiat käytiin sopivalla tahdilla. Kiitos!
Osallistuja
Jos en tuntisi Pivot toiminnallisuudesta entuudestaan mitään, olisi tämä kolmetuntinen aivan liian lyhyt. Ja vaikka tunsinkin, sain silti uusia ideoita datan muokkaamiseen Pivotissa + uusia vinkkejä. Opetusmateriaaliin vastaan neutraalisti keskeltä, sillä periaatteessa materiaali on se jaettu excel tiedosto, mitä käpisteltiin, ei ns tukimateriaa...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Todella hyvä kurssi, kaikki vinkit kun saisi pysymään mielessä ja muistissa, niistä olisi paljon apua työssä. Kouluttaja on ihan paras excel-kouluttaja, osaava, selkeä, hyvät esimerkit, pysyy aikataulussakin. Kiitos ja hyvää kesää sinulle!
Osallistuja
Olisi kiva saada jonkilainen, vaikka vain tärkeimmistä asioista dokumentointi. Nyt tulee niin paljon asiaa, että tuppaa osa unohtumaan heti ensimetreillä..
Osallistuja
Koulutus oli sisällöllisesti hyvä, mutten kokenut saavani osallistumisesta lisäarvoa siihen verrattuna, että olisin katsonut opetusvideoita. Vaikka asiaa on paljon, olisi hyvä jättää välistä tilaa kysymyksille ja interaktiivisuudelle.
Osallistuja
Kouluttaja osasi asiat esittää ymmärrettävästi, lopussa ikävä kyllä tuli vähän kiire :(
Osallistuja
Vauhti oi sopiva ja sisältö myös. Näillä pääsee tekemään jo todella monipuolisia pivoteja. Kommenttina Vistecin koulutuksiin, esim. tämäkin voisi olla tallennettu ja tallennetta voisi katsoa milloin itselle sopii, niin ei olisi aikaan sidottu opiskelua.
Osallistuja
Kurssilla käytiin kattavasti asioita läpi ja tahti oli sopiva. Opettaja osasi näyttää erilaisia toimintoja kattavasti ja sain kurssista paljon irti
Osallistuja
Olisi kiva saada tallenne kurssista, jotta voisi vielä itsenäisesti harjoitella. Kurssin aikana tulee niin paljon asiaa, ettei kaikkea sisäistä heti.
Osallistuja
Selkeä, hyvin jäsennelty koulutus. Vaikka perustiedot Pivotoinnista oli jo olemassa, sain paljon hyviä vinkkejä, jotka nopeuttavat työskentelyä.
Osallistuja
Kouluttaja erinomainen. Sellainen toive että ehkäpä ilmoittautumisessa olisi hyvä kertoa jos käsitellään tiettyä ohjelmistoversiota vain. Excel on nimittäin hirmuisen erilainen toimintojen asettelultaan PC vs Mac maailmoissa. Joko koulutuksessa kuljetetaan rinnakkain näitä, että PC:ltä löytyy täältä ja maceillä täältä, tai sitten erilliset koulu...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Erkiltä hyvin selkeäsanainen, rauhallinen esitys. Vakuuttavaa asiantuntemusta.Oli helppo pysyä mukana. Jonkinlainen pohjatieto oli pivotista, mutta tästä koulutuksesta sain paljon varmuutta pivotin käyttöön. Suuret kiitokset.
Osallistuja
Kursssi toimii etäkurssinakin hyvin. Ennakkomateriaali oli plussaa, pystyi itse tekemään mukana (kaksi näyttöä).
Osallistuja
Pivotin rivien järjestäminen määrämuotoon esim. tuloslaskelman esitystapaan, niin onko hyvä tapa lisätä dataan järjestysnumero, jolla sitten voi järjestää pivotissa näkymän haluttuun järjestykseen? Itse olen ratkaissut tämän aina niin, että joko datassa on eri tietosisällöille jäjestysnumerointi tai tällainen on jossain yhdistetyssä taulukossa.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.