Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Google Tag Manager - etäkoulutus

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 12 arviointiin

Osallistuja
Antoi hyvän ymmärryksen mistä Tag Managerissa on kyse, auttaa ainakin palvelua ostettaessa, jos ei sitten itse ryhdy työkalun adminiksi.
Osallistuja
Mukava ja selkeästi asiat esittävä kouluttaja
Osallistuja
Hyvä kokonaisuus näin aloittelijalle.
Osallistuja
Olen vain vähän käyttänyt Tag Manageria ja yhtä vähän Google Analytcsia. Kurssin valitsin, jotta ymmärrys paranisi Tag:n osalta. Yritin samalla hieman tehdä testejä omilla sivuilla, mutta ei onnistunut. Siksi ehkäpä pitäisin tämän kurssin koko päivän mittaisena ja siten, että pääsis itse testaamaan kouluttajan näyttämiä asioita. Nyt jäi vähän ep...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Kurssi käsitteli hyvin perusteita ja esimerkit olivat hyviä sekä käytännönläheisiä. Omiin tarpeisiini olisin etsinyt juurikin GA4 yhdistämistä sekä verkkokauppiaan näkökulmasta Adsin konversiolinkityksiä jne. Näihin kysymyksiin ei tästä löytynyt vastauksia. Eipä se mittään, kyselen jälkikäteen tarkemmin!
Osallistuja
Hyvä kouluttaja, olen ennenkin ollut hänen webinaareissa.
Osallistuja
Lupsakka rento tyyli sopi minulle
Osallistuja
Äärimmäisen hyvä ja selkeä koulutus. Ihanan konkreettisia esimerkkejä eikä ainoastaan kuivaa kalvosulkeisten teoriaa. Kouluttaja osasi kertoa asiat ymmärrettävästi ja otti hyvin huomioon esitetyt kysymykset. Olisi voinut kouluttautua pitempäänkin!
Osallistuja
Asiantunteva kouluttaja ja sisältö vastasi juuri niihin kysymyksiin, joita itsellä aiheesta oli. Kouluttaja vastasi hyvin myös osallistujien kysymyksiin. Hienoa myös, että materiaalit jaettiin sähköpostiin koulutuksen jälkeen.
Osallistuja
Opettaja oli erinomainen: rauhallinen ja selkeä puhuja, joka ei kiirehtinyt ja asia soljui luontevasti eteenpäin. Itse asiassa varmaan parhaimpia koulutuksia tässä mielessä.
Osallistuja
Erittäin hyvä kurssi ja aihe - ehkä loppuvaiheen aiheet menivät vaikeustasonsa vuoksi itseltäni hiukan ohi, ja vaativat itseopiskelua, mutta tämä koulutus oli hyvä lähtökohta Tag Managerin käyttöön.
Osallistuja
Todella hyvä ja selkeä kouluttaja!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.