Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Arvioinnit aiheesta Photoshop CC – jatko

Keskiarvo: 4,1

Perustuu 58 arviointiin

Osallistuja
Pia oli erinomainen opettaja ja sain paljon irti kurssista. Iso kiitos.
Osallistuja
Kiitos, kurssi vastasi hyvin tarpeitani
Osallistuja
Kiitos, oli juuri sopivasti infoa! Lähdettiin ehkä tosi perusasioista liikkeelle mutta se oli hyvää kertausta toki. 2. päivä oli opettavaisempi.
Osallistuja
Kurssi oli hyvä ja avasi Photoshopin ominaisuuksia peruskurssin jälkeen. Oli hyvä, että joitakin peruskurssin asioita kerrattiin, kun harjoittelu ja käyttö oli jäänyt vähäiselle. Hieman häiritsi toisena päivänä katkova yhteys ennen lounasta, mutta näille teknisille asioillehan ei voi mitään.
Osallistuja
Asiantunteva ja selkeäsanainen kouluttaja. Kurssi vahvisti aiemmin opittua sekä sain itselleni tarpeellista tietoa photarin tehokkaampaan käyttöön.
Osallistuja
Kiitos hyvästä kurssista! Sisältö oli erittäin hyvä ja opin paljon uutta, mutta samalla tuli myös vanhan kertausta. Marko selitti asiat hyvin ja selkeästi. Hyvää oli myös se, että ei tarvinnut olla kahta konetta, vaan teoriat käytiin ensin läpi ja sitten oli aikaa tehdä harjoituksia itsenäisesti. Saatiin vastauksia myös esitettyihin kysymyksiin ...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Tuntui, että paljon käytiin samoja asioita kuin ensimmäisellä kurssilla. Tämä voi johtua siitä, että ensimmäisellä kurssilla oli eri kouluttaja. Kertaus ei tietenkään ole koskaan pahitteeksi ja tuli myös uutta asiaa opittua. Pidin aiemman kurssin tavasta enemmän, jossa tehtiin jatkuvasti kouluttajan kanssa samanaikaisesti asioita. Tällä kurssill...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Koulutusmateriaali oli eri kuin mitä olin etukäteen saanut. Kouluttajan lähettämä oma materiaali oli myös otsikkotasolla. Asiaa oli todella paljon. Itse olisin hyötynyt vielä vaikka kolmannestakin päivästä. Erittäin hyvä kun oli pieni ryhmä ja pääsimme tekemään töitä kunnolla. Etäjärjestelyt täällä toimistolla olivat oikein hyvät.
Osallistuja
Erittäin hyvä koulutus! Pia on paras mahdollinen kouluttaja näissä. Inspiroitunut olo.
Osallistuja
Paljon tärkeää asiaa, mahtava kouluttaja, ja kerrassaan inspiroiva päivä!
Osallistuja
Sain sen mitä halusin eli käytin kaksi päivää Photaria intensiivisesti eli sain lisää käyttövarmuutta eri toimintoihin.
Osallistuja
Mukava kouluttaja kaikin tavoin. Pieni osanottajamäärä mahdollisti suurin piirtein yksityisopetuksen, ja päästiin myös nopeasti käymään asiat läpi.
Osallistuja
Hyödyllinen omassa työssä. Sain paljon uusia vinkkeja ja tarpeellista tietoa. Hyvät opettavaiset ja kehittävät tehtävät.
Osallistuja
Ihan mahtava kurssi, ja kiva oli saada yksityisopetusta :). Kiitos!!!
Osallistuja
Kurssi toimi mielestäni todella hyvin etäopetuksenakin, vaikea keksiä, mikä olisi ollut lähiopetuksessa paremmin. Selkeä, hyvä kokonaisuus.
Osallistuja
Kiitos kurssista! Kurssin sisältö vastasi tarpeitani erittäin hyvin, sain paljon hyödyllistä tietoa. Kouluttaja oli erittäin selkeä, ja osasi selittää asiat ymmrrettävällä ja mieleenpainuvalla tavalla.
Osallistuja
Kurssi oli mukava, opettaja persoonallinen ja asiantunteva. Aiheet olivat pääasiassa osuvia ja niistä sai hyviä vinkkejä. Esimerkkeinä vaikkapa syväykseen, kuvan skaalaamiseen, värien muokkaamiseen, terävöittämiseen ja kirjastoihin liittyvät vinkit. Hiukan liikaa omaan mieleeni oli ns. printtiin sopivia vinkkejä, kuten värimoodeja, kuvakoon muok...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Kouluttajan opetustyyli osui ja uuposi. Paljon oli tuutua, mutta tuli myös sopivasti uuttakin asiaa. Hyvä ja inspiroiva kokemus.
Osallistuja
Voisi tiivistää, pitkiä taukoja. Kaupallisemmat materiaalit/harjoitukset -> esim. muokattaisiin bannereita tai tehdään yritysesitteeseen muokkauksia
Osallistuja
Hyvä kurssi, kiva että oli sopivasti kertausta peruskurssista.
Osallistuja
Kurssista jäi käteen muutamia tosi hyödyllisiä asioita, joita tulen varmasti käyttämään jatkossa. Eli siinä mielessä oli kyllä onnistunut kurssi.
Osallistuja
Todella hyvä kurssi! Sopiva tahti ja selkeät ohjeet. Paljon uutta käyttökelpoista asiaa. Hyvä päivitys taitoihin.
Osallistuja
Hyvä kurssi, ehkä vielä muistinvirkistämiseksi jokunen ohje kotiin vietäväksi olisi ollut mukava ;D
Osallistuja
Huippua, kun pieni ryhmä, opetus henkilökohtaista ja sujuvaa, paljon harjoituksia.
Osallistuja
Aivan loistava kurssi tarpeisiini. Tosi hyvä päivitys 2010-luvun kuvankäsittelyyn. Kouluttaja asiantunteva, selkeä ja mukava. Siitä miinusta, että kurssin valmiissa materiaaleissa ei ollut ollenkaan läpikäymiämme asioita. Tahti oli hieman liiankin kiivas välillä, varsinkin kun yritti tehdä muistiinpanoja samalla.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.