Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Photoshop CC perusteet

Keskiarvo: 4

Perustuu 135 arviointiin

Osallistuja
Kouluttaja hyvä!
Osallistuja
Kurssi antoi minulle kattavasti perusteet photoshopin käytöstä ja sen eri toiminnoista. Pia oli hyvä kouluttaja, joka antoi hyviä vinkkejä ja esimerkkejä kuinka eri toimintoja käytetään. Pääsin hyvin kiinni harjoituksiin ja koin saavani paljon uutta ja hyödyllistä tietoa.
Osallistuja
Oli kaikinpuolin tosi hyvä kurssi, niin sisällöltään kuin kouluttajankin osalta. Opetus oli selkeää ja hyvää.
Osallistuja
Oli kaikinpuolin tosi hyvä kurssi, niin sisällöltään kuin kouluttajankin osalta. Opetus oli selkeää ja hyvää.
Osallistuja
Vaikka olin käyttänyt photaria jo vuoden erinäköisiin kuvamanipulaatioprojekteihin ja olen saanut aiemmin koulusutusta aiheesta, oli tämä loistava kurssi kertaukseen, uuden oppimiseen sekä syvempään ymmärrykseen. ONNEKSI otin myös tämän ykkösen enkä vain kakkoskurssia. Oli tarpeellinen!
Osallistuja
Mielenkiintoinen kurssi ja tuli paljon uutta asiaa, kun ohjelma on uusi. Perusasiat käytiin kattavasti läpi. Kouluttaja oli asiantunteja ja kurssi eteni sopivalla vauhdilla.
Osallistuja
Sisältö ja kouluttaja olivat hyviä. Kurssi toimi myös mainiosti etänä.
Osallistuja
Oli todella hyvä kurssi! Pia ole erittäin hyvä opettaja joka jaksoi maltillisesti selittää asioita ja osasi opettaa hyvin. Koin että opin paljon! Kiitos!
Osallistuja
Opetus oli erinomainen, kiitos!
Osallistuja
Tosi Hyvä kurssi, ja taitava kouluttaja!
Osallistuja
Erittäin hyvä, asiansa osaava ja selkeäpuheinen opettaja. Pysyttiin hyvin aikataulussa, loppukysymyksillekkin jäi loistavasti aikaa.
Osallistuja
Toimi hyvin että olin itse paikalla, mutta kouluttaja oli etänä. Hienoa että onnistui näin.
Osallistuja
Olin tyytyväinen kurssin sisältöön, opin paljon uutta - kiitos!
Osallistuja
Erittäin hyvä kurssi! Itselläni ei aiempaa kokemusta ollenkaan, ja nyt sain erittäin hyvät alkeet. Kiitos tästä! Pia on erittäin asiantunteva opettaja, ja osaa opettaa sopivassa tahdissa. Kurssin kesto asiaan nähden sopiva.
Osallistuja
Oikein hyvä kurssi, paljon harjoituksia, jotka auttavat hyvin oppimaan photarin käyttöä.
Osallistuja
Todella hyvä kurssi, hyvä opettaja ja selkeä
Osallistuja
Hyvä kurssi, vastasi tarpeitani Kurssin alussa olisi voinut sanoa, että kannattaa kirjoitella muistiinpanoja ylös
Osallistuja
Kurssi toimi mielestäni hyvin etäkoulutuksena ja ajan käyttö oli tehokasta. Toki toisten näkeminen ja yleinen keskustelu jää pois etäkoulutuksissa, mikä on vähän harmi. Se oli hyvä että kouluttaja teki välillä kysymyksiä jotta itsekin kuulee muita osallistujia. Kaikenkaikkiaan tämä oli hyvä setti, jossa keskityttiin perusteisiin ja aikaa oli rii...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Kurssi toimi hyvin etänä, mutta Photoshopin käyttö vaati koko ajan intensiivistä keskittymistä ja päivän päätteeksi oli aika poikki uuden asian sisäistämisestä. Ehkä tauot voisivat olla vähän pidempiä, niin ehtisi vähän jaloitella. Opetuksen tahti oli tiivis. Kaiken kaikkiaan kurssilla oli paljon hyödyllistä asiaa, jota pitää pikkuhiljaa alkaa o...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Koulutus oli mielestäni hyvä. Tietty peruskurssissa paljon asiaa pitää saada lyhyeeseen aikaan niin tuntui että tuli kauheasti inffoa ja uutta, mutta kuuluu asiaan! Sisältö oli hyvä ja tarpeellinen. Kouluttaja oli mielestäni hauska ja huomasi että hän on itse innoissaan alustasta, joten myöskin hänen kerronta tapansa oli mielyttävä ja innostava.
Osallistuja
Todella hyvä, kattava ja hyödyllinen. Opin paljon uutta, vaikka Photarista onkin kokemusta jo melkein 20 vuoden ajalta.
Osallistuja
Kuvia oli harjoittelua varten, mutta kirjallinen dokumentaatio mitä ominaisuuksia ja muistutuskuva, mitä käytiin läpi puttui myöhempää muisteloa varten.
Osallistuja
Pia oli loistava kurssin pitäjä, johdonmukainen ja hyvä puhuja. Mielelläni tulen hänen muillekin kursseille.
Osallistuja
Kouluttaja oli asiantunteva ja kurssista sai paljon irti. Tahti oli sopiva.
Osallistuja
Sisältö hyvä, asiat osittain vaikeita ja vaativat aikaa sisäistämiseen. Vaatii omatoimista pyörittelyä jatkossa alkuun paljon. Monia kysymyksiä heräsi mutta ennen jatkokurssia täytyy pyöritellä ja kokeilla mitä tapahtuu mistäkin.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.